Eski sevgilin senden yardım isterse ona yardım eder misin ya da nasıl bir tepki verirsin?

#DeliMavi
24 Ağustos 2022
Eski sevgilin senden yardım isterse ona yardım eder misin ya da nasıl bir tepki verirsin?

#DeliMavi
24 Ağustos 2022
Eğer gerçekten de insanı bir konuda yardıma ihtiyacı varsa ederim. Bunu eski sevgilim diye yapmam. İnsan diye yaparım. Bunu arkadaşım içinde yaparım, komşum içinde yaparım, ailem içinde yaparım. Sıfatın eski ya da yeni olmasına hiç gerek yok.
Eski sevgiliden kastın son eski sevgilim olduğunu düşünerek cevap vermek istiyorum Eğer o benden yardım isterse seve seve yardım ederim açıkçası çünkü fazlasıyla iyi biriydi bana bir kez bile kötü bir şey dediğini kötü bir şey yaptığını hatırlamıyorum çünkü yapmadı dediğim gibi en son olan eski sevgilime kesinlikle yardım ederim. Tabii ki burada yardım bu yardım sürecinde yaşananlar da önemli kalkıp tekrar yakınlaşmak gibi bir şeye kalkışırsa o zaman bitiririm yardımı da bu aradaki yakınlaşma durumunu daha hiç başlamadan ancak hayır iki medeni insan gibi yardım ama ister Ben de yardım ederim olabilir tabii ki neden olmasın dediğim gibi çünkü çok iyi biriydi ve bana da çok iyi davrandı hakkını yiyemem
Ayrılma sonucumuz biraz önemli bu konuda bazı insanları bilirsiniz kötü şeyler yaşatıp giderler. Ama insani bir konuysa gerçekten eli kolu bağlanmışsa yardım edebilirim ama zaten normal bi şekilde ayrılmışsak hatta kalp kırılmadan olmuşsa tabi ki yardım ederim ne demek istediğimi anladın bence yani sana ağır şeyler yaşatıp gitmişse çok zor durumda değilse yardım felan etme
Nasıl bittiğine ve ne konuda yardım istediğine bağlı
Aynı şeyi yazmışız 😅
Teşekkürler abla
Ricalar
Cevap
62Cevap
Bir tanesi hariç hepsine insanlık için yardım ederim. Sadece sevgili olarak değil başka bir sıfatta olur.
ONA yağmurlu havada su yok
Yardım etmem.
Ömrüm’de sadece bir defa sevgilim oldu şu an bana hiç bir şekilde ulaşamaz dolayısıyla bir şey isteyemez.
Diyelim ulaştı sesini duyduğum anda kapatırım konuşmasına müsade etmem.
Diyelim karşıma geldi orayı terkederim.
Yani asla yardım etmem kesinlikle.
Ben ayrıldıktan sonra eski sevgilimle tüm iletişimi kesen gruptayım. Öyle biri hiç olmamış gibi davranıyorum. Yokmuş gibi davranırım..
Eski sevgilime yardım edip etmeyeceğim önce onunla neden-nasıl ayrıldığımıza ve hangi konuda yardım istediğine bağlı. Şuanda eski sevgilimle kötü bir şekilde ayrılmadığımız için onu dinleyebilirdim ama yardım edip etmeyeceğim söyleyeceği şeye bağlı
Kötü bir ayrılık olmadı nefret edercesine durum yok ortada. Kin filanda tutmuyorum duygusal olarak bir şey hissetmiyorum ama yardım isterse elbette yardım ederim karşılıksız.
O an sevgilim varsa onunla beraber zor bir durumsa iki kişi yardım ederim ama sevgilim varken habersiz yardım etmem.
Kendisi kabul etmezse yardım etmem.
Ederse de beraber yaparız
Kötü ayrılmadık. Ve insanız ne zaman nasıl düşeriz belli olmaz. O benden yardım isteyecek bi duruma düşmüşse yardım ederim. Çünkü ben de düşerim belki ondan yardım isterim
Sebebine bakarım ona göre belki ederim ve birde bu nasıl ayrıldığımıza bağlı bu yardımı isteyen eski flörtüm olsaydı durum çok daha farklı yerlere gidebilirdi
Yardım kişiler için yapılmaz insanın içinde ki iyilik yapma duygusudur bu ben elimden geleni yaparım insanların ne yaptığı onları bağlar ben insanlığımdan ödün vermem.
Birisi beni reddetti ya da ayrıldık diye, insanca sevgimi kapatacak kadar çocukca davranışlarım yok. İnsan olarak yardımcı olmaya çalışırım. Fazlası olmaz..
