+1 yılher ikiside değil aşık olduysam kalp zaten devre dışı kalmıştır aklımla hareket ederim onu en hayır diyemiyeceği anda yakalamak için artık o anda dil kol bacak gövde ne varsa saldırırım :)
025 Yorumla- +1 yıl
Yani diyorsun ki ben lafla sözle ugrasanam vücut dilimi kullanarak olaya dalarım 🤣🤣😂
- +1 yıl
Aynen topumla tüfeğimle tam dalarım :)
- +1 yıl
Bence öyle değilde 😄 7 kişi ortak danaya girer gibi gir bence 😄😄😄
- +1 yıl
Deme öyle kadınlar çiçektir :)
- +1 yıl
Bunu topla tüfekle dalmadan önce düşünecektin aslan parçası 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bak aslanlığıma laf söyletmem öyleyimdir :)
- +1 yıl
Özeldem yaz ya :)
- +1 yıl
Aşk olsun burası özel degil mi yani 😂😂😂
- +1 yıl
Özelde napican leynnn 😂😂
- +1 yıl
bir şey yapmam söz :p
- +1 yıl
Yaa bunu belirtmen çok iyi oldu 😂 ohh bee içime su serptin valla 😂😂😂
- +1 yıl
çok şükür bugünde bir insanı mutlu edebildim :)
- +1 yıl
Mutlu mu edebildin 😂😂 leynnn mutluluğun sapı olsa yemin ederim sapı elimde kalırdı 😂😂
- +1 yıl
için ferahlamış ya mutlu olduğunu düşündüm yoksa sapımız sağlam kolay kırılmaz :D
- +1 yıl
Bak bak laflara bak sen 😂🤣🤣
- +1 yıl
Bu gereksiz bilgiyi benimle paylaştığın için teşekkürler 🤣🤣
- +1 yıl
Rica ederim sizi memnun edebildiysek ne mutlu :)
- +1 yıl
Amma didiştik he millet manyak diyodur bunlar :)
- +1 yıl
Yok ya ne alakası var eğleniyoruz işte önemli olan saygıyı seviyeyi koruyabilmek tartışırken de bu böyledir ...
- +1 yıl
Kalite şart 😎
- +1 yıl
Tabiki dedim ya bir konu üzerinde tartışada biliriz fikirlerimuzi de paylaşırız önemli olan burada o saygıyi iki tarafında koruması çünkü herkesle her şey olmaz.
- +1 yıl
kesinlikle gerçekten bu sitede biraz az bulunuyor ama senin bu mesafeli alttan alttan giydirmelerini sevdim :)
- +1 yıl
Dimi ama 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Giydiririm hiç sağım solum belli olmaz 🤣🤣🤣
- +1 yıl
bazen kafamıza taş geliyor ama idare ediyoruz ufak tefek sıyrıklarla :D
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her iki şekilde de belli ederim saklayamam ki zaten 😂
0153 Yorumla- +1 yıl
😂😂 iki şekilde de çok belli ediyorsan bence sen duman yoluyla iletişim kur 😂😂
- +1 yıl
ya da sözlü olarak şöyle de diyebilirsin seni seviyorum ulennn 😂😂😂
- +1 yıl
Napican taksit taksit mi söyliycen 😂😂 bugün seni diyip yarin seviyorum mu diyeceksin aslan parçası. İster 24 ay vade de yaptır 🤣😂
- +1 yıl
Sakin ol reisss 😂
- +1 yıl
Ferhat sen şöyle de bence : seni seviyorum kuzummm çok messsud olicizzz 😂😂
- +1 yıl
Ama hani takip ediyordun diğer yorumlara cevap yazıyordum 😂😂 demekki iyi takip edemiyorsun 😂 kaşla göz arasında kaybediyorsun beni ufak tefeğim yaa 😂😂 demekki gözden kaçırıyorsun görüş alanından çıkmış oluyorum 😂 sana birde dürbün almak şart oldu 😂😂
- +1 yıl
