Baldız'ımın yaptıklarını nasıl yorumlamalıyım?

29 yaşında kamuda müfettişlik yapan evlilik arifesinde birisiyim. Nişanlım 23 yaşında Hacettepe ünv de matematik okuyor. nasip olursa bu yıl okulu bitecek. ağustosta düğünümüz var. Nişanlım aslen Kayserili aileside kayseride kalıyor, ancak nişanlım tek başına evde kaldığı için bazen annesi bazen ablası dönüşümlü olarak nişamlımla kalıyor. küçük iki odalı bir ev. Yılbaşı gecesi ablasının ankarada olduğu zamana denk geldi, kendi çapımızda küçük bir eğlence yapalım dedik. Ablası benimle aynı yaşta oda 29unda. Ablası alkolü oldukça kaçırdı o gece, ben mutfağa su içmeye girdiğimde arkamdan geldi mısır patlatayım diye mutfak tezgahının altına tencere almak için eğildi ama o sıra kal ça sını benim kas ık larıma sü rtm eyide ihmal etmedi bir anlık gelişti. ben utandım tencereyi çıkartınca gözlerimin içine dik dik baktı. Yine aynı gece kapı önünde dururken kapıdan geçiyormuş gibi yapıp mem ele rini benim gö ğü sl erime sürterek geçti. kanepde otuturken durup duruken iç çekiyor, tv nin kumandasını o kş uyor gözlerime bakıyor felan. Alkolün etkisiyle böyle yapıyor dedim önemsemedim ama bugün sabah işe gitmeden nişanlımıda alıyım dışarda basit bir kahvaltı yapar onu okula bırakır bende işe geçerim düşüncesiyle evlerine gittim. zili çaldığımda kapıyı ablası açtı üzerinde pijama vardı. nişanlım hazırlanırken ben onun yattığı küçük oturma odasına geçtim. yatağı felan yatak yorgan hepsi ortadaydı. kanepenin kenarına oturdum. ablasıda geldi yanıma oturdu, elini bacağımın üzerine koyup ok şam aya başladı. korkudan dondum kaldım ne yapıcam bilemedim. hemen kaltım kapıya geçtim. ardımdan geldi elini du da ğı na götürerek şiiit sakin ol dedi. bu saat oldu halen elim ayağım titriyor. Allah rızası için bana bir yol gösterin.

Konuyu Diğer kategorisinde sormak istiyorum ancak otomatik xxxxxxx kategorisine geçiyor. konu xxxxxx değil konu benim bu durumdan nasıl kurtulacağım.
Baldız'ımın yaptıklarını nasıl yorumlamalıyım?