Çok yalnızım ama öyle böyle bir yalnızlık değil nasıl olcak nasıl düzelebilirim sizce. Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa ha?

Yalnızlıktan kastım şu; ne beni seven sevgilim var, ne her seyimi paylaşabilecegim beraber eglenebilecegim bir dostum yok da yok hiç biri yok niye böyle ya tamam çirkinim ama biraz olsun karakterim-huyum düzgün bence siz erkekler hiç bakmaz mısınız ruhani şeylere, siz kızlar illa kötü arkadaş mi lazım size benimle konusmaniz için sizce neden bu kadar yalnız, bicareyim nedenn ya neden? (Hemde Ankara gibi bes buçuk milyon kişinin yaşadığı bir şehir de büyük beceri doğru bu kadar kafayı sıyırcak, duvarlarla konusacak kadar bir basina kalmak :((. Evet NEDEN BU KADAR YALNIZIM BEN? Cevapları bekliyorum yorumlarda ve anket seçeneklerinde

Çünkü çok çirkinsin kimse sana bakmaz tabii
Tip de değil ama demek sosyal yönden bir eksiklik olabilir
Diğer seçenekler ( Bunu siz belirleyin dış görünüşte değilse insanligimda degilse sorun nerde olabilir fikirleri alayim lütfen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Çok basit, sığ cevaplar geliyor ben bunu istemiyorum. Amac sadece sevgili bulmak değil, amaç beni ben olduğum için beni karakterim için sevecek beğenecek birisi bulmak adam gibi adam birisi veyahut gerçekten çıkarsız olarak sadece işi düştün mü değil her zaman yanımda olacak bir arkadaş bulmak kız olsun erkek olsun fark etmez
Çok yalnızım ama öyle böyle bir yalnızlık değil nasıl olcak nasıl düzelebilirim sizce. Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa ha?