Arada bir bakmıyorum desem yalan olur 😀

Hayır stalklamam. Birini hayatımdan çıkarıyorsam biter ama şöyle de bir şey var eğer stalklıyorsam hâlâ o benim için "eski sevgili" değildir. Hâlâ sevdiğim, değer verdiğim biri ise stalklarım ama bu da çok zor. Genelde biten bir ilişkiyi irdelemem ve eski olarak kalır. Eski olan bir şeyin veya birinin de artık hayatımda yeri yoktur, bir şeye sahip değildir, stalklamamı da haketmiyordur. Zaten merak da etmem sen nasıl ki hayatıma devam ediyorum, onlar da ediyordur. Hayatımıza birileri girip çıkacaktır ben bunu öğrensem ne, öğrenmesem ne.. Stalklamam bana sir şey kazandırmayacak, olmayan merakımı da gidermesi bir şeyi değiştirmez hâliyle.
Sevgilim varken bile ayda yılda bir eskisine bakmıştım. Ama nasıl sı*tım öyle böyle değil...
Eski sevgilimden konu açılmıştı, bende dedim ki o an ; yaa çocuğu bile olmuş cart curt dedim laf arasında.
Sen misin onu diyen 😂 vay sen nereden biliyorsun vay sen onu mu stalklıyorsun.
Bilmiyor ki sadece meraktan...
Hiç gerek yok. Stalk bir kenara, İzmir depreminde can verdi diye korkup yazmıştım. "Birini kıskandırmak için mi bana yazdın yoksa?" diyip burnumdan getirmişti. İnsanların depremde can vermesini bir çıkar için kullanacağımı düşündürtecek kadar ne yapmış olabilirim çok merak ediyorum.
Sosyal medya kullanmıyorum bu nedenle kimsenin hayatındaki gelişmelerden haberdar değilim. Ancak bazıları ile zaman zaman görüşür konuşurum bunun dışında hiç kimsenin ne yaptığıyla da ilgilenmem. Giden gitmesi gerektiği için gitmiştir, gittiği gün bende bitmiştir.
Cevap
33Cevap
Hala seviyorsam bakarım. Ya da anlık merak etmiş, girip bakmışımdır.
Sürekli bakıyorsam; onu hala sevip, istiyorumdur.
Eski sevgilimi öyle bir sildim ki sosyal medyasını bile bilmiyorum istesemde stalklayamam :D
Ben bakacağım kişileri arkamda bırakıp bakmam eğer değerini kaybetmemisse gözümün önündn ayırmam eğer arkamda kalmışsa degeride kalmamıştır değersiz şeylere bakıp zaman harcamam
Eski demeyelim, ona göre arkadaş diyelim.
Evet stalklıyorum ve mesaj atmayı düşünüyorum ama korkuyorum
Hayır lüzumsuzlar, bana mesaj attıklarında bu hakkı kendilerinde bulmalarına bile sinir olurum bakmam profillerine
Severken çok severim de unutunca ismini bile hatırlamam. Öyle bir şeyim ben de... Sosyal medya hesaplarını da bilmem zaten. Merak etmem. Verilmiş sadakam varmış.
Eskileri değil, sürekli mevcuttakini stalklıyorum 🤭
Arada hesabını açıp fotoğrafına bakıp bi sigara yakıyorum
Valla keşke işte napayım duygusal biriyim atlayamıyorum kolayca
Atlatamıyorum*
Öyle tabi
Evet öyle
Valla ben törpülemeye çalışıyorum
Bazı zamanlar olmuyor maalesef
Evet
Ben hiç uğraşmadım efendim.. Nedense Allah yüz yüze getiriyor beni..
aaa stalklamama gerek kalmadı karşı binama taşındı hergün görmek istemesem bile mecbur görüyorum birde evde perdeyi falan kapatmıyor balkona çıkınca direk görüyorum ama bi merakta etmiyor degilim sosyal medyasınıda stalklıyorum :D
Sosyal medyayı aktif kullanmıyorum. O yüz bu konuda bir çabam da olmuyor.. Rahatım..
Hayır umurumda değil kimse. Keyifli geceler.
Gavurun kızı gün geçtikçe güzelleşiyor kafamda deli sorular
Elimde olmadan onun hesabına bakarken buluyorum kendimi..
Hhayır nedense sevgilime ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum
Evet merak ediyor insan eski sevgililerini özellikle yasanmamislik yaşanmışlıklardan daha çok aratıyor kendini
Ex bir sevgilim olsaydı evet belkide stalklardım😊
Hayır bakmıyorum, umrumda değiller
Öyle salakça birşey yapmam. Bittiyse bitmiştir
iletişimimiz yok olsa bakardım kesin :D
Yapıyorum sevmediğim halde
İllaki geliyor insanin aklina
yoo ne bakıcam be onlara
Hayir, yenilerine bakiyorum
Yok ya niye stolklayim kiii
Hayır be yaparlarsa yapsınlar
Niye öyle birsey yapayım ki adı üstünde eski
Hepsinin canı cehenneme!
hiç stalklamam zaten bitmiş aman haberi de gelmesin diye düşünüyorum
Vallahi adı üstünde eski yani bitmiş işim olmaz
Bazen bakıyorum yalan yok
O beni stalklasın ben nie yapayım
Hiç düşmem bu durumlara
Hayır işim olmaz
Eyvallah
Hayır 💩
Hayir
Neden?
Giden gider gittiği gün bitter olması gereken budur 3 gunluk dunyada elin derdinide çekemem
Hiç olmadı olsaydı arada bakardım
hayır işim olmaz
Hayır
O beni stalklasın valla hiç uğraşmam
Ben değil şeytan görsün yüzünü.
Hayır bakmam
Evet
Hayır
Sevgilim olmadıki
Hayır.
Yok hayır
Yok ki
Evet jdkskdmsk
Sevgilim olursa söylerim.
Sadece 1 tanesini:)
Hem özel hem değerli
@JaneeDoe yok seviyorum diye birsey deger veriyorum onemsiyorum farkli seyler:)
@JaneeDoe kusura bakacak durum yok:))
Hayır, engelliyorum
Bazen
Evet.
Bazen
Evet stalklamaktan ömrüm çürüdü
Çok nadir
Hayır
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?