Aşk İlişkileri Kimler kadınlarından daha güçsüz? Mavigül0000 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evde kimin sözü geçiyor Güncellemeler+1 yıl Güncel Kimler kadınlarından daha güçsüz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
johesa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Evli degilim ama evli olsam sanirim bu alttan alma hep idare etme icgudusuyle bizde esimin sozu gecer heralde cok baskin bi karakterde deilim daha cok sakin biriyim 0 0 Yorumla
NovEllO Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl bu nickle biri eskiden arkadaşımdı ilk hesabın mi 2 3 sene önce falan burada mıydın 0 5 Yorumla NovEllO +1 yıl @mavigul0000 yazamıyorm sana 🥲 yazar mısın Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Değildim Yorumla NovEllO +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla NovEllO +1 yıl @mavigul0000 ayrıca kadınım yok 🥲 Yorumla NovEllO +1 yıl Güncel Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. en son sözü erkek söyler o da tabi karıcımdır 0 0 Yorumla
Poseidon1919 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı. Benim sözüm geçecek tabii ben bu arada bekarım. Erkek dediğin sözünü geçirmeli 0 0 Yorumla
arayyli_joseph Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Benim evli değilim o yüzden sözüm geçiyor hahaj şimdilik 0 0 Yorumla
artofancient Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Karşımdaki üstünlük taslamaya çalışırsa buna gelemem. 0 0 Yorumla
Asilus_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Eşime duyduğum saygıdan dolayı ikimizin sözü geçiyor bazen baskın olabiliyorum. 0 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Son söz tabiki benim oda peki karicim 0 7 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Güçlümü senden Yorumla aliali1926 +1 yıl Ben boksörün canım sence guxlumudue Yorumla aliali1926 +1 yıl ? Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Boksörsen güçlüdürsün Yorumla aliali1926 +1 yıl Evet öyleyim Ya sen güçlü müsün Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Evet kocamdan güçlüyüm Yorumla aliali1926 +1 yıl Benden guclumusun peki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl billurlari kaptirirsak nanay 🤣 0 34 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzerimize çıkıp eziyorlar😍 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Kim eziyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kiz arkadasim Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Güçsüzmüsün ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet o 80 kilo ben 76 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Dövüyormu seni 😂😂 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Bende kocamı dövüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet dövüyo saçımı falan cekiyo üzerindeyken 🤭 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Her seferinde ezmiyormu seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet acımıyo hemde zevk aliyo sanki beni yatirip üzerime cikip ezmekten Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Kilo farkı o kadar yok sizin senin gücün yeter ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl normalde yeterde tasaklarimi tutunca bisey yapamiyorum 🤭 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Güreşiyormusunuz onunla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tabikide Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Yalvardınmı hiç ona ezilirken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet birak kalk üzerimden diye yalvariyorum Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Kaç saat eziyor seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl onun keyfine benim dayanikliligima bağlı Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Dayanamaz olursan noluyor 😂😂 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Ezilirken Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nefes alamamak kizarmak falan Yorumla Mavigül0000 +1 yıl O napıyor sen öyle olunca 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kahkaha atmaya basliyo 😒 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Nasıl kalkıyor üstünden 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl keyifli ve kadinlik duygulari kabarmış bir sekilde Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Kalmadığı oluyormu😂😂 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Ben kalkmıyorum birde yüzüne oturuyorum Kocamın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yaa o kadarda ezmesen 🙄 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Kahkaha atarken ne diyor sana seninki 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoşuna gidiyo mu hee aklin başına geliyo mu falan takip atim mi sana Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Bilmiyorum attınmı Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Sende yalvarıyorsun tabi aferim kıza evlenirsen ilerde maffeder seni 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl atnadim henüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunlar daha bişey değil diyo neyse 😊 kabul eder misin gentleman Yorumla
kafalılaklak Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl ben eziğim karım dan çok korkuyorum beni dövüyor 0 1 Yorumla Mavigül0000 +1 yıl Nasıl dövüyor 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evli degilim ama evli olsam sanirim bu alttan alma hep idare etme icgudusuyle bizde esimin sozu gecer heralde cok baskin bi karakterde deilim daha cok sakin biriyim
bu nickle biri eskiden arkadaşımdı ilk hesabın mi 2 3 sene önce falan burada mıydın
@mavigul0000 yazamıyorm sana 🥲 yazar mısın
Değildim
Konuşmak ister misin
@mavigul0000 ayrıca kadınım yok 🥲
Güncel
en son sözü erkek söyler o da tabi karıcımdır
Benim sözüm geçecek tabii ben bu arada bekarım. Erkek dediğin sözünü geçirmeli
Benim evli değilim o yüzden sözüm geçiyor hahaj şimdilik
Karşımdaki üstünlük taslamaya çalışırsa buna gelemem.
Eşime duyduğum saygıdan dolayı ikimizin sözü geçiyor bazen baskın olabiliyorum.
Son söz tabiki benim oda peki karicim
Güçlümü senden
Ben boksörün canım sence guxlumudue
?
Boksörsen güçlüdürsün
Evet öyleyim
Ya sen güçlü müsün
Evet kocamdan güçlüyüm
Benden guclumusun peki
Kadınlardan güçlü olmaz erkekler ya
mavigül hnm sizinle güreşelim
billurlari kaptirirsak nanay 🤣