Eşimin kuzeni benden hoşlandığını söyledi?

Eşimle evleneli 2 yıl olucak. eşimle severek evlendik. esimin kuzeni beni tanıdığı günden beri hoşlanıyormus bnden ama bn yeni ogrendim ve hala şok içindeyim ne yapicam bilmiyorum eşime söylesek olay çok buyur kavga olur bilmiyorum napicam. esimin kuzeni bekar bu arada neyse biz hep evlerine gideriz onlar bize gelir bn hiç bir şekilde dikkat etmedim çünkü kardeş gözüyle baktım hep ama meğer niyeti başkaymis 4 gün önce bize geldiler annesiyle falan eşim daha işten gelmemişti neyse çay yaptım içtik falan bulaşıkları kaldırdım mutfağa götürdüm baktım arkamdan geldi ve bulaşıkları dezgaha bırakırken eli elime değdi ama bn kesinlikle kötü dusunmedim yani normal dedim ama 3 defa öyle oldu bn elimi hep kaldırdım en sonda bana sana bişi soylicem ama utanıyorum dedi bnde dedim hayırdır bir kız mı buldun kendine falan öyle dalgaya geçtim neyse bana seni tanıdığım günden beri çok hoşlanıyorum biliyorum imkansız ama gönlüme hakim olamıyorum çok seviyorum eşinden de kıskanıyorum falan dedi bn şok oldum ve bunları duymadım sen soylemedin say dedim öyle bişi olmaaz sen bnim kardesmsn ve bn evliyim esimi çok seviyorum dedim neyse konuyu bir şekilde kapatın şimdi ne yapicam bilmiyorum eşime söylemelimiliyim bilmiyorum çocuk bir şey yapar diye korkuyorum napicam?
Eşimin kuzeni benden hoşlandığını söyledi?