Fizik mi? Kariyer, akademik başarı mı?
nedir kadınlardan beklentileriniz?
idealize ettiğiniz partnerinizin neyine bakarsınız?
nedir kadınlardan beklentileriniz?
idealize ettiğiniz partnerinizin neyine bakarsınız?
Her zaman fizik değil her kızı bir erkek olduğu gibi sever, beklentiler ise; kendine güven, bakımlı ol, herkes ile aranı iyi tut ki aşık et, pas ver bide))
Herkesin beklentisi farklı olur bunların meler olduğunu öğrenmek amacı ile sormuştum. Teşekkür ederim görüşünüz için :))
Rica ederim tatlım :)
haklısın da ilk başta bunlar var bence ve tabiki her erkek de daha ve farklı olur.
Sevilmek :) kendisi ve geçmişi temiz olsun, beyaz yakalı falan olsa çok hoşuma gider başarılı kariyerli kadınları çok seksi buluyorum.
Siz nasılsınız peki?
İyiyim siz nasılsınız
Sjsjsjsn o anlamda değil, sizin beklentiniz bu yönde peki siz karşı cinsten beklentilerinizi, kendiniz karşılıyor musunuz?
Son sınıf öğrencisiyim o yüzden daha işim yok ama onun haricinde evet karşılıyorum
Anladım o halde kendiniz gibi birisini istemeniz çok doğal ve olağan.
Teşekkürler
Sizin beklentileriniz neler
Eig için teşekkürler
Cevap
10Cevap
Kadinlardan evime benimle eşlik etmesini beklerim malum ciddi takilmiyorum çünkü
Çalışan düzgün fizikli kadınlar ilgi çekiyor
Düzgün fizikten kastınız ne
Mesela göğüsleri çok küçük olan beli ve basenleri arasında hiç fark olmayan kadınlar var kendilerine hiç dikkat etmiyorlar ama dolgun göğüslü, makyajsız gezmeyen, ince belli ve düzgün bacaklı kadınlar
Anladım. Küçük göğüs pek kişinin elinde olan bir durum olmasa bile diğerleri bir şekilde olabilecek şeyler. Sizin peki fiziğiniz nasıl?
Ben de öyle düşünüyorum, ben 185 boyunda 82 kilo geniş omuzlu esmerim ve atletik sayılabilecek yapıda biriyim görsel olarak kendime güveniyorum diyebilirim
Her anlamda memnun edilmek olduğunu düşünüyorum
Bu imkansız ama; kimse kimseyi her anlamda tatmin edemez. Etse bile uzun vadede edemez diye düşünüyorum ben
Adı üstünde beklenti 🙋
Karakter ve yüz güzelliği
Güzel yemek yapsın başka bişey istemez sjdsjdj
istekli birini isterşm
Ne kadar istekli?
Fazlası İle istekli bulursam bütün herşeyimi ona veririm yoruldum artık para İle böyle birini aramaktan
Cinselliği para verip mi yaşıyorsunuz?
İstekli olursa ve siz ona yetemezseniz de bşr sorun olur ama. Her şey kararında güzel değil mi?
Açık olsam yazar mısın içimi dökeyim
Ne açıdan? Yani bilmiyorum benim cinsel hayatım yok O yüzden bilmiyorum yani
Açık olayım mı takip atacak mısın
Neden takip atayım ki?
Konuşmak için
E konuşuyoruz zaten buradan. Para ile mi cinsellik yaşıyorsunuz? Sevgili edinin o halde
Sana anlatmak istiyorum hepsini tamam dersen
Tamam çıkın ben size takip atarım ama benim pek bi yardımım olmayabilir çünkü cinsellik yaşamadım
Oldum
Kesinlikle en başta sadakat
bir beklentim yok.
fizik ve kişilik
hepsınden olmalı
istediğim gerçekleştiğinde daha fazlasını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?