Uzun zamandır baldızıma ilgim var biraz samimiyiz konuşmalarımız şakalaşırken olsun oturup kalkarken yakınız ve bu beni etkiliyor bunu ona nasil anlatmalıyım bekar kendisi onu kaybetmek istemiyorum başbaşa kaldığımız anlar oluyo tepkisi ne olur diye yaklasamiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Gnc
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Puştt sizin yüzünüzden güven kalmıyor kimse baldızına ilgin vardı da niye karınla evlendin ahlaksız adam
İlk başlarda bise hissetmedm ki daha sonra beraber vakit gecirdikce yakınlaştık öyle samimiyetmz oldu
Karaktersiz olunca böyle oluyor ınşallah karın öğrenirde rezil olursunuz
Yaşanan birsey yok ben oyle hissediyorum baldızın ne düşündüğünü bilmiyorum
Aynen öyle
@yaşam90 kendinden biliyosn galiba kestaneyi cizdrdin mi?
Oğlum gey güzel kardeşim olduğunu bana böyle yaparak inkar edemezsin
Peki sen yaşasaydin @sonuyku5433 eniştene böyle bi his olsaydi icinde
Ben haysiyetsiz bi insan değilim tamam mı kendinle baldızınla beni karıştırma
Baldız dediğin kardeştir Baldıza göz diken kendi kardeşine göz dikmiştir psikolojik sorunları olan insandır gözümde tedavi olmalı
Bu imkansiz olmicak bise değil bilemeyiz insan bu beser sasar
Kendini dizginlemeyip böyle savunman ironik kendi kardeşine göz diken millete nelrr yapar
Ben kimseye bise yapmadm sadece icimdekileri soyledim
İçindekileri dile getirmek yerine tövbe edip bu duygudan kendini arındırman gerekirdi şöyle senin eşin senin erkek kardeşine ilgi duysa hatta erkek kardeşin de ilgi duysa tepkin ne olurdu susarmıydın
Masallah burada herkes ahlak bekcisi sanki sizin hic yaptığınız gunahlar yok hepiniz pirlanta
Kötü olana kötü demek ahlak bekçisi olmak demek değil kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama insanların yanlışlarını uyarmak her insanın görevi senin belliki işine gelmiyor bildiğin yolda devam et sonu hüsran olacak şeyler yapıyorsun eşin umarım farkına varır
Varirsa kötü olabilir kardeşiyle beni bilmesi ama ben hic bise yapmadm daha
Düşünmenin bile iğrenç olması ve bunu dile getirmen kız razı olsa seve seve ilişki yaşarsın senin kaliten seviyen ortada kardeşim kendine bunu yakıştırmıyorsan bildiğin yolda devam et
@yaşam90 söylediklerimi anlamak istemiyor baldız kardeş demektir kardeşine gözü kayan erkekten ne beklenir üzüldüğüm tek kişi eşi umarım eşinin düşüncelerinin farkına varır ve boşar böyle bir erkekle hayat geçmez
Cuk oturmuş 👍🏻buraya
Kanki bunu at ona
https://www.youtube.com/embed/ufepCdPUd0wSenin enişteye sor anlatsın tecrübesi vardır kız kardeşinde dolayı
saçmalama kardeş.
aklını başına al bence.
Midesiz karaktersizler
Ne yaptim ki hemen midesiz oldum ya
Bu tür düşüncelere sahipsin nasıl açılabilirim yoklayabilirim diyorsun ama buna rağmen hala ne yaptım ki diyorsun. Üçkurunuza sahip çıkamıyorsanız evlenmeyin bekarken ne tamam yiyin ama evli olupta bu tür Akrabalık eşinizin kardeşiymiş bilmem neymiş bu kavramları kirletmeyin !!!
Nerden biliyosn insaniz hepimiz belki sende böyle bisey tasayacksn başına geleck
Elbette duygular oluştu diyelim ama Bunu icraate dökmek midesizlik olan.. Derhal yok et içindeki duyguları ve uzak dur samimiyetine çeki düzen ver
Yapamiyorum dur diyemiyorum içimdeki sese ve o da benimle şakalaşıyo yanima geliyor sanki ne bilm o da bekar die rahat gaiba
Sende o duygular var diye her hareketini o şekilde algılıyorsun , işte bu kadar samimi olmasanız iş bu noktalara gelmeyecekti belkide
Sana yapilsa tavrin ne olurdu peki
seks dürtüsü her insanın içinde var ve biraz yakınlaşmayla iş her noktaya kayabilir. Ben bu yüzden hayatımda kim olursa olsun Eniştem dayı amca bilmem kim işte hepsine karşı çok uzak ve mesafeliyim asla sevmem bu tür şeyleri. Ve lütfen sende sevme sana da garip gelsin. Kabul etmem tabii ki. Bir daha da asla konuşmam aynı ortama bile girmem o kişiyle. Sende şöyle düşün senin erkek kardeşinin veya karının birbirlerine duyguları olsa birbirlerini arzulasalar ne olurdu halin ne hissedersin ne kadar doğru gelebilir sana bu durum ya d o zaman insanlık hali diyebilir misin? Ona göre hareket et.
