• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
İnternet & Teknoloji

Bir erkek neden sosyal medya kullanmaz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
510
Yapay Zekaya Sor

Facebook yok Instagram yok. Evli olabilir mi.

Bir erkek neden sosyal medya kullanmaz?
Facebook Soruları Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Eylülgns2
    Eylülgns2 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl

Bir erkeğin sosyal medya kullanmamasının birçok nedeni olabilir. Kişisel bilgilerini, fotoğraflarını veya hayatındaki detayları paylaşmak istemeyebilir ve gizlilik konularında endişeleri olabilir. Sosyal medyanın zaman alıcı olduğunu düşünüp bu zamanı daha verimli veya önemli bulduğu faaliyetlere ayırmak isteyebilir. Ayrıca sosyal medyanın yüzeysel veya stresli olduğunu düşünerek, dramalardan ve gereksiz rekabetten kaçınmayı tercih edebilir. Gerçek hayattaki sosyal etkileşimleri daha değerli bulup yüz yüze iletişimi tercih edebilir. Dijital detoks yaparak zihinsel ve fiziksel sağlığını korumak isteyebilir ve ekran süresini azaltmanın daha sağlıklı bir yaşam tarzı sağladığına inanabilir.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bir erkeğin sosyal medya kullanmaması çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve bu durumun kişinin evli olup olmamasıyla doğrudan bir ilişkisi olmayabilir. İşte bir erkeğin sosyal medya kullanmama nedenleri ve bu durumun evlilikle ilişkilendirilip ilişkilendirilemeyeceği hakkında bazı olasılıklar:

### **1. **Kişisel Tercihler**

- **Gizlilik**: Bazı insanlar sosyal medyadan uzak durmayı tercih ederler çünkü gizliliklerini korumak isterler. Sosyal medya platformları, kişisel bilgilerin paylaşılması ve izlenme hissini getirebilir.
    - **Sosyal Medya Kullanımının Olumsuz Etkileri**: Sosyal medyanın zaman kaybı, strese neden olma veya negatif etkiler yaratma potansiyelinden endişe edebilirler.

### **2. **Teknoloji ve İlgi Alanları**

- **Teknolojik İlgi**: Sosyal medya, teknolojiyle ilgisi olmayan veya teknolojiyi minimal düzeyde kullanan insanlar tarafından tercih edilmeyebilir. Teknolojiye olan ilgi düzeyi kişiden kişiye değişebilir.
    - **Alternatif İletişim Yolları**: Sosyal medyayı kullanmayan kişiler, iletişim kurmak için telefon, e-posta veya yüz yüze görüşmeyi tercih edebilirler.

### **3. **Zaman Yönetimi ve Öncelikler**

- **Zaman Yönetimi**: Sosyal medya kullanımı, bazı insanlar için zaman yönetimini zorlaştırabilir. Sosyal medya platformlarında geçirilen zamanın yerine daha verimli aktiviteler yapmak isteyebilirler.
    - **Hobi ve İlgi Alanları**: Sosyal medya kullanmamak, kişinin hobileri ve ilgi alanlarına daha fazla zaman ayırmasını sağlayabilir.

### **4. **Kişisel Tercih ve Deneyim**

- **Olumsuz Deneyimler**: Daha önce sosyal medyada olumsuz deneyimler yaşamış olabilirler. Bu deneyimler, sosyal medya kullanımını terk etmelerine neden olabilir.
    - **Sosyal Medya FOMO**: Sosyal medyada olmak zorunda hissetme veya başkalarının hayatlarını sürekli olarak takip etme zorunluluğundan kaçınmak isteyebilirler.

### **5. **Evli Olma Durumu**

- **Evli Olmak**: Bir kişinin sosyal medya kullanmaması, evli olup olmamasıyla doğrudan bir ilişki göstermeyebilir. Sosyal medya kullanmama kararı kişisel bir tercih olup, evlilik durumuyla doğrudan bağlantılı değildir.
    - **Evlilik ve Sosyal Medya**: Evlilik, sosyal medya kullanımını etkileyebilir. Bazı insanlar, evlilikten sonra sosyal medyayı daha az kullanmayı tercih edebilirler veya sosyal medya kullanımını eşlerinin tercihlerine göre şekillendirebilirler.

### **6. **Güvenlik ve Güvenilirlik**

- **Güvenlik Endişeleri**: Sosyal medya kullanımının güvenlik riskleri, bazı insanlar için bir endişe kaynağı olabilir. Kişisel bilgilerin çalınması veya kötüye kullanılması riskini azaltmak isteyebilirler.

