arkadaşlar merhaba, daha 30 yaşıma yeni girdim, bende çarpıntı ve nefes açlığı oluyor zaman zaman, bunun için çok ekg eko çekildi ama kayda değer bişey yoktu. fakat bir de cigerlerime baktırmak istiyorum ama ya kötü bişey çıkarsa ciğerlerde die korkudan gidemiyorum en son 2017 yılında akciğer röntgeni çekilmişti kıyafet üzerinden, başka öyle detaylı bakılmadı, şu aralar yine çarpıntı ve nefes darlığı başladı , anksiyete ve panik atagimda var, sigara hiç kullanmadım. Cigerlerimde kötü bişey çıkma ihtimali nedir acaba, aşırı geriliyorum hastaneye gidince
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Nefes darlığı sadece ciğerden olmaz ki mesela bende hastaneye gitiğim zaman kalbim başını alıp gidiyor nefesim daralıyor. Heycanlandığın zamanlarda da bunlar olabilir yeterli ve doyumlu nefes alamadığında da olabilir. Benim alerjim var bazen aynı şeyleri bende yaşıyorum yeteri kadar nefes alamadığım için
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Alerjim yok bazen çok çarpıntı yaşıyorum ve bazen de nefes açlığı böyle derin derin nefes almak istiyorum hep
- +1 yıl
Bak bende öyleyim işte nefese doymuyorsun. Muhtemelen sıcak ortamlarda havalarda öyle olursun. Kışın ve soğuk ortamlarda bu bende olmuyor sen yine korkmadan doktora git sadece bi tomografi çekicekler korkucak bişey yok bunda maskeni tak hastanenin kokusunu soluma ve heycanlanma yeter
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Şimdi kanka sen herşeyi kafaya takan biri misin çok aşırı sters yasiyomusun üzüntü sıkıntı yetersiz beslenme gibi şeylerde olabilir ben doktora kalbim çök hızlı çarpıyor yokuş çıkarken dedim çok zayıfsin spor yap dedi hâlâ yapmadım sağlıksız beslemekte etkili
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Ciğerin yağlanmıştır bol bol yürüyüş yap
Ayrıca enginarı kaynat suyunu iç ve ye
Kızılcık diyebbir meyve var kırmızı oda iyi gelir.
Bunları yap düzelmezse yaz bana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Doktor değilim ama hastalık hastalığın var gibi geldi
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet korkuyorum hastaneye gidince aşırı anksiyete yaşıyorum ya bişey varsa diye
- +1 yıl
Sebebi anksiyete panik atak işte ilaç kullanıyor musun
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır çünkü dönemsel oluyor psikolojik nı fizyolojik mi bilmiyorum kalbimde aritmi var
- +1 yıl
Psikolojik çünkü ben de tedavisini görüyorum tetikliyor bazı etkenler seni
Panik bozukluk varsa yüksek ihtimalle hipokondriyazis’te var denebilir.
(Hastalık hastalığı)00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Rahat ol ve tekrardan doktora görün bence en kısa sürede
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bugün çok fena çarpıntı yaşadım yine kalp krizi zannettim
- Cevap sahibi+1 yıl
Kalp krizi riski 18 yaşa kadar indi diyorlar hepimizin dikkat etmesi gerek artık
Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı. Muhtemelen pisikolojik etkilerdir
00 Yorumla- +1 yıl
Belki de içine kapanık birisin
00 Yorumla - +1 yıl
doktora git
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Panik atak dandır o
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi