Eskiden erkekler kadınlara hesap ödetmezlerdi, bugün neredeyse erkekler hemen hiç hesap ödemez hale geldiler.

Erkekler neden kadın parası yemeyi tercih eder oldu?
#orkide
Eskiden erkekler kadınlara hesap ödetmezlerdi, bugün neredeyse erkekler hemen hiç hesap ödemez hale geldiler.

Erkekler neden kadın parası yemeyi tercih eder oldu?
#orkide
Normal şartlarda asla kadına para ödetmem. Sadece karşımdakini zor duruma sokmamak için bazen kabul ederim. Yani kendine yeterli olduğunu hissetmek istiyor ise karşımdaki insan. Bunu da engellemek istemem. Zira bir erkek nasıl istiyorsa kadında karşısındaki için bir şeyler yapmak ister.
Bahsi geçen konuda ise maalesef durumu kullanmak ve bir şeyler için başka şeylerden feragat etmek. Aslında bunun adı feragat etmekte değil. sanki yamanmak. Ancak sonunda yine tercih meselesi. Ne diyebilirim. Alan razı veren razı.
Bedava olan şeyin kıymeti yoktur. İyi yapıy erkekler. Kadınların harcamasına izin verin. Delikanlılık değil bu enayilik, kız yedim içtim gezdim deyip sepetliyor sizi. Öteki türlü ben bu arama para harcadım diye düşünür mücadele eder. Kız size sadık kalsın istiyorsanız kredi çektirin, bitene kadar bir yere gidemez 😂
Çünkü erkeklerin işleri iyice ağırlaştı, millet çalışmaktan korkar oldu. Kadınlar daha rahat kazanıyor erkeklere göre. Erkekler de çalışmayı değil yaymayı tercih ediyorlar.
Ben erkek olsam kendime yediremezdim yani nasıl olur da bı kadının parasini yerim. Elim kolum tutuyor çalışır kazanırım parayı. Şimdilerde hiç öyle değiller. Ama kadın parası olan erkek isteyince de para avcısı demeyi biliyorlar çok iki yüzlüler. Kendileru daha çok paraya bakıyor
Cevap
55Cevap
Bu Türkiye için geçerli çünkü şöyleki Türkiye’de durum çok kötü artık kim kimden beslenirse hdudu
Selam gadası 🙃
Kadınlarda biraz akıllı olsunlar. Erkeğin sevgisine aldanıp ceplerinde ki parayı hemen çıkarmasınlar.
Zaman değiştiği için. ben açıkçası kadın parası yemektense kendim çalışırım
Baktılar ki kadınlar iş hayatinda daha prestijli bir alana sahip olmaya başladı, e onlarda biraz da biz yiyelim o zaman kafasına girmeye başladı. Hatta şimdilerde şu şu mesleği yapmayan kadınla evlenmem gibi şartlarda koyuyorlar. Ah ah ne mühendisler ne doktorlar istedi de hepsine yok dediler felan..))
Soru yanlış..
Erkekler erkekligin ne demek olduğunu ne ara unuttu? Diye sor hayatım.
Annesinden harçlık almaya utanıp çift mesai çalışan adamlardan, kadin parası yiyen nesle guncellendiler. Bir de marifetmis gibi bunu dillendirir hale geldiler.
Yazık, cidden yazık.
Erkeklik kimlere kalmış kocişim ya
Zaman değişti erkekler artık naz yapmaya trip atmaya başladı kadında ben güçlüyüm paramı ben kazanırım diyip daha da erkeksi özellikleri seçmeye başladı buna karşı değilim yanlış anlaşılmasın bende çalışmak için çabalıyorum paramı kazanmak için ama hayatımda ki insanda çalışmalı yapıcaksak birşeyleri birlikte yapıcaz evde oturup para yiyen erkekten hayr gelmez kusura bakmayın
Hiç düşünmedim ve asla dusunmemde.. Konu ancak para ikimizinde ortak anlayışı ile kullanılır Karsilikisaygi ve güven para konusunun en etkin iki gereğidir. Kadin ancak içinden gelerek ne olur bu sefer ben derse kabul edile bilir.
ay erkek mi kaldı, şöyle 185 boyunda geniş omuzlu esmer kaslı göğüsleri kıllı beni omzunda taşıyacak erkek göremiyorum gerisi bakmasın bile hahaha
böyle erkek olsun eve parayı ben getiririm
Eskide kaldı artık erkek parası yemek yine hala var ama eskiye nazaran daha az. Bazı kadınların zoruna gider olmuş bu durum hayır ne vasfıniz var ki erkekler size acımadan para harcasin. d kendi paranızı kendiniz kazanın istediğiniz şeyleri alın bu şekilde bir ömür bir erkeğin eline bakmak zorunda kalırsınız.
Erkek adamın boğazına düğüm olur geçmez o loklma olur mu öyle şey
Ne yerim. nede yediririm herseyimiz zaten ortak olursa neden tercih edeyim oda insan
Durumlar belli 1 ay boyunca bedenini paramparça ediyorsun 5.500 tk için bu benim neyime yeter ancak kiramı faturalarıma yemegime yeter peki eylenmek tatil yapmak güzel kıyafetler giymek hakkım degil mi galiba degil onun için zengin biri varsa ben asla yok demem en azından gerçekten hayat yaşamış olurum
Değil mi eskiden kadınlar nezaket altında erkeklerin parasını yeyip biz eşitiz palavralarıyla, eşitliğin ne olduğunu bilmeden dolaşıyorlardı şimdi erkekler onlara eşit olma hakkı verincede yine ağlamaya başladılar.
👏👏👏 iyi demişsinde kral bunları anlıycak kapasite yok bunlarda uğraşma.
