Sizce bir kızın fiziği nasıl olmalı? Beden, görünüş , vs. vs. Dürüst lütfen :)
Cevabın nedir?
Erkekler 1.80 boyunda, doğuştan tüysüz, kılsız,10 kilo makyajlı, mini etekli, büyük göğüs, kalçalı kız ister ama rüyalarında görürler ancak öyle bir kız yok olsada bakmaz zaten bunlara
Kızlar 1.90 boyunda, kaslı, tüysüz, geniş omuzlu, yakışıklı erkek ister ama türkiyede yok. Türk erkeklerinde hem yüzü hem vücudu güzel olan yok ya yüzü güzeldir vücudu kötüdür ya da vücudu kaslıdır yüzü kötüdür onuda bulmak imkansız isteyen yurtdışına gider orda çok var aradıklarından11 Yorumla
En İyi Cevaplar
burada bu beklentilere sahip erkeklerin tiplerini gercekten merak ediyorum dogrusu :)
11 Yorumla
+1 yılbuda benım fıkrım olsun eger duzgunse yeterlı fazlasına gerek yok alımlı satafatlıya gerek yok kendı olsun dogal olsun ama en onemlısı ıcınde tasıdıgı kalbı cok guzel olsun ruhu guzel olsun benımde ıstegım bu :)))
12 Yorumla- +1 yıl
o sızın guzellıgınız cok tesekkur ederım layıgını bulur umarım herkesler boyle dusunur ne dıyebılırm kı :)
her bayan güzeldir. allah hepimizi yarattı ve ona göre bize güzellikler verdi. onun için şu çirkin benim fiziğim bozuk böyle düşünmeyin.
22 Yorumla- +1 yıl
Böyle tavsiye verilir mi kanka? Sonra dayayacaklar çikolataya dayayacaklar tatlıya davul gibi olacaklar. Sonra ağızda baklava kumsö bönü nudan savmıyo? diyecekler.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
60Cevap
düşük omuzlu olmamalı öncelikle düzgün ve kalkık düz omuzlar :)
sonra dolgun ama ne büyük ne küçük ideal göüsler aşağı doğru incelen bel dolgun toplu kalkık popo kalçalar orantılı ir ekilde aşağı doğru inmeli baldırlarda biraz kalın olabilir :)
elerde kısa kalın boğumlıu güzel değil biraz ince ve narin olmalı dudaklar kuru da değl köfte gibi de değil şekili kıvamında olmalı aklıma gelenler bunalr şimdilik :)15 Yorumla
+1 yılspor yapsı en onemlısı suanda.:) sağlıklı beslensın , dık ve hafıf buyuk gogus yapısı ( vucuduna gore ) yuvarlak tatlı bı kalca kısa sac ve beyaz bır ten :) canımsın ya da uzun bakımlı bır sac tabı yakısırsa :)
06 Yorumla- +1 yıl
yanı kadın dedıgın boyle olur benım gozumde :D bu kırıterlerde varsa gelsın hemen evlenmezsm en adıyım ya da bu fızıkte olmak ıstesın ben onu bu fızıge kavustururum zaten skıntı degl yanı yeterkı o yapmak ıstesın :)
- +1 yıl
yapma ıstedıgın zaman kım olursa olsun yardım kusur olmaz meslegımız zevkle yapıyorz bız yardımcı olablrsem sevnrm boyle brsyler ıstersn ;)
- +1 yıl
bırsy sorma falan ıstersen ulasa blrsn bana bedn olamadm zatn bedne atamıyorm mesaj ıstersen sorcak bırsey varsa lazım olr dıyorsan cep no mu veryım sana?
+1 yılsıska sevmem ele gelmeli balık etli veya bir tık. aşağısı güzel olur ama böyle kızlar 165i gecmemeli üstü için daha zayıf sarı ve ya kumral düz saçlı sıkı kalçalı orta büyüklükte göğüslü ince belli hafif göbek falan :)
01 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bak böyle olmalı.