### **Sonuç olarak:**

Bir erkeğin sosyal medya kullanmaması, kişisel tercihler, teknolojik ilgi, zaman yönetimi, olumsuz deneyimler veya güvenlik endişeleri gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. Bu durumun kişinin evli olup olmamasıyla doğrudan bir ilişkisi bulunmamaktadır. Sosyal medya kullanımı, bireylerin yaşam tarzlarına, tercihleri ve deneyimlerine bağlı olarak değişir ve evlilik durumuyla ilgili özel bir gösterge olmayabilir.

1
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 425 cevap paylaştı.

Evli olması ile alakası peki 😄 sosyal medya kullanmayan kafa rahatlığını yakalayabilmiş bir insandır. Kim benim nerede ne yaptığımı niye bilsin, ben neden milletin yediği hamburgerin storysini göreyim kafasına erişmiştir. Vakiti daha değerlidir adam anı yaşıyordur. Tebrik ederim kendisini.

3
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 342 cevap paylaştı.

Ben de kullanmıyorum. Herkes kullanacak diye bir şey yok. Evet kullanana kontrol eksikliği hissettirir kullanmayan kişi ama farklı yollarla öğrenmen gerekecek. Git kimlik fotoğrafını iste misal cidden bu konuda sorun yaşıyorsan. Önemli kısımları karalayıp atsın.

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Haha, yok ya hayatım, evli olduğu anlamına gelmez bu. Bazı insanlar sosyal medyayı sevmiyor, o kadar! Ama hadi dürüst olalım, bazen bu gerçekten garip geliyor 😅 Belki bir hobisi var, belki işten güçten sıkıntısı yok ve dijital dünyadan uzak kalmak istiyor. Ama her ihtimale karşı gözlerini dört açmakta fayda var! 😉

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

66

Cevap

76

Cevap

• tenedos u
    tenedos Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.

kişisel tercihi kullanmak zorunda değil kimse bu birşeyin göstergesi olamaz

7
    0 Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 35
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Evli olabilir de sevmeyebilir de sosyal medyayı şimdi.

0
    0 Yorumla
  • andy5686
    andy5686 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 97%
    1 yıl

Gerçekten yok mu kısmını net olarak bilmediğin için her ihtimale açık olmalısın. Evli olabilir, asosyal olabilir, ozguvensiz olabilir, reel hayatındaki insanlar tarafınfan takip edilmek istenmeyebilir ya da çok çok zayıf bir ihtimal gerçekten hoşlanmıyor olabilir. Bu sorunun net cevabını bulamazsın.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evli olabilir , sevgilisi olabilir, nişanlısı olabilir. Gerçekten çok ciddiyim bi sevgilim vardı gorusuyorduk benimle konuşurken sosyal medyalarini kapatiyordu. Kavga ediyorduk hemen açıyordu. Meğer daha kaç tane kızı benimle beraber idare ediyormuş. Sonra bi tane daha vardı o da beni aldatmisti. Sonra güven vermek için sosyal medyası j kapatiyordu ama adamın karakteri belli yani aldattı beni. Dikkatli ol derim.

2
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Öyle düşünme canım. Bekar olup kullanmayanada ben denk geldim. Kendimde aktif kullanmam mesela bekar olduğum halde. Son 1 senedir bende aktif değilim sosyal mecrada bir sebebi yok. Zamanla sıkılıyor insan.

2
    0 Yorumla
  • OCanoglu
    OCanoglu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Benimde sosyal medyam yok sadece burada fikir alışverişi yapıyorum
    gerek duymuyorum anlam yüklemek gereksiz.
    zamanında kullandım yaş da ileteyince gereksiz sadece zaman kaybı olduğunun farkına vardım kapattım.

2
    0 Yorumla
  • OdaOlmadı
    OdaOlmadı Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Bende kullanmıyorum. Nedeni özelin özel kalmasını istemem. İnsanların sürekli özel hayatlarını yediklerini içtiklerini paylaşmaları, birilerinin de bunları beğenmesi, yorumlaması vs inanılmaz saçma geliyor.

2
    0 Yorumla
  • GereksizBilgi80
    GereksizBilgi80 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Bekar ve şu anlık ilişki istemeyen biri olarak Instagram da özel se çok leş kişiler geldi görseniz melek dersiniz istek ve şehvet görseniz kusarsınız mantıklı olanı yapıyor arkadaş sarıl ve bırakma ciddi düşünüyorsan onunla

1
    0 Yorumla
  • BaşakkAkrep
    BaşakkAkrep Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    1 yıl

Olabilir kullanmak istemiyordur. Bende iptal ettim uzun süredir kullanmıyorum. Watsap yetiyor. Ama sen dikkat et yine yalan söylüyor olabilir belki sosyal medyada seni eklemek istemiyordur evli ya da nısanlı sevgiliside olabilir.

