Aşk İlişkileri İlk buluşmada öpüşmek yaşanır mı? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Selamlar herkese...Sanki ilk buluşma için hızlı bir adım bana göre. Hani ters tepip yanlış durumlar ortaya çıkarabilir.Ya sizce?https://youtu.be/7GfDZypkT8k#MustiEmre#Aşkilişkileri#ilkbuluşma İlk buluşmada öpüşmek yaşanır mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Sanal alemde tanıştığı insan ile çoktan yakın olmuş oluyorsun. Günün 5 saati de konuşuyorsan ilk buluşma için öpüşme erken sayılmaz. Tamamen öncesindeki samimiyete bağlı diyorum ben. 1 0 Yorumla
ankkizi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Hayır yaşamamalıYoksa sonu büyük hüsran olur. Zaten ilk buluşmada aşkım cicim seninle evlenicem diyenden de uzak durmak gerekiyor. 💐💐 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz 😂 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Yoksa cıssss 😂 Yorumla bayanagresif99 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl daha önceden buluşmadan bir tanışmışlık bir samimiyet varsa belki olabilirama hakkında bir şey bilmediğin doğru dürüst konuşmadığın birini ilk buluşmada öpmek doğru değildir bence 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı. İsteyen yaşayabilir bence, güven varsa sorun olmaz 1 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İlk buluşmaya eskiye göre kıyaslarsan birbirine bakmaya bile çekinirlerdi eskiler şimdi neler neler off nedir Günahım bu dönemde yaşıyorum 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İki taraf istiyorsa yaşanır. Pek anormal bir durum değil.İlla olmalı demiyorum fakat olursa da sıkıntı yok. 1 0 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yasayanlae vardir kesin ama fazla hizli bir davranis bence selamun aleykum sappp 😅 1 0 Yorumla
mamibeyygeliyor Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bizde olmaz millet şap şup yalap şalap onlarda oluyor 1 0 Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben tutar öperim. Geri çekilirse ikinci buluşma olmaz. :) 1 0 Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sapık gözüyle bakarım 😬😬 1 2 Yorumla u MustiEmre +1 yıl Yavaşşş yerler yaşşss hesabı 😂😂 Centirwomen +1 yıl Tabisi😌😌
Oldumusimdihı Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Çok uzun bir süre konuşulmuş ise uzun süreden sonra buluşma gerçekleşiyorsa yaşanır 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl yaşamadığım ilişkim olmadı bunu ilk buluşma da.. 1 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bence öpme, yanlış anlaşılırsın 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır, olmamalı. 1 0 Yorumla