Her gün duyuyorum
Ay kulaklık takmışım kimseyi duymuyorum
Müzmin bekarım üstümde büyü var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

:) her gün duymak mı? Duymayalı çok olmuş… bi de söylense de karşılıklıysa güzel ve anlamlı… sözden çok hissettirmesine önem vermem gerektiğini de öğreneli çok oldu… yine de insan arada bilmek değil duymakta istiyor o ayrı…
Karşılıklı ve aşkla söylenen seni seviyorum cümlesi insanı hayata beş milyon kere bağlar ve mutluluk diyarına yolculuk yaşatır. İnşallah bir gün duyarsınız ve karşılıklı söylersiniz
Rica ederim. İnşallah kabul olur ve her insan düşündüklerini ve hissettiklerini ve dileklerini en yakın zamanda gerçekleştirir
Amin
Varoş olduğumu sanan eski Kız Arkadaşım evim ve arabamdan haber alınca peşimden koşmasından mutevellit kızlardan soğudum. Sol elimle yıllardır düzeyli bir ilişkim var
Cevap
5Cevap
Evet her gün "seni çok seviyorum" sözünü duyuyorum.
Allah daim etsin sonsuzluğa
Amin
"Seni Seviyorum" cümlesinin büyüsü bozuldu maalesef.
Bozdular sihri
Anlamını yaşayanlar için sıkıntı yok ama yasamayanlar için sıkıntı çok fazla
Seni seviyorum kelimesini duymadım
Cıvık cıvık iliklerden nefret ediyorum sevgilimde yok bundan böyle hayatıma yeni 8nsanlar alma zamanı gelmiştir
Allah yolunuzu en güzel şekilde açık etsin
Müzmin bekarım hiç mutlu olamıyorum üstümde büyü var
Büyüyü bozdurun
Nasıl olacak o iş
Karşı büyü yapın
Her gün duyunca sıkılırım arada bi söylenecek ki tadı kalsin
Her gün için farklı güzel cümleler kullanılmalı eşler arasında böylece yenilenmiş hissi olur ve durağanlık yaşanmaz böylece monotonlaşan bir çift olunmaktan çıkılır
Evet zaten seni seviyorum cümlesi çok basitleşti
Evet herkes herkese söyler oldu. Ağızda çiğnenen sakız haline dönüştü. Eskiden altın değerinde bir sözdü ve çok kıymetliydi
Biraz da yetiştirilme tarzı öyle oldu bence
Evet eğitim yetiştirilme tarzı etkiliyor vaziyeti
😅😊
Seni seviyorum cümlesini doldurmadığı sürece
İsterse 1000 tane desin neye yarar
Tabi cevizin içi boşsa bir anlamı yoktur. Cevizin içinin dolu olması demek ilerleyen zamanda baklava bile yapabilirsiniz demektir. Sevgi emek isteyen ve emekliye ayrılacak kadar uzun sürecek bir ilişkiyi birlikte yaşam tarzı olarak benimseyip yaşamak demektir. Belki bir gün içi dolu bir cevizle karşılaşıp mutlu bir çift olursunuz.
Kesinlikle öyle maalesef biz insanlar genç yaşta bunun anlamını bilemiyoruuz
Ve her seni seviyorum dediğimizi sevdiğimizi zannediyoruz ama sevmek böyle bir şey değil sevmek
emek sarf etmektir
Kesinlikle. Şimdiki devirde hızlı tüketim çılgınlığı var hemen aşık oluveriyorlar. Sonra aşk bitiyor ve hop ay ben seni seviyordum ama sevgimin mermisi bitti artık seni aşkla vuramıyorum deyip ilişkiyi bitiriyorlar. Bu birazda yaşla alakalı. Olgunluk çağına gelip aydınlanmayı yaşayan insanlar emeğin, alın terinin ne olduğunu bildikleri için sevdiklerine sıkıca sarılırlar.
Aynen öyle olgunlaşmadan kimse sevemez💫
Sihirli mi? Çocukların ağzında sakız olmuş knk artık o sözcük 😂
Evet şimdiki zamanda sakız oldu
Her gün duyuyorum ♥️🔥
Bende iliklerime kadar ❤️🔥🌡️
Her gün duymak isteyen kim.. Her gün duymasam bile hissediyorum.. Keyifli günler..
Ne anlama geliyor bu söz? 😃
Duymak istemiyorum.
Böyle daha iyi bana seni seviyorum der başkasına demeyeceğinin garantisi yok zaten aşklar hep yalan dolan 😔
müzmin bekar:) iyi de ben evliykende duymuyordum ki
Enişteyi ormandan mı buldunuz direkt odun olarak almışsınız hayatınıza :Dd
aynen ormandan buldum. sonra bulduğum yere geri bıraktım.
Doğru bir çözüm bulmuşsunuz
Ben bekarım biradırr
Beyaz atlı prensinle karşılaşırsın sister
O ölmüş biradırr nxnxj
Hocam seni seviyorum ne demek bilen varsa anlatabilir mi? Daha önce hiç böyle bişey duymadım da🤧🙂🚬
Müzmin bekarım bu sözü daha kimseden duymadım
"Müzmin bekarım üstümde büyü var" Net Üstümde Büyü Var :D
Her gün duyuyorum ve her gün ilk duymuş gibi içim içime sığmıyor
Al bekar-ı vel bereketûh-û
Hahaha üstümde büyü var😃😃
Yalana tokuz bu işte yokuz 😂
Her gün duyanlardanim :)
Müzmin bekarım üstümde büyü var
duymuyorum
Daha yaşanız genç elbet duyduran birine denk gelirsiniz
Hiç hatırlamıyorum.
yok duymuyorum bekarım