Kulağımı niye çınlatıyorsun reiss kadınlar kulağına bağırılmasından hoşlanmazki fısıldasan daha etkili olmaz mı reis 😂 hem niye bağırarak söylüyorsun ki sağırmıyım ben 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 sen benim boyumu nerden biliyorsun 😂 evet yorumları okumuşsun 😂 hepsini mi okiyorsun gerçekten Ferhat
- +1 yıl
Ama kulağımı nasıl çinlaticaksin işte orasını anlamadım 😂😂
- +1 yıl
Arkamdan konus belki çınlar 😂😂
- +1 yıl
Ama ben dünkü sorulara cevap veriyordum genellikle. Oyuzden gözden kaçırdın beni 😂😂 bence
- +1 yıl
Reis kulağıma fısıldadığın da niye titriyorum 😂😂 kafamda deli sorular 😂
- +1 yıl
Birde dünkü sorulara cevap verdiğimi nasıl anlıyorsun peki girip bakıyorsun yoksa bildirim mi geliyor
- +1 yıl
Bilmediğim için soruyorum zaten insan korkudan da titreyebilir mutluluktan senin bunu öyle bir soyleme şeklin varki ilk secenek düşünce olarak daha yakın geliyor
- +1 yıl
Sectiğin kelimeler ve söylene tarzın bunu düşündürüyor
- +1 yıl
Teşekkür ederim sanada iyi akşamlar dikkat et kendine iyi bak Allah'a emanetsin 🤗
- +1 yıl
Birisiyle konuşuyordum burçların özellikleri birbiriyle uyumu vss vss hakkında orada takıldım kaldım
- +1 yıl
Birde sana geri dönmemin sebebide biraz konuşma üslubun kullandığın kelimeler beni biraz rahatsız etti açıkçası dün de dikkat etmiştim bu unsurlara ama üstünde pek durmadım sürekli tehdit eder tarzında söylemlerin oldu 2 3 defa şunu yaparsa böyle olur yapmzsa böyle yaparım sanki karşındaki insan üzerinde mobik uygulamayi seviyorsun sen yani ben bunu böyle istiyorsam yapicak ben nasıl istiyorsam öyle olucak yapmassa sonunu o düşünsün der gibi bilmiyorum anlatabildim mi yani düşünce tarzına insanların üzerinde mobik baskı kuruyorsun belki sen bunun farkında değilsindir eminimki kötü bir niyetlede yapmıyorsun ama bu şekilde hissettiriyorsun .. ben öyle hissettim bugün mesela buda beni biraz düşündürdü açıkçası 😒😔😔 öyle iste başkanım ...
- +1 yıl
şu an şu yazını okuyunca baya şaşırdım kendimi nasıl yanlış hissettirdiysem artık kendime kızıyorum mobbing neden uygulayım sana ben çalıştığım şirkette bile personele böyle bir şey yapmıyorum ki yakın hissettiğim birine yapayım sanırım şu kulağa fısıldarsam titrersin dememe takılmışsın bir erkek bir kadının kulağına fısıldarsa korkutmaz onu duygusal anlamda titretir heycanlandırır demek istedim. Yani şu an şunu görüyorım azizim benim anlattıklarımı anlattığım gibi değilde anlamak istediğin gibi anlıyorsun.. kadının kulağına ne fısıldar bir adam kesicem öldürücem mi çok güzelsin ya da ne güzel kokun var mı yani bilmiyorum azizim rahatsız ettiysem özür dilerim ☺️☺️
- +1 yıl
Günaydın
- +1 yıl
Ben geldim
- +1 yıl
Hoş buldummmmmm
- +1 yıl
