Selâmlar!!
Çocukluktan kalma bazı hareketler, tripler, sevgi gösterileri gibi davranışlar sergiliyor. Sevgilinizin çocuk ruhlu olması sizin için artı mı eksi midir...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Çocukluktan kalma bazı hareketler, tripler, sevgi gösterileri gibi davranışlar sergiliyor. Sevgilinizin çocuk ruhlu olması sizin için artı mı eksi midir...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Çocuk ruhlu kadınların bana göre bir çok artısı var.
Misal çoğu kadının makyajla yakaladığı çekciliği içlerindeki çocuksu ruhun dışarı yansıması sayesinde bir tebessümle bile yakalayabilirler...
Yeri geldiğinde o kadar pozitif olurlarki onunla yapılan her espri güzeldir ve dönüşü bol kahkaha demektir çocuksu duyguların temizliği şeffaflığı içten gelen tutum ve davranışlarını net görür ve hayran olursun.
Ne istediği bilen başkalarını için yaşamayan eğlenmeyi seven, gezmeyi bilen en güzeli de yanında rahatça saçmalamaktan çekinmediğin kadındır.
Zaten konforun anahtarı da bunlardır.
Ayrıca şefkatli ve şeffaf oldukları için de seni yormazlar çok fazla o nedenle koca bir (+) veriyorum içindeki çocuğu serbestçe dışarı çıkarabilenlere..
Aşk insanın içindeki çocuğu çıkartır, aşk çocukluktur. Bu yüzden karşılıklı aşk yaşayanlar mutludur. Çünkü, hepimizin en mutlu olduğu zamanlar çocukluk zamanlarımızdır.
Çocuk ruhlu insanlar azdır nadirdir sevin onları.
Ama çocuksu kaprisli olmakla çocuk ruhlu olmanın alakası dahi yok çok farklı şeyler. Çocuksu olgunlaşamamış insanlardan uzak durun.
Bende nadir kisimdayim zaten bu yüzden halihazırda üniversitede sanat bölümünde öğrenim görüyorum.
Evet bazen sorun oluyor. Frekansımız uymuyor ama yapacak bir şey yok😂 ben de bazen Bebek oluyorum karşısında. İnsan çocuk olabileceği birini istiyor yanında
Cevap
33Cevap
Çok abartmadığı durumda artı olabilir.
Evet çocuk ruhlu eğlenceli sevgili daha güzel benim için
Sürekli öyle davranması eksidir. Sonuçta kimse sürekli bebe avutarak mutlu olmaz.
Benim için pozitif, çok eğlenceli olur benim çocuk halimle anlaşabildiğim biri olursa ve aynı zamanda yerine göre yetişkin olabilen biri olmalı sürekli çocuk olanın kişiliği gelişmemiş olur, onunla işim olmaz
Yerine göre olabilir ama genel olarak öyle olmasını tercih etmem. Çocuk gibi her ilgi gördüğüne giderse sıkıntı mesela en sevmediğim özelliklerden
Evet ben fazla ağır adamları sıkıcı buluyorum. Biraz ayak uyduracak birlikte şımarabilirsek daha eğlenceli olur.
Çocuk ruhlu da olması gerekir ama aynı zamanda olgun.. Hepsini yerine göre dozunda yapabiliyorsa zaten sorun yok demektir.. Keyifli günler..
⚘⚘⚘✌
Doğalı böyleyse güzel aslında ama ben daha çok olgun düşünceli, yerine göre davranan bor erkeği karizmatik buluyorum
⚘🌈✌
çocuk ruhlu olması güzel bir şey
ama çocuk gibi davranıp trip atması gibi davranışlar ilişkiyi zedeler
Ben eğlenceli biriyim. Oda öyle olsun. Lakin çocuk ruhlu olması sıkıntı değil de çocuk gibi karar alması sıkıntı olur
Ruhundan bahsediyorsak çocuk ruhlu olabilir ama aksi hareketler sevmem kapıya böyle dalması gibi😂
Tabi ki huzursuzluk yaratıp kavga çıkartıp sürekli Memnuniyetsizlik olacağına cocukluk yapsın şirinlik yapsın 🥰
Evet bende çocuk ruhluyum ve benim gibi bu sevgilm olmasını isterim elbet
Yerine göre değişir, ciddi olması gereken konularda çocuk gibi davranırsa soğurum
Dışarda beyefendi benim yanımda eğlenceli çocuk gibiyse çok tatlı yaa🥰
içindeki çpocuğu yanımda çıkartıyorsa evet artıdır demek yaımda o kadar rahat oluyor demektir
erkeğinki de cekılmez be terlikle kulağına vurası gelir insanın
Çocukla çocuk olmak dışında, ufak tefek ve yerinde çocuklaşmak sağlıklıdır. Herkese tavsiye ederim😁
Aşırı çocuk ruhlu ise hoşuma gitmez, orta şekerse artı olabilir.
İşte ben hep öyleyim.. Fakat yalnız kalmaya hep mahkum oluyorum...
Eğlenceli olabilir ama yeri geldiğinde ciddi olmasını isterim.
Evet güzel bir şey. Ama gerektiginde ciddi de olmalı
Yerinde doğru zamanda o ruhu gösterirse soru yok ama tüm zamanını bu ruhla götürüyorsa biraz sorun olur
Çocuk ruh her bünyeye lazım
Biryerde okumuştum şöyle diyordu: "Gerçek sevgiyi bulduğun an, çocuk gibi olursun daha çok bulursan bebek gibi olursun çünkü onu ilk deneyimlediğin yere dönersin"
En nefret ettiğim profildir. Deli dolu severim ama çocuk ruhlu asla
Artidir ama bi konu konusunca olgun davranmayi bilecek
Evet çocuk ruhlu erkekler diğerlerine erkeklere göre daha çekici
Herşeydem önce akıllı olacak, benimle neden birlikte olduğunu bilecek…
Bence güzel herkes başaramaz daha eğlenceli bir ilişki olur.
Gerektigi yerde artıdır
Aşırı değilse güzel olabilir
Evet bence öyle daha eğlenceli
canım boyutunda olursa sıkıntı😄
Tabii ki artıdır. 😂💚
Olmasa daha iyi. Çocuk bakmaya gelmedik bu yaşa :)
Evet. Çocuk ruhlu kişiler pozitif enerji yayarlar
Evet öyle tatlışları severim ben
evt hiç yaşlanmayız
Evet benim için büyük bir artı
Fazlasını sevmem ama yerine göre olabilir
Çocuk ruhluysa buyutmesi çok zor o ilişkiden ancak seks olur ciddi Bi ilişki olmaz
Eğlenceli insanları severim
😊😊👍🏻
Olsun daha iyi bende öyleyim
ben de çocuk ruhlu olduğum için evet
Hayır ben ağır başlı olmasını isterim
Ne güzel olurdu ya
Sorun değil.
Artı değildir.
Güzellik katar
Severim
Bilmem
Çocuk ruhlu erkek çekilmezzz amann