1
    0 Yorumla
  • idalpoyraz
    idalpoyraz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

iyi ya da kötü bir tercih değildir ama kendi tercihidir.

bence tinder kullanmasın yeter. bi de kendini beğenmiş gibi instagrama dakika başı kendi fotoğraflarını koymasın😂

2
    0 Yorumla
  • o1öğretmen
    o1öğretmen Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 56%
    1 yıl

Sosyal medya kullanmamak o insanın evli olduğunu göstermez bazı insanlar sosyal medyayı sevmez benim hesaplarım var mesela ama aktif kullanmayı sevmem ben

2
    0 Yorumla
  • mertkayaci31
    mertkayaci31 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

En iyisini yapiyor bence kuklanmiyorsa.. aldatmalarin.. aldatılmalarin günümüzdeki en büyük kabahatlisi sosyal medyanin varlığı ve cep telefonlarının bunu çok kolaylaştırmış olması.

2
    0 Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı.

Pardonda herkes kişisel tercihi kullanmak zorunda değil kimse bu birşeyin göstergesi olamaz yani sosyal medya kölesi olamaz herkes

2
    0 Yorumla
  • yarenimsii
    yarenimsii Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı.

bekarlar mi kullaniyor sadece, sosyal medya kullanmamak basit olmali artik ya. bi zorunluluk falan degil ki herkes kullansin, anlam aramaya gerek yok yani bence

2
    2 Yorumla
    • ruhsuzcapkin
      ruhsuzcapkin
      1 yıl

Tercih meselesi sadece

Yorumla
    • Dincer35
      Dincer35
      1 yıl

Ne kadar güzelsin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben bekarım. Bende kullanmıyorum, tüm gün kaba etini sergileyen, abuk subuk hareketler yapan insanları izlemek istemiyorum çünkü.
    Kendine saygısı olmayan insanların para için her haltı yapacağı platformlar.

3
    0 Yorumla
  • ÖMERBORABALAMİR1
    ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ne alakası var
    Ben Facebook İnstagram tiktok kullanmıyorum
    Sadece x kullanıyorum
    Evlide değilim
    Evli olanlar kullanmıyor mu sanki?🙃😂😂😂

1
    1 Yorumla
    • ÖMERBORABALAMİR1
      ÖMERBORABALAMİR1
      1 yıl

İyi herkes yazsın her yerden eklesin
      Rahatsız etsinler
      Hiç uğraşamam
      Ben telefon kullanmayı bile çok sevmiyorum
      Gündemi takip etmem benim için yeterli bunun içinde x yeterli geliyor bana.

Ayrıca burasıda güzel kimse tanımıyor iyi 🙃

Yorumla
  • nnc2750
    nnc2750 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

sosyal medyanın çok büyük bir dikkat dağıtıcı olduğunu düşünüp gerçek hayatının üzerinde bir engel olarak görebilir ilişkinin bunu engellediğini pek düşünmüyorum netice itibari ile sosyal medya kullanmayan kişi çok az var birisinin bu yüzden baskı kuracağını düşünmüyorum

1
    0 Yorumla
  • ezoolsaydım_30
    ezoolsaydım_30 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

benim de tek face var 1.5 sene oldu açtım iş bulmak için açmıştım grupları takip için duruyor öylece bide burası var başkada biyer kullanmıyorum gerekyok evlide değilim

1
    0 Yorumla
  • anesrye
    anesrye Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    1 yıl

Zorunda degil ki kimse. Mesela sevgilimin vardi instasi sevgili olmadan once ben sakasina ona bir seyler atiyordum o da ben sevgilim icin instagramimi bile kapatirim falan diyordu. Sevgili olduk ben bir kac seyden rahatsiz olunca kapatti. Twitter kullaniyor paylasim icin degil ama gundemi takip etmek icin falan ve eksi sozlukte takiliyor falan. Ben de instagramda satis yapma disinda takilmak icin girmiyorum mesela olmasa da olur yani

1
    0 Yorumla
  • Onemortime
    Onemortime Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 88%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 379 cevap paylaştı.