Yazdıklarını şimdi okudum öncelikle açıklama yapmışsin çok teşekkür ederim ama surda şöyle bir yanlış anlama var sanırım ben bana mobing uuguluyirsun demedim genel anlamda kurdugugun cümleler hep bu içerikte dedim birde kulağa fidildama konusundada ben öyle bir şey düşünmemiştim ben senin nedemek istedigini gayet iyi anladım 😂😂 sen söyle istedim ben o cümlelde değilde hani ben demiştim ya sıcaklarla nasıl başediyorsunuz diye sende söyle dedin klimam herzaman açıktır kapımı dahi açık birakamazlar ben bunslirsam onlarıda bunaltırim ... Ben burdan şunu anladım böyle bir şey yaparlarsa kaos ortamı yaratirim iki burunlarindan getiririm bunu bildikleri içinde bunu yapamazlar. Bu srkilde anladım düşünsene adamlar hep diken üstünde ve hata yapmama tedirginligini sürekli üzerlerinde hissedecekler hep sıfır sıkıntı olmasi gerekiyor buda piskolojik bir baskı değilmidir sence
- +1 yıl
tamam sustummmmm
- +1 yıl
Kapatalım mi konuyu artık
- +1 yıl
Komutanım bazen doğru konuşursun ana yanlış hissttirirsin buda öyle bir şey ben sen öyle bir şey yaptın ya da yapıyorsun demiyorum zaten ben öyle hissettim dedimm
- +1 yıl
Neden bukadar merak ettin ki 😂😂
- +1 yıl
Kayboldum mu sandın 😂😂
- +1 yıl
😂😂 aynen sen nasıl avcisin ceylanı ürküttün 😂😂😂
- +1 yıl
Nasıl çip takamadin dedin ya ben en son yapacağım en başta yaparım diye sen çipi en başta takmistin zaten
- +1 yıl
O zaman sende şaaptirnasaydin aslan parçası
- +1 yıl
Soruna hemen cevap veriyorum ; dün akşama temizlik yaptım sonra bslkonda bir yorgunluk kahvesi içerim yağmuru izledimm. Sonra biraz yattım uyuyup kalmışım dün telefonu elime almadım çünkü alsaydım işimi aksatirdim
- +1 yıl
Birde bensana geçen gün takip csntasini kap gel dedim iş begendiremedim sana sen ne dedin beni iyice amele yaptın dedin 😂😂 şimdi bu kopan kabloları sen tamir et diyemem ben sana mecbur usta çağırıcaz o bir el atsın hangi kablo kopmuş nerde ne sıkıntı var bir baksın 😂😂 ben sindi Sana yap desem ben amelemiyim dersin 😂 Ferhat usta
- +1 yıl
Telefonla nasıl aşk yaşatırdim naptın sürekli telefona baktın bir şey yazmış mi acaba 😂 diye hee hınzır seni 🤣
- +1 yıl
tamam Ferhat usta sen bir el atarsın artık 🤣🤣 işçilik kaç para alıyorsun usta 😂
- +1 yıl
Sürekli gerçekten telefona mi baktın ama neden
- +1 yıl
Yinede teşekkür ederim emeğine yüreğine sağlık merak edicek bir şey yok çok şükür iyiyim
- +1 yıl
😂😂😂 yemin aderim dedektif gibi adamsın 😂 ee ne sonuca vardın
- +1 yıl
Başkalarına yorum yapmışmıyım
- +1 yıl
Teşekkür ederim düşünmen yeter
- +1 yıl
Ferhat sana bir şey sorabilirmiyim
- +1 yıl
Saçmalama zaten böyle bir şey asla yapmazdım ne soyliyceksem burdan da söylerim
- +1 yıl
İyide her yazanı nasil ben sandın 😂🤣 ee yazanların isimleri yazıyordur zaten üstlerinde
- +1 yıl
Benim mesaj kutum kapalı zaten kimseye özel den mesaj atmiyorum kimsede bana atamıyor zaten 🤣🤣 kısacası ben özel den kimseyle konusmuyorum
- +1 yıl
Herkesle burdan konusiyorum. Açık ve net bir insanım çünkü birde ben özellerde saçma sapan fingirdeşecek bir karakter değilim. Zamanı gelince güvendiğim birisi olursa zaten özelden konuşurum
- +1 yıl
