bakıyorum en basitinden suriyeli kızlara meme desen balon gibi popo desen kazan gibi
böyle fizik yok aga bizim türk kızlarının fiziğine bin basarlar türk kızlarının yarısının gögüsleri yok denecei kadar küçük bile
hatta suriyeli konuştuğum bir kızda var bakalım sonu evlilik ile bitebilir hayırlısı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kafası sadece uçkuru için çalışan tipik bir terliksi amipimsi cins. Ne diyebiliriz haklısın
Yoo suriyeli kızla konuşuyorum şahsiyeti iyi olmasa hiç ilgilenmem siz kızlar boylu poslu kaslı erkek ararken çok iyi
En azından Sizdeki ego onlarda yok
Sırf dış görünüş için evleniyorsun demek… türk kızları seni istemiyor araplara gidebilirsin byee
Sadece fiziği için degil şükür konuştuğum suriyeli kızın şahısiyetide iyi kötü biri olsa ilgilenmem
Fizik değilde başka güzel özellikleri var demiyim burada
Vatanperverliğimiz ile övünüyoruz , sığıntı olmak ve kaçmak onların meziyeti olsun koca popolari , koca memeleri gibi.😉
Vatanseverlik ve koca popo koca meme ile karşılaştırmak sizin hadsizliğiniz yazdığınızı alakasız buluyorum çünkü araplar kadar olmasada koca popolu koca memeli Türk kızlarımızda var onlara hakaret kabul ediyorum.
onlar ülkesini bırakıp kaçan Vatansız'lar senin TÜRK kızları tarafından hep red edildiğin ve mecburen onlara yöneldiğin o kadar ortada ki kim bir sığıntı ile olmak ister toprağını bırakıp kaçan sana neler yapar koca meme ve poposuyla.😉
Mecburluk değil sadece kendi hayatımı kurmak istiyorum red yediğim Türk kızları zerre umurumda değil astarı yüzünden pahalı uğraşmaya değmez tc kızı kendini kralliyet üyesi bulunmaz hint kumaşı zannetmeye devam ederse ahanda türk erkekleri yabancı kızlara yönelir işte türk kızının g*tünden koşturup egosunu tatmin etmek istemiyorum
Arap kızının koca g.. günde gez sana neler yapacak izle.😉
Türk kızından daha iyi eş sevdiğine ilgi göstereceklerine eminim
😂😂😂
Evet sevdiğine ilgisiz daha iyisini bulunca yarı yolda bırakan 50 erkek yazınca kendini bir şey zanneden şımarıklığın egosunu tatmin edenler işte tc kızlarının çoğu böyle
Hayırlısı be gülüm
Eski nesil türk kızlarımız iyiydi yalan yok ama z kuşağı tc kızları başına ne gelse sonuna kadar hak ediyor
Tamam😉
Beş para etmez arap kızları görüyoruz ne b0k olduklarını
kazan gibi popo seviyorsan bir şey diyemeyeceğim ama sana katılmıyorum
Ne yapalım Suriyelinin fiziğini, arap araptır içeceksin şarapı gibeceksin arapı
Polemik yaratma otur oturduğun yerde 😂
Yemin ederim doğru ben suriyeli alcam türk kızlarından çok red yedim bıktım astarı yüzünden pahalı artık
Dünya’nın en güzel kızı bir Türk. Diğerleri çöp torbası
Yalan
Ne güzel ırkınız var mk suriyeliyle evlenip şu ırkı yok etmeyin
Bi zahmet Türk kızlarıda şımarık olmasın egolu kendini beğenmiş olmasin o zaman ithal çözüme başvurmayalım
Araplar hariç kimi alıyorsanız alın
Arap alcam özellikle
Araplar kadar berbat insan ırkı görmedim
Türk kızları her türlü daha iyidir
Türk kızları, arap kızlarından milyon kat daha güzel
Normal diğer irktaki kızları ları Azrail öldürür Türk kızlarını ise Ego belgelerle kanıtlanabilirim
Demek ki sana anca Suriyeli bakıyorsa...
Suriyeli seni ayakta halleder
Bu nasıl bir anlatım