İhtimal var evet.. Ama bende kullanmijlrul hiç bir sosyal medya.. Buraya.. X tek kullandığım yerler. Tercih etmemeside normal karsilanabilir :)

1
    0 Yorumla
  • Mukan34
    Mukan34 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı.

Olabilirde olmayabilirde nerdeyse iki sene sosyal medya kullanmadım konuştuğum bile yoktu sadece anlamsız geliyordu o arkadaşında durumu böyle olabilir

1
    0 Yorumla
  • ahmetsevda
    ahmetsevda Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

benimde hiç yok. vardı hepsini kapattım çünkü sosyal medya hoş değil sadece burası var o da soru cevap işte biliyorsun

2
    0 Yorumla
  • Tersdönenvenüs
    Tersdönenvenüs Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Sosyal medyam yok, olanlar da anonim. evli de değilim. anonim olmak daha özgür hissettiriyor, diğer türlüsü rahat hissetmiyorum.

2
    0 Yorumla
  • KerpetenRamiz
    KerpetenRamiz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    1 yıl

Yani bu Bi genelleme olabilir.
    Mesela ben bekarım ama 4 5 yıldır instagram Facebook vs vs. Kullanmıyorum
    Sadece WhatsApp ve KS var?

1
    0 Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    1 yıl

Bende yakın zamana kadar pek kullanmıyordum , ama evli değilim , her insan sosyal medya kullanacak diye bişey yok.

1
    0 Yorumla
  • 1234ask1234
    1234ask1234 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

tercih sebebi, illa altinda birsey aramamali ama yinede sebebini ogren, evli olan daha cok sosyal medya kullanir bunu da unutma.

1
    0 Yorumla
  • Şehzade333
    Şehzade333 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Telefon numarasını instagramda şifremi unuttum olarak yap bakim kod gitcekmi ona eğer giderse.. fena halde trolleniyorsun 😉

1
    2 Yorumla
    • lifespark
      lifespark
      1 yıl

Üfff

Yorumla
    • Şehzade333
      Şehzade333
      1 yıl

ne üf?

Yorumla
  • Cehennet_26
    Cehennet_26 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl

Hayatta zaman ayıracağım daha önemli şeyler olduğu için sosyal medya kullanmıyorum. Zaman kaybı bence 😌

1
    0 Yorumla
  • BilgecanDedee
    BilgecanDedee Takip Et
    Yoda Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Ben kullanıyorum ama çok az miktarda ve takip etmek için, çünkü ne yaptığımı paylaşmak saçma geliyor tek istisnası Linkedin

1
    2 Yorumla
    • BilgecanDedee
      BilgecanDedee
      1 yıl

O da anonim ve paylaşımsız bir hesapla instadayım

Yorumla
    • BilgecanDedee
      BilgecanDedee
      1 yıl

1 foto var oda maç öncesi ikonik bir anı :D

Yorumla
  • Seddeffe
    Seddeffe Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evli olabilir
    Sevmiyordur sosyal medya kulanmak

2
    0 Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

sosyal medya kullananların hayal dünyasında yaşadıklarını bildiği için

1
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı.

Kullanıyordur ama gizliyordur. Zaten yengeç düz yürüyorsa bunda bir sıkıntı var.

1
    0 Yorumla
  • Cesurby
    Cesurby Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

belki gerçekte sosyal olması sanala ihtiyaç duymamasına neden oluyordur

1
    0 Yorumla
  • Chıld_Of_GOD
    Chıld_Of_GOD Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 93%
    1 yıl

Bilmem. Mesela bende face instgram x yok. Gereksiz buluyorum.

1
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Evlilerin daha çok sosyal medya hesabı var. Tercih etmediği için kullanmıyordur.

1
    0 Yorumla
  • lavinya08
    lavinya08 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Evli olabilir ama kullanamadığı için değil. Kullanmaması gayet güzel 😅

1
    0 Yorumla
  • sozsuZzaman
    sozsuZzaman Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl

Bende mi evliyim 😂 bende kullanmıyorum 😂 alakası yok ama tam emin olmadan bir gelecek hayali kurma

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Sonra da Instagram kapansın diyince siz kullanmayın biz özgürüz diyorsunuz. Başkasının kullanmamasini kurcaliyorsunuz. En iyisi bir daha açılmasın.

1
    0 Yorumla
  • Sonumuzgeldi
    Sonumuzgeldi Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Kendi tercihi herkes sosyal medya kullanacak diye bir şey yok

1
    0 Yorumla
  • alindzeko
    alindzeko Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 95%
    1 yıl

İnsta zaten kapalı Facebook da kullanan kalmadı sanki Twitter da sarmıyor bence teol olmayanları

1
    0 Yorumla
  • 1mrytprkk
    1mrytprkk Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Bende de yok ve bekarım. Hiç de kullanmadım gerek duymuyorum.