Ferhat sormak istediğim şey şu ben burayı 15 gündür filan kullanıyorum ama profil resmi koyamiyorum uğraştım olmadı puanım düşük olduğu için mi koyamiyorum peki
- +1 yıl
Sen dedin ya mesaj atanlar oldu sen sandım diye oyuzden açıklama gereği duydum yani ben değildim denek istedim
- +1 yıl
Sana birileri mesaj atabiliyorsa demekki takip isteği atmışsın demek ki yoksa sen buna izin vermezsen yapamazlar di ki
- +1 yıl
🤣🤣🤣. İşte ben öyle her önüne gelen mesaj atsın istediği gibi rahat konuşsun davransin istemiyorum çünkü basitleştirilmiş hiç birşeyi sevmem ben
- +1 yıl
Bak mesela sen benim her yazdığımı okuyorsun görebiliyirsun ama ben senin hiç birşeyini görmüyorum profilin de kapalı senin. Benim hakkımda iyi ya da kötü fikir sahibi olmaya çalışıyorsun
- +1 yıl
Ama gormemem daha güzel çünkü gizemli şeyleri severim karşındakini çözmeye tsnimaya uğraşmak emek vermek bana keyif verir dedigim gibi basitleştirilmiş hicbirseyi sevmem ben komutanım
- +1 yıl
🤣🤣🤣 bir de bu konusma duygusala bağladı bukadar
- +1 yıl
Neden dugusala bağladı
- +1 yıl
İçeri girmekten kastın ne peki başkanım
- +1 yıl
Ya başkanım bu uygulamanin tam içeriğini bilmiyirum sen in mesela seviyen yoda yazıyor o nedemek mesela
- +1 yıl
Farklı seviye isimleri var
- +1 yıl
Sen bu seviyeye nasıl geldin peki
- +1 yıl
Diyorsunki buralarda fazla sürttüm bu işin uzmanı oldum 😂 tecrübeli insanın hali başka oluyor tabi çakalllll seniii 😂😂
- +1 yıl
Kendimi senin karşında acemi çaylak gibi hissettim 😂😂😂
- +1 yıl
Sen böyle her konuştuğun insanı çip takıp takibe aldıysan bu işin zor bu seni yıpratır 😂😂 zamanla
- +1 yıl
Peki bosunami komutanım diyorum ben sana 😂😂😂
- +1 yıl
Belki de çip şirketi trilyonluk olmusturda sen bunun farkında değilsindir 😂😂
- +1 yıl
Bana niye taktın sürekli takip ediyorsun zalımmmmm. Ben naptım sana 😂😂
- +1 yıl
Aynen doğru bildin ablam geldi
- +1 yıl
Kahvaltıya
- +1 yıl
Sağol gülüm
- +1 yıl
Komutanım sorumun cevabını alamadimm bu işte bu kadar uzman olduysan diyorum ki neden beni bukadar takip etme igeregi duydun
- +1 yıl
Dün neden okadar merak ettin
- +1 yıl
Kafamda deli sorular 😂😂😂
- +1 yıl
Sana şu an gizli yazitorum 😂😂😂 ablam namaz kılmaya gitti firsat bu fırsat yazıyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Ergenler gibi gizli saklı iş yapıyorum 😂😂
- +1 yıl
Kendime gülüyorum şu an 😂😂 gizli yazıyorum yaa
- +1 yıl
Komutanım yaa çok poncik değilmiyim ama 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Yakalanirsam beni döverse beni korursun artık 🤣🤣🤣 abla bu. Saği solu belli olmaz 🤣🤣 dayagı yerim sonra 🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılSözlü olarak
06 Yorumla- +1 yıl
Yaa barış sen o kızı bulsan varyaaa daha neler söylersin
- +1 yıl
Teşekkür ederim abla
- +1 yıl
Eminim ki ona verebilcegin değerin çok fazlasını gösterirsin ama karşındaki insan bunu anlarsa anlar anlamazsa hep verici bir taraf olursun buda seni zamanla yıpratır.
