Babasından yeteri kadar ilgi ve sevgi görmemiş bir kıza; diğer erkeklerden aldığı sevgi hiç bir zaman yetmez..

Ömrü boyunca arasın dursun. O boşluğun hiç bir zaman dolmaması yeterli bir ceza değil midir? Neden extra eleştirme gereği duyuluyor?
Babasından yeteri kadar ilgi ve sevgi görmemiş bir kıza; diğer erkeklerden aldığı sevgi hiç bir zaman yetmez..

Ömrü boyunca arasın dursun. O boşluğun hiç bir zaman dolmaması yeterli bir ceza değil midir? Neden extra eleştirme gereği duyuluyor?
Sevgilinizin baba sevgisi alıp almadığınızi, diyelim almadınız bunu önemsedigini mi saniyorsunuz. ya nerde öyle bı erkek. erkekler hep aldıkları sevgiye bakar. istisnalar çok nadir. sen ona neler veriyorsun, bununla ilgilenirler. senin hoşuna gitmeyen bir hareketin olursa asla demezler ki bende mi bir sorun var, buna noldu. onun yerine sen söylesin böylesin der ya da uzaklaşırlar. hele onu çok sevip ona özel şeyler yapmaya başladıysanız hoş geldin soğukluk rüzgarları. su hayatta gerçek sevgiyi paylaşmayı bilen bir erkekle karşılaşmadan ölür muyum
Evet o boşluk asla dolmuyor ve sürekli bir arayış pesinde oluyor acaba bu adam beni gerçekten severmi diye ama söyle bisey var babanın sevmediği evladı kimse sevmiyor ya da o evlat karşıdaki adama onun fırsatını veremiyor.
Gerçek baba olmayanları allah kahretsin.
Bir babanın, annenin yerini başkası dolduramaz. Kendilerinde bu boşluk olmadığı sürece nasıl bir şey olduğunu da bilemezler. Bu onlara eleştirme hakkı vermez. Kimse yaşamadan, ne kadar empati kursa da durumun ciddiyetini ve ağırlığını kavrayamazlar. Varlık, yokluğu anlayamaz.
babalar kızların ilk sevdikleri adamdır umarım gönlü güzel olan herkes doğru biriyle birliktelik kurabilir - eleştirilmemeli eğitilmelidir mümkünse :)
Cevap
5Cevap
Anlamıyorlar çünkü onları
Kimse senin yaşadıklarını tam olarak anlayamaz hissedemez
Kendini en iyi sen bilirsin
İnsanlar böyle işte
Ne yapacaksın
Anlayamaz kimse o yüzden eleştiri olmamalı ya da ayarında olmalı
O yaşadığımız enkaz ömür boyu bizimle olacak her ne kadar dışa belli etmesek de..
Kimse kimseyi elestirmemi.. Ne yaşadını bilmeden
kimi babası sevmiş
bu devirde
babalar metresleri seviyor
bence eleştirilmemeli ama tercih o kişinin ben hiç unutmam babamın bana yaptıklarını ama onu pişman eden de benim...
Kızlar güçsüz erkek sevmez, onun gibi düşünebilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?