otekihaberler.com/.../...Fox-transformers-sexy.jpg02 Yorumla
+1 yıl01 Yorumla170 boy , 57-59 kg.. ince bel... hafif çıkık kalça , 85 göğüs , düzgün bacak , ve hafif bronz prüzsüz , kılsız ten.( kılsız ülkemize özgü yabancılarda zaten yok )
02 YorumlaEfenim benim boyum 1.90 en azından 1.75 falan olabilirse kabulümdür. Dürüst olması ve sahiden güvenen birisi olması yeterlidir. Bu özelliklere sahip biri zaten güzelliğine bakar :)
01 Yorumla
+1 yılYakışıklı biri değilim ki kriterim olsun. Şişman zayıf fark etmez hacicavcav affetmez. Nefes alsın yeter ya hiç sevgilim olmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgençken drew barrymore ya da elisha ann cuthbert gibi, yaşlanmaya başladığında elizabeth hurley'i aşmamalı hayallerde yaşıyoruz nerde türkiyede şiş babam şiş belli bir yaştan sonra :/
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo. O bende anlamadım neyi anlamadığını, bunlar gözüme hoş gelen fizige sahip olanlar, google görsel yardımcı olacaktır sana.
+1 yılŞımdı kız dediğinin boyu öyle 1 80 190 olmaz. kız dediğin biraz çıtı pıtı olur sirkeden yapılır :D
13 Yorumla- +1 yıl
sirke kısmı espiriydi ama kız uzun olmamalı diyorum
95 65 92 ideal. Bir yerleri sarkık olmayacak. Kemik görünmeyecek. Ve tabi ki kıvrımları belli olacak :)
05 Yorumla
+1 yılSiz fit istiyorsunuz, bizde fit istiyoruz değişen bir şey yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Göbekleri hamur gibi aşağıya sarkmış, gıdısı 10 santim sarkmış, yağ torbası gibi bir adam istiyorum deme allah aşkına, güldürme beni :D
+1 yıluzun boylu olucak arkadaş bide hafif sportif ona kurban olunur işte
02 Yorumla- +1 yıl
en kısa 1.70 en uzun 1.82-85
+1 yılen fazla 1,65 boy,55 -60 arası kilo , incecik bel, 85 beden göğüsler, beyaz ten, tüzsüz ten, dolgun dudaklar ve arzu dolu bakışlar...
02 Yorumla- +1 yıl
iyi olmasa yazmazdım.) allah herkese nasip eder inşallah :)
+1 yılFiziği ruh sağlığı ile orantılı olmalı bence... Zaten sağlıklı bir bayan BAKIMLI, GÜZEL VE HUZURLU dur... Böyle bir bayanın ister istemez ALBENİSİ yüksek olur
03 Yorumla- +1 yıl
Anlatabildim galiba?
+1 yılOrt 1.70 1.80 boy ince bel dolgun dik gogus sıkı kalca çok ince olmayan bacaklar beyazten sarışın veya kızıla kaçan saç renkleri kahverengi veya mavi göz
01 YorumlaBikere göğüsleri küçük olmicak ama çokta abartı olmaması gerek, 165-170 boy ideal, bacaklar ne ince nede kalın olcak, kesinliklede bakımlı olacak
05 Yorumla
+1 yılmax 1.65 boy, 53 kilo, ince bel, küçük ama diri göğüsler , bakımlı, eller ayaklar ufacık, uzun saçlı, hafif masum ama çekici bir gülüşü olan:DD
çokmu şey istedim:DD08 Yorumla- +1 yıl
sende ölemisin yoksa:DD
- +1 yıl
ama hoş birine benziyorsun:DD
- +1 yıl
yok. seni takibe aldım bir mesaja bakar:DD
- +1 yıl
galiba seni tarif ettim:DD seffunr yurtdışından nerdensiniz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkez yüz güzelliğine ve vucüt güzelliğine öenm verir. Ama elbette herkesin bir alıcısı da vardır. Sadece zamanının gelmesini gerekiyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl175 üstü boy beyaz ten siyah saç tercihimdir ama başka renklerde olabilir baliketli ve zayıf olabilir göğüsleri ne çok sert ne çok yumuşak Bide çok akıllı olmasın :)))
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAkıllı kızla ugrasmak zor ben yönetiyim istiyorum
zayıf da olsa,
balık etli de olsa,
orantılı olmalı..01 Yorumlakibar kalça kibar gögüsler ince bel boy 175 olsa güzel olur :D
08 YorumlaBiraz çıkıntılı olcak kadn dediğin. Boyun önemi yok zaten kızlaardaa
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayif ama beli ve bacaklari zayif. Gogusler belirgin ve kalcalar cikik olmali. 88-62-90 tarzi bir fizik kusursuzdur bana gore :)
00 Yorumladümdüz sopa gıbı olmamalılar kıvrımlı hatlara sahıp olsalar yeter
01 Yorumla160 ile 178 arası ince yapılı simsiyah saçlar beyaz ten uzun kirpikler
01 Yorumlaeller zarif ince, bacaklar düzgün orantılı, ayak bilekleri ince güzel bir yüz yeterli
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanırım erkeklerin tamamı kadın için uzun boylu olmayı şart koşuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılFiziği sağlığı açısından orantılı olmalı, kilolu olmamalı. Ancak tabi fizikten öncede kimyası iyi olmalı.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:) yavrum kaça gidiyon sen? sen fizik derken ne dediğini anlıyonda ben kimya derken kafa yapısı demek olduğunu anlamıyon mu :)
Cevap sahibi+1 yılYUrtdışında mısın?
