Yardıma ihtivam var?

Şimdi nerden nasıl başlasam bilmiyorum bi erkek arkadaşım var çok seviyorum onunla geçmişin tüm izlerini sildim 25 yaşındayım o 26 yaşında her şey çok güzel ilerlerken 2 gün önce görüştük bundan önceki ilişkimde kredi çekmiştim karşı tarafa 150 bin kredi bi yandanda onunla iletişim halindeydim ödemeler için ama erkek arkadaşımın bundan haberi yoktu ama hiç bi şekilde aldatmadım görüşmedim o varken kimseyle sadece banka hakkında konusuyodum ödemeleri hatırlatıyordum her neyse erkek arkadaşımla buluştuk işte eskiyi bayan ismiyle kaydetmiştim bi baktım arıyo saat 12 erkek arkadaşımda aç telefonu kim dedi ben ararım sonra onu dedim açmadım sonra gerildik tabi ben gidiyorum dedim arabadan indim sonra 2 kez önümü kesti arabayla bin dedi binmedim daha sonra bana mesaj attı sevmiştim güvenmiştim yazıklar olsun diye ben onu çok seviyorum 2 günden beri hiç yoksa 1000 kere aradım abartısız açmıyo dünya mesajlar attım cevap vermedi ben onu kaybetmek istemiyorum herşeyi anlatmak istiyorum konuşmak istiyorum istemiyosada herşeyi öğrensin öyle istemesin ne yapabilirim fikirleriniz neler
Yardıma ihtivam var?