Maddiyat sizce evliliklerde çok önemli mi maddi durumu orta veya düşük biriyle evlenilir mi?

Selam arkadaşlar 1 seneye yakın erkek arkadaşımla sevgiliyiz ailesi beni biliyor benim ailem onu biliyor bu zamana kadar maddiyata hiç bakmadım para benim önceliğim olmadı hiçbir zaman evlenmek istiyoruz niyetimiz de var ama bu zamanın olanaklrında biraz zor sevgilimin babasıda tutturmuş kendileri kirada ev alıcaz diye çocuktan parasının neredeyse hepsini istiyor çocuk birikim yapamıyor bir şey yapamıyor maddi olrak zorlanıyor bende yardım etmek isterim ama çalışmadığım için şu an elimden bir şey gelmiyor konum zamanı şartlarımız belli tabiki bende çalışıcam ileriki zamanda ama erkek arkadaşımın ve benim çalışma maaşımız anca ikimizi zar zor doyurur ilerde çocuklarımız olduğu zaman benm gibi zorlansın istemiyorum daha iyi şartlarda yaşason herşeyin en iyisi onun olsun istiyorum. Ne yapmam gerek seviyorum onu evlenmek de istiyorum ama bunu sadece bugünlük düşünmek gerekmiyor ilerisini de düşünmek gerekiyor ne yapmam gerek sizce
Maddiyat sizce evliliklerde çok önemli mi maddi durumu orta veya düşük biriyle evlenilir mi?