2 aydır evliyim, her şey berbat?

Dm’e çekmeye çakışacak abazanlar lütfen uzak dursun. Ve eleştirecek arkadaşlar lütfen saygı çerçevesinde eleştirin, zaten canım çok sıkkın.

Sorun yatak odasıyla ilgili. benim ondan önce ilişkim olmadı, prensibim böyleydi sana müstahak gibi saçma şeyler yazmayın hiç herkesin yaşam biçimi kendine. Onun ise ilki değildi zaten 4 yaş büyük benden. O yönlendirir tecrübesi var diye düşünüyordum, berbat çıktı, sonra “ben çok utangacımm” dedi. Tatlı mi olmak istedi bilmiyorum ama aşırı itici geldi o an gözüme, sinirden patladım, olma bi zahmet utangaç erkek mi olur, kız çocuğu musun sen, bi tarafına kurdele de taktır tam olsun dedim. Sonra o da sinir oldu, “artık nasıl azmışsan” gibi çok çirkin bir şey söyledi. Erkek olamayınca suçu kadına atmak kolay çözüm tabi dedim. Sonra uzatmadım sustum. Efendi bi insan çirkef bencil değil ama o an öyle çirkinleşti işte. İlk hafta oldu bu tartışma. Sonra unutalım dedik ama ben utangaç takılınca gözüme ezik gelmesini unutamıyorum. O da sanırım benden biraz geriliyor ki utana sıkıla hareket mevzuyu oraya getiriyor, sonra ben daha ezik bulup daha çok tiksiniyorum. Hani rahat olsa cidden unutacağım ama çok kasıntı. Ben bitirdim artık istemiyorum onu, başım ağrıyor bahanem bile yok açık açık isteyemiyorum seni diyorum. 1 aydır denemedik, toplam da 3 kez oldu zaten. Boşanmak istiyorum ama bilmiyorum 2 ay da mantıklı mı, hata bende mi çok mu çabuk gemileri yakıyorum. Aslında dediğim gibi şu an gelse 2 espri yapsa rahat takılsa cidden unuturum, ama benim onu kasıntı görmeye tahammülüm yok ezik geliyor gözüme. Gün içerisinde diyaloğa bile girmiyorum onla o kadar midem bulanıyor. Dün arkadaşını gitmiş evine kadar bırakmış mesela. Niye yaptın nasıl geldiyse öyle gitsin özel şoförü müsün diyorum, yüzüm tutmadı diyor, yine ezik gördüm, sonra acaba ben bu adamdan tiksinmek için yer mi arıyorum yoksa normal mi yaptıkları diye çıkmaza düşüyorum. Ben karakter olarak utanmam söylerim hak edene hak ettiğini, bu yüzden tuhaf buluyorum yüzünün yumuşaklığını, bi ilişki için rahat olamamasını vs. Kafam çok karışık olduğundan karışık anlattım kusura bakmayın. Bana akıl verin hata yoksa bende mi hiçbir şey anlamıyorum artık

2 aydır evliyim, her şey berbat?