@KaanArducc ya dostum aslinda eskiden kadinlarin para kazanmasi cok zordu eziliyorlardi. Şu an eskiye nazaran Hala yeterli olmasa da ekonomik ozgurluklerini kullaniyorlar.
Ve Bence de hesap ortak odenmeli daha mutlu olunur.
Objektif bir yorumdu dostum👏👏👏
@KaanArducc tesekkurler ☺️
Bu konuda incinmişler önüne kim gelirse harcıyorlar
O erkeklerin arasında ben yokum ben kendi param ile herşeyi yapmak isterim
Erkeklik yalan olmusta ondan artık çevremizde erkek gibi davranan kaldı mı
Çünkü hayat şartları zorlaştı her şey çok pahalı hale geldi ondan olabilir
Ok ne kadar geriye çekilirse o kadar ileriye gider. Erkekler ne kadar baskilanirsa üzerlerine ağır sorumluluklar bindirilirse tam zıt yönlü hadiseler yaşanır.
Bizim bir komşumuzun tanıdığı genç bir kadın kendinden yaşça büyük bir erkekle adam evli olduğu halde sırf makamı ve parası için birlikte oluyor teyzede kızı uyarıyor yaptığın yanlış hem bak adam evli falan diyor. Kız teyzeye aman bana ne ben bana aldıklarına bakarım diyor. Hâl böyleyken neden erkekler yapmasın?
Erkek parası yiyen kadınların empati yapmalarını sağlıyorlar işte.. ben olaya ilişki bazında sosyal dezenformasyon olarak değilde bilinci uyaran tepkime olarak bakıyorum
hayatın müşterek olduğunu erkeklere kabullendirdiniz ama para yeme konusunda bunun tersini yaptınız. şimdide erkekler madem hayat müşterek bizde sizin paranızı yiyelim diyorlar.
Kadınlar zengin koca avlarkrn sıkıntı yok erkekler zengin eş avlayınca mı sıkıntı
Para yiyici kadınlar gibi para yiyici erkeklerde var normal.
Çünkü erkekleri kadinlastirdik. Her anlamda. Bazıları var ama, baba olmasina ragmen bunu yapıyor iste bu şeytanlık
Kadınlar daha çok kazanır olmuş demek ki bazı kadınlarda parasıyla elde ediyor erkeği seda sayanın kara gözüne kara kaşına mı geldi sanıyorsun
Erkekler kadınların para için zenginlik için birlikte oldukları anladıklarından beri kadınlar sürekli test ediliyor
Bi kadının erkeği, bi erkeğin kadını bu şekilde değerlendirmesini tabiri caizse kullanmasını itici buluyorum hiç etik değil bence…
Hayatım boyunca hiç bir anımda kadın parasını yeme düşüncesi olmadı. Kendime yakıştırmam.
Eski erkeklik kalmıyor artık. Şimdiki erkekler bildiğin ev hanımlığı yapıyor.
simisiniz cidden 3 ay önce konuşmuştuk sizinle isminiz buse deniz mi
sonunda erkekleri de bozdunuz.
erkek olduklarını unuttular.
Kadınlar bu hale getirdi. Daha bunlar iyi günleriniz.
Devir değişir ama denge şaşmaz verilen deger ile orantılıdir
Kadınlar yerken sorun yoksa erkeklerde yıyebılır 😂
Vallahi bana para veren ya da yediren bir tane bayan daha görmedim
Kazanmaya g*tü yemiyor da ondan. Acınacak haldeler
Bunu maalesef artık iki cinste çokça yapıyor. İsin kolayını bulmuşlar sanırım.
Kadınların suçu anca parayla elde tutmaya çalışırsalar öyle olur
Kadınlar da yiyordu bir zamanlar bunu unutmamak lazım. Eşitlikse eşit olmalı insan özünde..
Bence kadın parasi yenmez bna garip geliyor
Birde sanki kadın evi geçindirmekle yükümlü gibi davranıyor erkekler. Sanki kadınlar delikanlı, yağız kimselerde çalışmadıkları zaman erkekler ayıplıyor.
olsada yesek !
ticaret inovasyon demek.
Enflasyon aşkı da vurdu.
başka izahı olamaz 😣
zaten uzun zamandır biz kadınların erkeklere öğretmeye çalıştığı şey senin parana ihtiyacım yok seni paran için sevmedim değil miydi? öğrenmişler işte daha ne. Sürekli tek tarafın ödemesi cinsiyet fark etmeksizin yanlış zaten. kimse para sıçmıyor.
Hayır ban asla öyle bir şey yapmam herkes kendi parasını kazansın
Çünkü ekonomi nanay kimde para varsa millet onu yemeye çalışıyor
Biz onlara erkek demeyelim. Çocuk diyelim 😅
Öyleleri haysiyetsiz çünkü grur denen bir şey yok
Hiç bir şekilde bir kadına hesap ödetmek bana göre değil ama mesela yemek tatlı ben ödüyorsam çayı kahveyi ödemesinde sakınca görmem yanımda eziliyor hissi yaşamasını asla istemem
Cok itici buluorum
Bu zamanda para önemli demekki onlara göre
Ekonomi kötü basit değil mi sebebi?
Bu tam tersidir diye biliyorum
Bu adamın 1 oğlu var belki onun içindir
Zengin olan taraf hesabi ödemeli
Hic haz etmem bu tarz erkeklerden😳
En itici erkek tipi 🤢
Ülkenin durumu şartları değiştirdi galiba
Kim onlar 😮 püü onlara.
Ben yemiyorum, yediriyorum , açık sözlüyüm
Kim bilir, havadan gelen kolay para olduğu İçin belki. Emek yok, zahmet yok