Aşk İlişkileri KS'de sevgilimle 3. ayımızı kutlar mısınız? burhansoruyor Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor seniii o kadar çok seviyorum ki sevgilim , mesafelerin önemi yok kalplerimiz bir olsun ❤️ Güncellemeler+1 yıl @mervelerdeeyizzz sen iyi ki ❤️ KS'de sevgilimle 3. ayımızı kutlar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Mutluluklar 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayırlı olsun ve ayni zamanda allah peygamber sabrı versin işin zor 0 1 Yorumla burhansoruyor +1 yıl Niye ki Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Mutluluğunuz daim olsun 😊 birlikte tatile çıkarsanız, yamaçparaşütü uçuşunuza ekstra indirim yapıcam. 0 0 Yorumla
Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Ne zaman sevgili oldun dürzü müsün olum burdan sevgili yapılmaz akıllı ol yapsan da buluşma fırsatı bulmadan terk eder seni 0 0 Yorumla
Blade_4181 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Adı tehlikeli. Uzak mesafe daha da tehlikeli. Ne diyeyim bunlara rağmen Allah ayırmasın sizi 0 2 Yorumla burhansoruyor +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Blade_4181 +1 yıl Rica ederim Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Herşeyimsinnnnnnnn sen❤️ 0 1 Yorumla burhansoruyor +1 yıl Herşeyyy❤️❤️❤️ Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kutlu olsun mutlu olsun helal olsunnn 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl ömür boyu mutlu huzurlu olmanız dileğiyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl KS de mi sevgililik yürütüyorsunuz 0 3 Yorumla burhansoruyor +1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç gerçekte görüşmediniz mi kdkxkxk Yorumla burhansoruyor +1 yıl görüşeceğiz üniversitesiler başlasın Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Kutluyorum hemen kanka 0 0 Yorumla
RunTheCode Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kutlarim. Nice 3 aylara. 0 1 Yorumla burhansoruyor +1 yıl teşekkür reis Yorumla
sevdeekara3 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Nice 3 lere... 0 1 Yorumla burhansoruyor +1 yıl 🌹🌹🌹🌹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mutluluklar
Hayırlı olsun ve ayni zamanda allah peygamber sabrı versin işin zor
Niye ki
Mutluluğunuz daim olsun 😊 birlikte tatile çıkarsanız, yamaçparaşütü uçuşunuza ekstra indirim yapıcam.
Ne zaman sevgili oldun dürzü müsün olum burdan sevgili yapılmaz akıllı ol yapsan da buluşma fırsatı bulmadan terk eder seni
Adı tehlikeli. Uzak mesafe daha da tehlikeli. Ne diyeyim bunlara rağmen Allah ayırmasın sizi
teşekkür ederim
Rica ederim
Daim olsun inşallah.. 🙏
Herşeyimsinnnnnnnn sen❤️
Herşeyyy❤️❤️❤️
Kutlu olsun en favvv çiftim
Nice üçlü yıllara
Kutlu olsun mutlu olsun helal olsunnn
ömür boyu mutlu huzurlu olmanız dileğiyle
KS de mi sevgililik yürütüyorsunuz
evet
Hiç gerçekte görüşmediniz mi kdkxkxk