Babam bana hakaret edip beni tehdit ediyor korkuyorum. Niye adalet birşey yapmıyor?

Annem babam boşanıyorlar, bugün şahit olarak ifademi verdim mahkemede. Bana ağır hakaretler a.k., nalet evlat, pislik, allah belanı versin vs. Aynı zamanda tehdit ediyor seni dövdürcem diye. Benimle bir senedir görüşmüyor benden para istiyor ve mahkemeye bile verdi. Aynı zamanda evimin kapısını bile kırıp evime girmiştir ve eşyalarımı çalmıştır. Kendisi 72 yaşında anneme kendinden 35 yaş genc bayanla ihanet etti ve ben şahittim. Söylediklerimi kaldıramadı kendisi üstüme yürüdü. Avukatınla beraber bugün beni ve annemi dövmeye kalktı avukatı beni tehdit bile etti. Hemde mahkeme salonun önünde. Şikayetci olmak istedim aman buda şikayet edilirmi baban diye beni orda savuşturdular. Bu nasıl adalet avukatlar bile saldırıyorsa hiç yoktan insana?

Güncellemeler
+1 yıl
Burda hikayeyi uzatmak istememiştin babamın tarafını dinlemek lazımmış. Bir baba kendine kızına a.q. dermi? Siktir git başımdan annenin paraları bile benim dermi? Annen gebersin inşallah sana miras bile bırakmıcam dermi? Bir senedir beni arayıp sormuyor, paranı nerden kazanırsan kazan ister kendini sat dermi?

Babam son 3 senedir çok değişti veya kadın değiştirdi. Üstelik kadın evli ve kocası bu para babası diye peşkehlik çekiyor karısına. Resimler, deliller belli ve ortada, şahitler çok.

Babam bana hakaret edip beni tehdit ediyor korkuyorum. Niye adalet birşey yapmıyor?