Eski sevgilim benden her şeyimi aldı, para aldı, kullandı, sizce yaptıklarından dolayı annesini arayıp haddini bildirmeli miyim?

Yaklaşık 2 yıldır bir erkek arkadaşım vardı, ciddi düşünüyorduk. Oturduğum muhite gelip babamla tanıştı, halamla tanıştı. Ben de aynı şekilde onun ailesiyle tanıştım. Fakat sevgililiğimiz esnasında benden 7 milyar para aldı, maddi durumu yoktu, yiyecek ekmeği bile yoktu. Sonra ödedi, şu sıralar da ödediğinden fazlasını vermeye çalışıyor (kendi dediğine göre). Fakat bu borcu alana kadar ve sevgililiğimiz esnasında bana yapmadığı eziyet kalmadı. Küfürler, hakaretler, benim görüşmesini istemediğim kızlarla görüşmeler, sürekli "sanane" demeler. Mesela geçen gün bana olan borcunun son taksidini 5 ay sonra (500 TL) ödeyeceği zaman bir anda "Vermiyorum paranı" deyip beni sinir edip ağlattı ve sonra parayı attı. O gün düğündeydim ailemle beraber, o günümü rezil etti. Ben de bunlara çok fazla kinlendim ve intikam almak istiyorum. Acaba annesini arayıp yediği bütün haltları anlatıp "Yetiştirdiğiniz çocuktan utanın" mı desem? Annesi de çocuğun dediğine göre benden para aldığını biliyormuş. Ya da babasını mı arasam? Yapmalı mıyım böyle bir şeyi?

Eski sevgilim benden her şeyimi aldı, para aldı, kullandı, sizce yaptıklarından dolayı annesini arayıp haddini bildirmeli miyim?