Hemşirelikten soğudum artık sizce ne yapmalıyım?

çalıştığım yerde birkaç tane benimle ilgilenen birkaç tane kişi vardı biri hekim. aramızda 5/6 yaş var birimi cerrahi. ben ısrarla istemediğimi söyledikçe o inatla üstüme geliyor. bu sefer de bana kötü davranmaya başlamıştı neyse son zamanlarda üstünlük taslamaya başladı artık tamamen nefret ettirdi kendinden hastane ortamında tabi ki benden üstün üstüm doktor neticede fakat bana özel anlamda bir şeyler göstermeye çalışıyor sabahları mesela yolda karşılaşıyoruz ben işe yürüyerek gidiyorum benzin harcamak istemediğim için o arabayla geliyor yolda beni görünce almak istiyor istemiyorum dediğimde benimle yavas yavas geliyor resmen ya iste araba havalarında iş çıkışlarında bırakayım demeler falan bak rahattır arabam şöyledir böyledir (sanki benim yok) evinden de bahsetmişti oralara hiç girmiyorum artık en sonunda da sen kimsin ki havalarına büründü sanki kendi yazılmıyormuş gibi bana.. çok dengesiz biri mi sizce bana mı öyle geliyor? aklımla oynuyor resmen aşık modelleri çiziyor sonra da boş yapıyor falan ne yapmam gerekiyor bıktım?
Hemşirelikten soğudum artık sizce ne yapmalıyım?