Doğru diyosn böyle düşününce ya içimde zaten dalgaliyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum eşimlede biraz aramiz kimoni 😳
İşte bu enerjini eşinin gönlünü alıp düzeltmeye bak sen ona ayır tüm vaktini ki bu düşüncelerden sıyrılabilesin. Unutma bir evlilik güzelse bu dünyadaki cennetini değilse cehennemini yaşarsın sanma bu tür yasak ilişkilerin sana mutluluk vereceğini. Bunlar şeytanın vesvelerinden başka bir şey değil
Bence ön yargılı olma benim yerimde sende olabilirdn içindeki ateşi sönmeyen bu isteği sende yasayabilirdn ki ben cok düşündüm ama diyorm ya cok tuhaf bi his bu
Ohooo ben kime neyi niye anlatıyorum ki..
Seninde sorularini gördüm sayfanda masallah göğüslerine kadar millete anlatmissin ama bursa ahlah dersi veriosn bana canm
seks dürtüsü her insnaın içinde var reelde soramayacağımız yapamayacağımız şeyleri burada soruyoruz anonim olarak ama ben senin gibi şuna buna yakınlık duyuyprum demiyorum. Farkındaysan sana da dedim bekarken ne halt yiyorsan ye diye ama bu yür kavramlardan uzak furun bari diye
Sen yardimci ol o zaman bana destek ol tut elimden beraber aşalim
Bise demedn
Korkak adam dan olmaz istersen sna akil vereyim
Neymis o vericen akil?
Sana ilgisi var mi ona göre diyeyim
Bende onu öğrenmek istiyorum nasil anlarim onun ilgisi var mı yokmu diye
Viski alacaksin evde kalsin firsat bulunca içeceksiniz iste orada belli eder o kendini
Sadece başbaşa kalir belki ama alkol almaz bence
orada sen belli et işte 1 bardak içer illaki
Alkolle olsa bile kendi kafasi yernde olmaz ki
Sen davranışına bak iste
Deli cesareti mi bu gider derse ablasına napıcan
Hep beraber film falan izlerken dizinde yatmışliğim var bise demiyo ama ya söylerse ablasina iste ondan cekiniyorum
Şeytanın yeryüzünde vuku bulmuş halisin.
Resmen kansızlık
Yanlış bir durum ama ondan bekle bence
Benim ona anlatmaya çalışmam lazim nasil nabiz yoklarim
Sen eline yüzüne bulaştırırsın
Yazık karına, cidden
Ben bise yapmadm ki sua kimseye
Aldattın?
Baldizla bise yasamadk ki daha
Kaç yaşında baldız?
27
İstersen yaz konuşalım
Burdan soyeyebilimisn
Pislik karaktersiz
Niye öyle diyosn ki smdi ben bise yapmadm ki
Doğru mu düşüncelerin Allah aşkına. Karına yazık gerçekten senden boşalmalı
Bu sadece benm düşüncem ve ortada yaşanan birse yok sadece aklimda hep bu var acaba mi diye
👏👏👏 çok iyi düşünüyorsun böyle düşünmeye devam et
Sana boyle bise dese enişten ne derdin peki belli etse sana duygusunu 😳
Yüzüne tükürürdüm aileme söylerdim
Samimi olduğun birine boyle mi yapardn konusmak daha iyisi olmazmiydi
Ben samimi olmam zaten.
Belki ayni olay senin başına geleck sen enişteni isteyecksn bence büyük konusmamak lazim
Yapış oda sana yazıyor
@Maypi_20 Cidden sen olsan böyle bi durumda öyle mi yapardın
@Daaaamlaa yok ben yapmazdim
@maypi_20 çok güzel örnek oluyorsun ona
@Daaaamlaa eğlencesine yazdim bunu ciddiye almamıştır oda ya da trol bir sorudur sandim
@Daaaamlaa sadece engellemeyi bilirsin
Bir baldız sever daha
Yapma öyle bişey
Neden peki
Neden diye soruyo musun cidden?
İnsan bazen duygularina hakim olamiyor
Evet ama davranışlarına hakim olabilir
Onunda samimiyeti var ama yakın davraniyor bekar diye mi acaba?
Olabilir yakın davranması ve senle samimi olması illa sana his beslediği anlamına gelmez sonuçta eniştesisin bi derece samimi olması normal
İste biz bi dereceden fazlasi var o yüzden zaten benim aklim karsiyor
Bilemiyorum
Sana böyle biseyle gelse enisten sen ne yapardn peki ikinizde yakinsnz
Eniştem yok.
Ya var veya yok sana boyle yapsa sen ne yapardn onu söyle samimisnz sna böyle bi yaklasma istedi müsait ortamdasnz ne yaparsn
Bişey yapmam
Karşı koymazsn yani sende bise yasamak istermsn eniştenle yakınlaşmak gibi
Eşimle de biraz aramiz kötü
Hayır
Eniştene karşılık verirdin onun duygularına sende katilirmiydin
Hayır deidm ya
Sanki bi düşündün sonra soyledin icinde bise oldu böyle
Söyle gitsin utanma