- +1 yıl
Senle diğer sayfalardaki sorularda da çok karşılaştık hemen hemen hepsinde ben senin oradaki yorumlarını da okudum gerçekten çok tatlı çok saygılı bir çocuksun kendini çok güzel yetistirmissin bir gün hakettigin değeri göremezsen çok üzülürüm çünkü sen herşeyin en güzeline en iyisine layıksin 🤗
- +1 yıl
Teşekkürler böyle düşünüyorsanız ne mutlu bana 💐🤗
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
+1 yılSözlü şekilde.
Vücut dili işlemez, hayvan değiliz biz. 😂
En fazla kalp hızlanır biliyorsun ki. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Tm orası öyle de felsefe derki insan düşünen bir hayvandır 🤣🤣
- +1 yıl
Öyledir ama kaldırmam öyle herkese yani, zorla da olmaz bu işler. 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılburada kelimelerle belli edersin. Reel de de kelimeler gecerlidir.
Sen anlarmisin sana yanasmak isteyen birini anlarmisin00 Yorumla İkisinide yapmıyorum, onun açılmasını bekliyorum. Daha heycanlı.
013 Yorumla- +1 yıl
Vuuu iyiymiş 👍 sende az değilsin hee baksana sen söylesen daha iyi olmazmi peki
- +1 yıl
Heyecanı niye kaçsın ki
- +1 yıl
Ne adamsın sen yaaaa 😂🤣
- +1 yıl
Yaa kacmazsa 😂😂
- +1 yıl
Kıza bir yürü bakalım 😂😂😂 söyle de kıza ' seni seviyorum kuzummm çok messsud olicizzz 😂😂😂
- +1 yıl
Sen hele bir yürü korkma ben arkandayım 😂😂😂😂
- +1 yıl
Rica ederim yavru ceylanım 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Gel derken 🤣🤣 MÜDÜRRR
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sadece sözle değil, yazılı, resimli, noter tasdikli✌😎🤭
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 olmadı Duman yoluyla haber yolla 😂 hem daha etkili olur kadının üzerinde iz bırakırsın 😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Direk yekten söylerim :D
014 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeli insanın da hali başka oluyor tabi 😂 üstadım
- +1 yıl
Olur sen yeterki sinirlenme reisss sana saygı duymiycaz da kime duyucaz öyle degilmi 😂😂
- +1 yıl
Eyvallah reis 😂
- +1 yıl
Bir firmanın muhasebesini tutuyorum. şu an evdeyim ama senelik izindeyim memlekete gittim geldim pazartesi iş başı artık kısmet olursa
- +1 yıl
Sen peki
- +1 yıl
😂😂😂 niye kötü beee hesap kitap işi işte
- +1 yıl
Kafamı bozarsan eğer seni 2 ile çarpar 4' e bölerim hiç sağım solum belli olmaz 🤣😂
- +1 yıl
😂😂😂 kaç işlemle sınırlı peki
+1 yılHangisi dile gelirse 😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Her ikisiyle anlatmaya çalışırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılİki türlü de belli ederdim.
00 Yorumla
+1 yılSözlü olarak..
02 Yorumla- +1 yıl
Ne diyorsun mesela sözlü olarak : bak kızım seni seviyorum ulennn 😂 mi diyorsun 😂😂
- +1 yıl
Ona özel bu..
+1 yılBelli etmem.
02 Yorumla- +1 yıl
Neden peki belli etmezsen karşındaki kişi bunu nerden bilicek
- +1 yıl
Ben hep beni sevmeyen kişilere tutuluyorum. Belli edersem veya söylersem arkadaşlığımız mahvoluyor. O yüzden belli ermiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılSözlü
00 Yorumla
+1 yılİkiside
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. İfade ederim
01 Yorumla- +1 yıl
Sen böyle yazınca aklıma ne geldi biliyormusun 😂 sabah gündüz kuşağı programı var orada adama soruyorlar sevgilinize sürpriz yapmayı severmisiniz diye adam evet severim diyor peki naparsiniz diye soruyorlar adam diyorki SÜPRİZ yaparım. 😂😂😂 Senin verdiğin cevap ta buna benzemiş 😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar