Güncellemeler
+1 yıl
bide büyük bişeyden kavga etsek neyse. o kendini anlatmaya çalışıyor uzun uzun ben de kendimi. Bi türlü tam anlaşamadık hatta minicik şeylerden büyük anlamlar çıkarmaya bile başladı
yakın arkadaşımla basit fikir anlaşmazlıklarına düşüp kavga ettik ve biraz konuşmayalım zaman geçsin dedi. dün konuştuk galiba yazılı konuşuyoruz yüz yüze değiliz diye birbirimizi yanlış anlamaya devam ettik kaç senedir arkadaş olmamıza rağmen. bence artık arkadaşlığımızı bitirelim dedi bende ortada abarttığın gibi bu durum yok arkadaşlıklar nelerden bitiyor falan dedim hatta bence sinirle söyledi ve bu söylediği şeyden sonra heryerden çıkarmış beni. Bugün fevri davranıyorsun sakinleyince hata yaptığını anlayacaksın ileri gidiyorsun en sevmediğimiz kişileri bile çıkarmadık bunca zaman dedim. Nasıl kurtarılacak bu arkadaşlık
Sevgilin değilse bu kişi neden bu kadar önemli senin için. Tek arkadaşın o mu? Daha bir sürü arkadaşın olacak gitmek istiyorsa gitsin.
hayır çok arkadaşım var ama çok yakındık onunla o yüzden. o da biz yakınız diye ben bu kadar uzatıyorum açıklıyorum falan dedi
Cevap
3Cevap
Bence arkadaşın bahane arıyormuş seni çıkarmak için bahane olunca çıkarmış.
Benimde seninle bakismaya sevmeye yüzünü sevmeyi saçını okşamaya ihtiyacım var
Biriniz sussup dinlerse aranz düzelir...
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?