Haklısın bencilce bir davranış. Ne kapısından gitmeni istiyor, ne kapısından içeri girmeni istiyor. Bir it gibi orada onu ömür boyu beklemeni istiyor. Bir gün sana ihtiyacı olabilir diye. Sen onu beklemeyip gitmelisin
Ömür boyu bekleyemem ki. Uzun ilişkileri olmamış mesela bağlanmamış kimseye. Bana da bağlanmadı doğal olarak. Sonradan bir sey oluyor devam edemiyorum diyor. Hisleri mi bitiyor anlamadım. Hissiz gibi konuştu tamam olmayacak bir daha de dedim bunu nasıl söyliyim falan demişti
Bu konularda katıyım biraz bakmıyorum ya bakınca kendimi kötü hissettirecekse neden bakayım hem o kadar iyi olsa sevse eski olmazdı biliyorum kişinin kendiyle verdiği zor bir savaş bu ama aşmak gerekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bakmıyorum fotosunu görünce canım acıyor biraz
stalklamam haberi gelir :D
😅
Yoo aklıma bile gelmiyor
Konuştuğun biri mi var
Şu an yok
Tuhaf ya. Kızların çoğu arada bir bakıyor bence meraktan ama erkekler niye böyle merak sız
Yani ilk ayrıldığında bakarsın ama soğuyunca artık bakmazsın
Diyelim kız sana arada mesaj atıyor
Soğumuşsan yine de bakmazsın
Soğumaktan kastın duygunun kalmaması mı
Evet
Ben mesela birini istemesem net olurum derim ki artık bitti duygum kalmadı artık olmaz derim. Bunu diyemeyen de var niye acaba
Pişman olmaktan korkuyordur
Neyden pişman olacak ki diğer türlü umut vermiş olmuyor mu
Haklısın bencilce bir davranış. Ne kapısından gitmeni istiyor, ne kapısından içeri girmeni istiyor. Bir it gibi orada onu ömür boyu beklemeni istiyor. Bir gün sana ihtiyacı olabilir diye. Sen onu beklemeyip gitmelisin
Ömür boyu bekleyemem ki. Uzun ilişkileri olmamış mesela bağlanmamış kimseye. Bana da bağlanmadı doğal olarak. Sonradan bir sey oluyor devam edemiyorum diyor. Hisleri mi bitiyor anlamadım. Hissiz gibi konuştu tamam olmayacak bir daha de dedim bunu nasıl söyliyim falan demişti
Kendine birazcık değer veriyorsan onu tamamen geri dönüşsüz olarak silmelisin. Kendine değer vermiyorsan da onun oyuncağı olmaya devam et
Konuşmuyoruz zaten artık yazmam da
Aferin aklını başına topla adjfljk
😂😂
O yüzden sordum hani bu bana artık yazmıyor niye yazmıyor diye merak eder mi diye
Yalnız kaldığında merak eder
Hmm düşünür diyorsun
Terk eden biri sadece yalnız ve boşlukta kaldığında seni hatırlar. O hatırlamanın da hiçbir kıymeti yoktur
Karşılıklı karar verdim verip bitirdik bende çok yorulmuştum ama sonra aklıma geldi işte
İyi yapmışsınız
:))
Hayır bizde biten alev almıyor
Aleve gerek yok bazısı meraktan bakar '))
Yok ya ben soğursam bitiyor
Canım sıkılınca bakiyorum
Bakarım arada ama çok nadir karşıma çıkarsa falan
Hiç adetim değildir
1 kez bile bakmadın mı
Bakarsam eski olmaz
Mesela aklına gelipte bir İnstagramına bakayım falan demez misin
Bu konularda katıyım biraz bakmıyorum ya bakınca kendimi kötü hissettirecekse neden bakayım hem o kadar iyi olsa sevse eski olmazdı biliyorum kişinin kendiyle verdiği zor bir savaş bu ama aşmak gerekiyor
Umrumda olmaz
Kötü mü ayrıldın
Hayir
1 kez bile mi
1 ay sonra beynim otomatik siliyor
Hergun
Hala hislerin var mı
Yok ama hosuma gidiyo yeni sevgilisi var tabi
Hiç tarzım değil.
Nanayy
eski sevgilim yok ki
Hayır bakmam.