Arkadaslar bu Aras kargo kdr namussuz kargo yok kargom gelmıs alıcı kabul etmedıgı için teslim edilmedi yazmışlar hep böyle getmiyorl gel al dıyolar ya bunların işi ne ya Şu an dkam yok aeayamıyorum cok sinirliyim ama arıcam getirmezseniz şikayet ederim dicem essek gibi getirecekler başla ne desem korkar
bu durumu cok uasadim yalan soyluyoar hep bana da aynisni yaptilar subeye gittim calisanlarinz bunu yapiyor dedim beni sucladi merkeze sikayet ettim onlara analttim hic bisi yapmadilar
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben arayıp nasıl sert konuscam işin ne dicem sonra eger getirmezlerse satıcıya şikayet etcem çalışmasın su sorumsuzlarla ya Allah kahretsin Aras ile gonderildigni bilsem asla almam tembel bok herifle
Bu sıcaklarda mı intertelkiler daha guzel bi de daha rahat kullananların yorumları var fikir oluyo esnaftan bişy alınmaz üstüne para koyup arttıypeolad
Ben trendyol exprs ve Hepsiburada exprs den memnunun getiriyorlar ama bu kendi arabısyla bu işi yapanları işe aldıklrından beri arayıp kapıya çıkın dıyolar yahu senin işin inip kapıya kadr getirmek bunlara da ayar oluyorum mk haznoları
muhatap bulursan dersin. mail at ara skleyen yok. türkiyenin en rezil kargosu. yolladığın kargoyu dağıtıma çıkarmazlar direk evde yok notu düşer aynı gün iade ederler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Arkadaşlar kimse bilmiyor sanirim yahu e devlette bu kargo şirketlerini şikayet kısmı açıldı lütfen bilginenin bir arastirin ismini atacam yoruma
Oylemi hemen at sıkayet edelim senle birlikte
bu durumu cok uasadim yalan soyluyoar hep bana da aynisni yaptilar subeye gittim calisanlarinz bunu yapiyor dedim beni sucladi merkeze sikayet ettim onlara analttim hic bisi yapmadilar
Ben arayıp nasıl sert konuscam işin ne dicem sonra eger getirmezlerse satıcıya şikayet etcem çalışmasın su sorumsuzlarla ya Allah kahretsin Aras ile gonderildigni bilsem asla almam tembel bok herifle
ne yaparsan yap bos ben tendyola soyledim bu kislerden urun gelirse almam dedim istemiyorum dedim tamam dediler yine geldi basima ayni olay
kargo şirketlerinin çoğunde mutlaka yaşanıyor maalesef :/
yurt içi yanlışlıkla edirne yerine vana yollasan. evde olmasan komşuda olsan. gene seni bulup kargoyu teslim ediyor.
Yurtiçi de aynı bo K hatta onlar mesaj atmaya tennzzzul bile etmıyo gel al diye habersiz kac kere geri yolladılar kargomu
demekki şube şube değişiyor :) hele ptt kargo var git kendin al gel daha cabuk gelir
Ptt ölü toprak zaten ama en azından kapıya getırıyo gel al demıyo kargolugunu yapıyo
bıraklım bu işleri :D cadde parekendeye dönelim
Bu sıcaklarda mı intertelkiler daha guzel bi de daha rahat kullananların yorumları var fikir oluyo esnaftan bişy alınmaz üstüne para koyup arttıypeolad
yani orasıda var. iyi kampanya yapıyolar. kargolar sıkıntı. iade sorunu yok.
3 beden al hangisi uyuyosa giy gerisini iade et :)
Ben trendyol exprs ve Hepsiburada exprs den memnunun getiriyorlar ama bu kendi arabısyla bu işi yapanları işe aldıklrından beri arayıp kapıya çıkın dıyolar yahu senin işin inip kapıya kadr getirmek bunlara da ayar oluyorum mk haznoları
şgkjldjglkdjlk hepsinin şubesine molotof kokteyl atalım. yanlız ben yapmayı bilmyiorum sen biliyomusun
Gta oynarken atıyodum insanlaron ustune
oo gamer cıktı, başka ne var dota , lol?
Hyr sadece ps oyunları bilgisiyar sevmem ztn artık ps de yok
pubg devam o zaman mobilden
Oynamıom telefon ve bılgısıyar oyunlar tam bir zaman kaybı
okkeyy hızlı kargolu günler
ben arasın amg, hiç bi yere edemezsin. resmen ahır kargo.
Ahır kargo guzel arayıp ahır kargo ile mi görüşüyorum dicem
muhatap bulursan dersin. mail at ara skleyen yok. türkiyenin en rezil kargosu. yolladığın kargoyu dağıtıma çıkarmazlar direk evde yok notu düşer aynı gün iade ederler.
Bu firma kadar işi yokuşa süren bir firma daha görmedim. Sert konuşacaksın, bir hizmet satın almışsın neticesinde.
müşteri hizmetlerini ararsan geri dönüş yapabilirler diye düşünüyorum
Etsende birsey olmaz