Bir erkek neden sosyal medya kullanmaz böyle bir dönemde erkekler yardım edin merak ediyorum?

Selam bugun dershaneye yeni biri geldi? Cocuk sınıfın en önünde oturuyor ve derste pek konuşmaz teneffüste onun yanına gittik instagramın var mı dedik oda yok dedi ben instagram kullanmam dedi snapchat var mı dedik onuda ilkez senden duydum dedi Twitter? Sonra Twitter cok fazla siyaset var dedi benlik değil dedi sosyal medya kullanmıyorum dedi sonra ben ona tik tok peki dedim güldü yüzü biraz şaşırmış gibi baktı orası hiç benlik bir platform değil dedi WhatsAppta gruba. Seni ekledik göremedim fotosunu sonra sen grupta yok musun dedim yanına gidip yok ya ben profılımı kaldırdım dedi sonra nosunu söyledi cocukta hakkımda kısmında bir şey yazmıyor profıl yok son görültülenme yok her şey kapalı bu cocuk niye sosyal medya kullanmıyor Facebook var mı sende dedim ovvv 12 yıl oldu bırakalı sosyal medya hesaplarımı bırakırken tüm bilgilerimi ve fotoğraflarımı sildim dedi benim hakkımda bir bilgi bulamazsın dedi galerimde bile kendi fotom yok benım dedi sonra ona sen günlük hayatın nasıl geçiyor diye sordu bizim kız kitap okurum bazen flim izlerim bazende işte eğlenirim dedi sonra zil çaldı güle güle dedi güldü dersine odaklan zaman kaybı olan platforma değil dedi sonra tekrar güldü
Bir erkek neden sosyal medya kullanmaz böyle bir dönemde erkekler yardım edin merak ediyorum?