İlgi
Sevgi
Gerçek Aşk
Uçkur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kişiye göre değişir sen ne istiyorsan ona göre şekil alıyor isteği üzerine uçkur arayan gerçek aşk ilk herkes istediğini almak ile bulmak ile meşgul ama bulabilen buluyor bulamayan araştırıyor işte bir beklenti yok aslında
Bunun cinsiyet vasfi yokki aslında bulamadığını kişide bulma düşüncesi içinde yani olay tamamen uçkur olsun şu olsun bu olsun beklentiye görmek yerine etkiler tepki yapar mantık içinde bakarsan vereceksin ki alasın ilgi alaka manasında ee diğer yandan sorsan herkes beklentisi var olan birşeyleri yazar gerçekçi olalım senin hayatında gerçek anlamda seni anlayan birisini istersin fakat bu beklenti değildir yanlızlık duygusu içinde tek olmamak
Rica ederim küçük bir şey paylaşayım
ortadoğuda kızlar kadın doğar, ecellerinden önce ölürler.
ilk yemeği anasının memesinden gelen
ve yediği çanağa tükürmekte sakınca görmeyen erkek,
o kadar çok kadın gömer ki toprak bile artık dişidir.
bu yüzden toprak ana diye bilinir.
diri diri gömüle gömüle toprağı bile kadın yapmışlardır.
bu yüzden verimsiz ve çoraktır;
buna da kadının intikamı denir.
Beklenti içinde olanlara minnet etme sadece nacizane bir söylem
İlgi "ama işine geldiğinde değil her zaman"
Sevgi "hissettirerek öyle ucuz laflarlar değil"
seks "sınırları olmadan su gibi akıp giden zevkin doruklarına çıkmak istemeli "
Kendi adıma söylüyorum. Gerisi beni aşar...
"Sadece insan olun, olmanız bu kadar zor değil."
evet hemcinslerim diye söylemiyorum ama aklıma şöyle bir replik geldi.. yılmaz güney umutsuzlar filmi..
Kadın: İçki içer misin?
Erkek:Hayır..
Kadın: Neden?
Erkek: Delikanlıyı hayatta 3 şey bozar; kadın, içki, kumar.
Kadın: Her kadın öyle midir?
Erkek: Kadına güvenmek şeytana güvenmek kadar tehlikelidir...
ve bence kadınlara güvenmek gerçekten zor.. biz kadınlar zevklerimiz ve heveslerimiz doğrultusunda her şeyi yapabilecek kapasitedeyiz..
vermesi :D
Vreni karı diye almam hatta onla olmam her erkeğe aynı gözlükle bakma🙂
Genelde nikahsız veriyo şimdiki kadınlar
Cevap
8Cevap
Ben samimiyetlik beklerim sevgi saygı hoşgörü beklerim
Bende karşılığı var hepsinin
Birileri yok öyle biri olsun isterim hayatımda
Gerçek aşk haddini iddia eden kendi yaşantısını eklemiştir
Diyorum ki gerçek aşk bekler erkekler aşka dair olumsuz konuşmalar yapıyorsa bilki o erkek darbe yemiştir 🙂
Cinsellik yoksa masum sevgi varsa gerçek aşktır o 🙂
Erkek yapalım diyorsa kadın yapmak zorunda mı 🙂
Ben yapmadım mesela yapmak zorunda değilim kendimi taşımasını biliyom 🙂
Ne oyunu ne alaka bıraksana bunlar gereksiz laflar 🙂kadının da içinde var acı gerçek bu her seviyorum diyenle de olunmaz değil mi kadın erkek fark etmez ama genelde kadınlar yapıp sonra masumu oynamaya başlıyo yok ayrılacaktı yapmasaydm yok şöyle yok böyle
e şıkkı hepsi
E:hepsi
Mutlu olmaları
Evet, bi de mutlu olmak bilmeyen kadınlardan da bahsediyorum biraz. Bazı Erkekler de kendini paralıyo mutlu edicem falan diye halbu ki konunun bizimle alakası yok bile. Ben kadınlar mutlu olsun istiyorum, depresif ve memnuniyetsiz olmasın istiyorum. Kadınlara gülmek yakışıyor asık surat değil
Senin durumun çok spesifik. Sen kendin diyosun beni gildürebilen iyi hissettirecek biri diye. Bunu istiyosun yani. Benim bahsettiğim bi türlü mutlu olmak nedir bilmeyenler. Sen eminim mutlu edecek birisi çıkınca mutlu olursun. Tatminsiz doyumsuz kadınlar çok zor bi erkek için
annelik
içimizde yatan sahiplenilmek duygusu, benim eşim. bana ait olan vs. diğer yarım misali.
HEPSİ
Uçkur derım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?