Yardım ederim, çünkü değer vermişim ki hayatıma almışım, olmamış ayrılmışiz bunlar doğal şeyler, insanca yaşamak önemli
Elimden gelen bir şeyse yardımcı olurum. Kimseye kin gütmem iyi veya kötü yaşanan yaşandı kalbi karartmaya lüzum yok herkes kendine yakışanı yapar
Gerçekten ihtiyacı olduğu bir konuda yardım isterse elbette yardımcı olurum sonuçta ayrıda olsak bir zamanlar en değer verdiğim insandı
Saçma sapan bir şey için yardım isterse oralı olmam ama cidden benim yapabileceğim veya önemli bir konuysa yardım ederim
Yardım ederim. Hiçbirine düşman değilim ama yardım ayağına tekrar aklımı kurcalamaya çalışırsa orada yardımı da keserim. Yoluma bakarım.
İlişki süresince bana bilerek bir zarar vermediyse , imkanlar ölçüsünde elbette yardım ederdim.
ben genel anlamda yardım alıp veren bırı değilim.
babam derdi ki ey oğul kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye.
Benden yardım isteyecek zamanını doldurdu.. bu saatten sonra dostumda arkadaşımda olamaz..
Eski karım için yazayım, "canın cehenneme" derim.
Hesap numarasini yollamasini isterdim. Sonucta bana vakit ayirmistir ve bedelini öderim.
O eski sevgilimin bana yaptığı kötülük oranına göre değişir
Yardıma ihtiyacı varsa yardım ederim insanlık ölmedi
Nasıl bir yardım olduğuna bakardım ona gore yapabileceğim bir şey ise tabiki.
İstediği yardıma göre bağlı. Elimden gelen bişey olursa yardım ederim
Ben kolay ayrilmam ayrildiysam aldatmıştir boyle birine yardim etmemi beklemeyin
Samimi olan yardım taleplerine kim olursa olsun cevap veririm.
Eğer ki çok büyük bir sebepten ayrılmamışsak yardımcı olurum
Yardım ederim, dostça ayrıldık. Oda burdaydı en son, bizi izliyosa selam gönderiyorum
Yardım konusuna ve nasıl ayrıldığımıza göre değişir bazıları selam verecek hatır bırakmadan giderler
Gerçekten zor durumdaysa bi ambulans filan çağırırız herhalde
Eski sevgilim benden yardım isterse, yapabileceğim birşeyse, yardım ederim.
Kötü ayrılmadıysak ederim ama ne yardımım oldıguna baglı
Ben yardım etmem eski , eskide kalmıştır bi zahmet yardım istemesin yüzsüzlük lan bu
sevgilim olmadı ama yardım isteyen birine elimden geldikçe yardım etmeye çalışırım
Kim olduğuna bağlı. Bir de yardım konusu çok önemli ise kim oldupuna bakmam sanırım.
nasıl ayrıldığımıza bağlı genelde yardım isteyeni çevirmem düşmanım olsa bile.
Ben merhametliyim kıyamam herhalde… o yüzden eskilerle irtibatım bulunmuyor…
S. ktr GT diyecem dört gözle istemesini bekliyorum yazmasını bekliyorum
Benden ayrıldıktan sonra Kimin kollarına sığındıysa ondan istesin banane
Yak kardeş yak
Hangi eski sevgilimin, ne konuda yardım istediğine göre farklı cevapları olacak bir soru...
Eski sevgilim yok ama bir şey istese başka biride olsa yardım ederim
Eski sevgilim ile neden, nasıl ayrıldığıma göre değişir.
Hangisinin istediğine göre yardım ederim. İçlerinden biri var ki yandığını görsem üstüne benzin dökerim.
yardım ederim geçmiş bitmis bise yardım etmemek bana biraz kin tutmak önemsemek gib geliyo
Önümde kanlar içinde can çekişse yüzümü ona dönüp elimi dahi uzatmam.
Asla yardım etmem. Ben o defteri yaktım 😃
Seve seve yardım ederdim.
Açıkcası ben gidip yardım etmezdim. Yardım insanlık için insana yahut hayvana yapılır. o ikisi de değil.
Yardim bahane oldunu hisetsem etmem, ama gercekten yardim isterse ederim tabi
yapabileceğim bir şeyse elbette yardım ederim.
İlişkinin nasıl bittiğine bağlı.
Ne konuda yardım istiyor ona bağlı
Hangisi olduğuna bağlı.
Elimden ne geliyorsa yaparim
Istedi ettim bitti gitti
İstedi. Yardım ettim.. fazlasıyla
yapabileceğim birşeyse yardımda bulunurum.
Tabiki yardim ederim, seve seve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?