Aşk İlişkileri O'nun en çok neyinden etkilendiniz? ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor O diyince aklınıza ilk kim geliyorsa, onun sizde en çok etki bıraktığı şey nedir? O'nun en çok neyinden etkilendiniz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sesinden gülüşünden etkileniyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Sevdiğim biri olmadı 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Her durumda, her koşulda beni güldürebiliyor oluşundan... Ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil. O'nun şahsına münhasır. 💚 1 1 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Senin yüzünün gülmesi onun tek önem verdiği şeymiş, öyle dedi bana 🙃♥️ Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İstediğim ilgiyi bana verip, sunabilecek donanımda oluşundan ama bana güven vermedi işte 1 0 Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bence bu bir bütün.. Bir sürü şey sayabilirim aynı zamanda sayamam da.. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bakışlarından ve gülüşunden 1 3 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Vaay sonunda sen de aşık oldun ha 😂 mutluluklar 😂 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hayır aşık olmadım 🙄 ama tanımaya çalıştığım hoşlandığım biri var 😄 Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Hıım o yoldasın diyelim o zaman 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sesinden gülüşünden etkileniyorum.
Sevdiğim biri olmadı
Her durumda, her koşulda beni güldürebiliyor oluşundan...
Ama bu herkesin yapabileceği bir şey değil. O'nun şahsına münhasır. 💚
Senin yüzünün gülmesi onun tek önem verdiği şeymiş, öyle dedi bana 🙃♥️
İstediğim ilgiyi bana verip, sunabilecek donanımda oluşundan ama bana güven vermedi işte
Bence bu bir bütün.. Bir sürü şey sayabilirim aynı zamanda sayamam da..
Bakışlarından ve gülüşunden
Vaay sonunda sen de aşık oldun ha 😂 mutluluklar 😂
Hayır aşık olmadım 🙄 ama tanımaya çalıştığım hoşlandığım biri var 😄
Hıım o yoldasın diyelim o zaman 😄
Samimiyetinden..
Gözlerinden
Gözlerinden
Kimse gelmiyor
Gözlerinden