Kişilik & Karakter Kendimi kötü hissediyorum neden? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kötü oluyorum kalbim sıkışıyo nefes alamayacak gibi oluyorum ağlıyorum kafamın içinde ağır bir şey var gibi hissediyorum Kendimi kötü hissediyorum neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 7 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,4b cevap paylaştı. Kötü hissetmene neden olacak bir şey vardır onu bulup çöz 0 0 Yorumla
imtaha Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Lüsiferin maddesi lüsiferinaz enzimi katalizörlüğünde kademeli olarak oksijenle yakıldığı için 0 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 29 , eic 34% 7 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir olay sonucu mu? Değilse panik atak olabilir 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 27 7 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Beni sevmemenden. 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 7 ay Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Sorunun neki? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kötü hissetmene neden olacak bir şey vardır onu bulup çöz
Lüsiferin maddesi lüsiferinaz enzimi katalizörlüğünde kademeli olarak oksijenle yakıldığı için
Bir olay sonucu mu? Değilse panik atak olabilir
Beni sevmemenden.
Sorunun neki?