1
    0 Yorumla
  • RODUS
    RODUS Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Kullanmıyor olabilir başka adla kullanıyor olabilir

1
    0 Yorumla
  • mevsimbahar188
    mevsimbahar188 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 96%
    1 yıl

Benim eşimde kullanmıyor benim hesabıma giriyor arada

1
    0 Yorumla
  • Kaangür
    Kaangür Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Erkeklerde şaşırdı ne yapacağını kullansa suç kullanmasa suç 😊ölsün bu erkekler

1
    0 Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı.

herkes kullanmak zorunda değil
    evlimi dersen bilemeyiz

1
    0 Yorumla
  • Bubifake24
    Bubifake24 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

Evli olabilir
    ama muhtemelen bunalmıştır o mecralardan

1
    0 Yorumla
  • Konrad027
    Konrad027 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 456 cevap paylaştı.

İlgisi olmayabilir bazıları kullanma gereği duymıyor

1
    0 Yorumla
  • Çerkes183
    Çerkes183 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Gerek duymuyor olabilir. Ben de kullanmıyorum onları.

1
    0 Yorumla
  • HayalperestPisicik
    HayalperestPisicik Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 645 cevap paylaştı.

Gerçekten kendi tercihi olabilir normal ama bende şüphe uyandırabilir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

çok iyi ya böyle bir adam buluyorsan ama çok şüphelendirecek bir davranış

3
    1 Yorumla
    • necdko
      necdko
      1 yıl

🤣 klasik kadın kafası ama doğru, ben de bir ara kullanmıyordum kadınlarla tanışınca ister istemez güvenemiyorlar tuhaf oluyordu, sonra açtım her şey daha kolay oldu.

Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    1 yıl

Ben de kullanmıyorum bekarım sevgilim yok asosyalim sosyalleştiğim tek yer burası

1
    0 Yorumla
  • L0stman
    L0stman Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Yaklaşık 16 senedir kullanmıyorum vaktim oldukça huzurlu ve güzel geçiyor. Sabahları işe giderken 45 dk telefon çekmeyen metroda elinde telefon olan insanları yadırgıyorum oyun haricinde 45 dk boş bir ekrana bakmak bana aptalca geliyor

1
    0 Yorumla
  • dhjdjdhdnsj
    dhjdjdhdnsj Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Sosyal medyayı sevmiyor herhalde gözü karı kızda değil demek ki ama hiç belli etmez dışarıda görmek hareketlerini gözlemlemek lazım. Ama bu devirde bir erkeğin sosyal medya kullanmaması şaşırtıcı açıkçası.

1
    0 Yorumla
  • xunixx
    xunixx Takip Et
    Master Yaş: 26
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Asla ama asla güven vermiyor
    Net altında bir şey ara

1
    0 Yorumla
  • Eda___1
    Eda___1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    1 yıl

benim sevgilimde kullanmiyorum dedi gereksiz buluşuyormuş bişeyler paylaşmayı vs araştırdım hiç bulamadım hesabını ama telefonunda instagram uygulamasını gördüm bence fake hesabı var

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Belki prensibi değildir çok yaşı varsa 35 gibi... Ya da istemiyordur...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Senin numaranı almak için uydurdugu yalan olabılır canım dıkkat et

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evli ve eşiyle birlikte ortak hesabı vardır

1
    0 Yorumla
  • MechuLJ3ey
    MechuLJ3ey Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

Aynı ben 😀 kimsenin ne yediğini, içtiğini hatta s**ctgnı merak etmiyordur, işinde gücünde adamdır.

2
    0 Yorumla
  • Esmeeerr-47
    Esmeeerr-47 Takip Et
    Guru Yaş: 30
    1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 423 cevap paylaştı.

Ya bilmiyordur gerçekten ya da bıkmıştır gerçekten sosyal medyadan

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Bir erkek neden sosyal medya kullanmaz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek neden sosyal medya kullanmaz? 6 cevap verildi
Bir erkek neden hiç sosyal medya kullanmaz? 4 cevap verildi
Bir erkek neden hiçbir şekilde sosyal medya kullanmaz? 11 cevap verildi
Bir erkek neden sosyal medyaya girmez? 10 cevap verildi
Bir erkek neden sosyal medya hesabı kullanmaz? 4 cevap verildi
Yakışıklı bir erkek neden sosyal medya kullanmaz? 105 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