Cevap sahibi+1 yılO zaman özür dilerim senden, hangi ülkedesin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin tipten belli mesela çırpı gibi inceciksin cık olmazzz ye biraz kilo al hafif balık eti hatun candır :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılya göbek illaki vardır onu demiyorum o hepinizin ortak sorunu ))
Dik göğüs dik popo güzel olurdu kiloda orantılı olmali
02 Yorumlaince zarif
uzun boylu çıkık kalça
dik göyüs
yeterlimi01 Yorumla
+1 yıl170 boy yeterli :) hafif balık etli dik göğüslü sarı saçlı olursa :) dibim düşer
04 Yorumla- +1 yıl
Galiba herkez seni merak ediyor :))
- +1 yıl
Bende dahil :)))
Yüzü güzel olsun fizik okadar önemli değil şişmanda olmasın
01 Yorumla
+1 yıluzun boylu ince belli çıkık kalçalı dik göğüslü. beyaz tenli
03 Yorumla- +1 yıl
biraz hayalci oldu ama böyle işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfil resmindekı gbi ol yeter :)
Bayrak ıçinde aadamsn :)03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcCc oziix3 cCc
+1 yılNormal olsun bana ait olsun millete değil :))
22 Yorumla- +1 yıl
:):)
175 boy zayıf ince esmer..
01 YorumlaNasıl olmalı bilmiyorum ama senin gibi olmamalı :P ^_^
01 YorumlaEn basta bir kiz galatasarayli olmamali :)
26 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlexandra Stan gibi olmalı.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılnoldu beğenmedin mi? :D
+1 yılnasıl olmalı biliyosun söylemeye gerek yok ;)
04 Yorumla- +1 yıl
yapma bunu nasıl olucak işte balina gibi olucak hali yok ya :)
- +1 yıl
şaka yapıyosun benim çevremde yok vala herkes spora gidiyo kızlar da dahil :)) var mı senin çevrende :)
+1 yılSenin giderin var mesela.
03 Yorumla- +1 yıl
Yüz, karakter ve fizik için bir ipucudur zaten.
abartmaya gerek yok normal boyutunda olsun yeter
01 Yorumla
+1 yılGöğüsler dik olmalı vucudu orantılı olmalı
01 Yorumla
+1 yılbunu merak edıyor olmazsın demı?
02 Yorumla- +1 yıl
bılmem...
+1 yılYa yarı dalgalı olmalı ya da fırtınalı
00 Yorumla
+1 yılGobegi sorun yapiyorsan yapma :D
05 Yorumla- +1 yıl
Hafif balik etli baldir bacak her zaman guzeldir tabi kisiye gorede degisirde :D
- +1 yıl
Kisiden kiaiye degisir zevkler tabi :D
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılvictoria secret mankenleri örnek ola bilir ^^
02 Yorumla- +1 yıl
hah değil en üst mertebe ^^
170 55 kilo cvri 85 60 85
04 Yorumlaeli yüzü düsğün fazla kilolu olmaması tercihimdir
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl90-60-90 Her zaman :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende :)
+1 yılsenin gibi :)
01 Yorumla
+1 yılmegan fox gibi olmalı
00 Yorumla
+1 yıl80 60 90
01 Yorumlaatı bildin mi :)
03 Yorumlarus olsun yeter
13 YorumlaGüzel olmalı
01 Yorumla
+1 yılGüzel olmalı