İnsanlar duygularını istemsizce hal ve hareketlerine yansıtırlar. Sen de bunları analiz edip ne yapmaya çalıştığını anlamalısın. Sonra duruma göre hareket edersin.
Sonra aradı özür diledi barıştık tesadüf eseri bir platformda gen Haftalarda yakaladım bir sürü onun hakkında kullanıcı adı deneyerek ve onu buldum stalkladım bugün bir kızı takibe almış açık saçık
Yine kızları ekleme meselesi işte, boş ver gitsin bu çocuğu sen belli ki kaldıramaz son kendi gibi gözü dışarda bunları kaldırabilecek birini bulsun kendine
Bilmiyorum makro diye bir uygulama Spotify da dinlediğin müzikle eşleşiyorsun profillereine baktık kızların karnını şakip atmış başka kız yüzünden başka sadece bacağını çekip atmış böyle kızları takip ediyor
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar 1 yıllık ilişkim var bir siteden tanışmıştık şimdi aynı siteyi bnden habersiz kullanıyor birkaç kızı takip etmiş?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İnsanlar duygularını istemsizce hal ve hareketlerine yansıtırlar. Sen de bunları analiz edip ne yapmaya çalıştığını anlamalısın. Sonra duruma göre hareket edersin.
Sanal ilişkilerin samimiyetine nasıl inanıyorsunuz, nasıl birinden hoşlanıp aşık oluyorsunuz sanalda anlamadım.
Ya sana guvenmio ya da seni sevmiyoki boyle bise cikiyo ortaya
Erkek adam ksar hastalıklı tiplere bakmaz beğenmez takip etmez. Belliki ibnos kılıklı gvat birisini bulmussun
Sende onun gibi yap başkasıyla en azindan konus sohbet et arada
Yapamaz misin bunu en azindan kendince rahatlamış olursun
Şimdi bu çocuktan ayrılmalı mıyım napmam lazım
Yuzde yiz ayrılmalısin ya da sende onun gibi yapmalısın birisiyle sohbet etmelisin şartları esitlemelisin o bir kaç kızla sen bir kişiyle
Bunu onun yüzüne vurayım mı
Napimm
Ayrilacaksan vur yuzune tabi yüzü varsa yüzünün astari duruyorsa once uzaktan biraz daha izle sende sanaldan birisini bul
Yani sıfır sevgi mi var içinde
O yeni atandı vana 6 aydır
Eylülde İstanbula gelcek bni görmek için
Kusura bakma uyuya kalmışım dediğin gibi birisi muhtemelen bir şeyler yaşamak için gelecek
Hesap sor kavga çıkar hiç bulustunuz mu
Evett hem de çok
O zaman kesin sor bu ne demek oluyo napiyosun tarzı
Daha yeni ayrılmıştık
Yeni de barıştık
He şu an ayriysaniz yazma hic
Yeni barıştık iştr
Bu meseleden ayrılmadı instagramdan kız ekliyor diye
Niye ayrilmistiniz yine güven kız vs ile mi ilgili
Sonra aradı özür diledi barıştık tesadüf eseri bir platformda gen Haftalarda yakaladım bir sürü onun hakkında kullanıcı adı deneyerek ve onu buldum stalkladım bugün bir kızı takibe almış açık saçık
orada mısın
Her gün de arıyor telefondan anlamadım yani ilgisiz de değill
Yine kızları ekleme meselesi işte, boş ver gitsin bu çocuğu sen belli ki kaldıramaz son kendi gibi gözü dışarda bunları kaldırabilecek birini bulsun kendine
Napim bahsedim mi bu durumu
Ama ya şey derse demkki sen de kullanıyorsun
Bu platformu derse
Resimlerimizi 1 yıl önceki konuşmalarımızı bile silmemiş
Van da diye eğlencesine mi bunşarı yapıyor tek gecelik. Mi acab
Aslında şu an onu kıskanmıyorum neden dersen kız sadece bacağını çekip etmiş bir fotoğrafında demekki ciddi değil kullanmak için yanlış mı düşünüyorum
?
Canım orada mısın
Kullanmak için derken, bı kıza o gözle bakan her kıza aynı gözle bakar canım onu kullanmak seni sevmek için diye bişey yok emin ol
İlişki mi yoksa sadece arkadaşlık mı?
Bilmiyorum makro diye bir uygulama Spotify da dinlediğin müzikle eşleşiyorsun profillereine baktık kızların karnını şakip atmış başka kız yüzünden başka sadece bacağını çekip atmış böyle kızları takip ediyor
Sende başkası na yaz takip et
Arkadaşının gözü disarda
Hangi site kanka
Makro
Öyle bir site mi varmış
Evet dinlediğin müzikle eşleşiyorsun
Sence napayım
Ayrılmam mı lazım
Bu durumlar aldatma sayılır mı
Nerdesin
Aha buldum tamam 😆 ayrilacan tabi senden habersiz kullanıp kızlarla takiliyor
Bu çocuk benmle ciddi değil mi yani
Bir de o vanda yaşıyor atandı oraya 6 aydır
Eylülde İstanbula gelicek hatta
Evet
Eee neden her gün telefonla arıyor sabahları yazıyor bana
Flört döneminde kızlarla konuşabilirsin bence ama sevgiliyken kesmesi lazimdi
Off hiç mi sevmiyor ya
Kullanılacak kız mı arıyor hepsi açık dekolte sadece paylaşmışlar
Yav işte sen cepte varsın zaten kaç tane götürürsem kârdir seviyordur belki
Peki bu şeyi On anlatim mi yazim mi ss atıp bunlar ne diye
Yoksa görmemiş gibi mi yapim napimmm
Ne biliyim bilmiyom ilişkinizi ben olsam bunlar ne lan sgt derim bidahada görüşmem
Ama her erkek böyle değil mi zsten
Ayrılmam saçma olmaz mı
Eskort tarzda kızları takibe almış
Ne alakası var seven adam aldatmaz her erkek aynı değil
Ee bu eylülde gelcek
İstanbula
Bunları ona söle ve ayrıl diyorsun yanii
O da soğumaz mı sen nasıl buldun bni ne işin var bu sitede falan
Çünkü kullanıcı adlarını deneyip buldum
Bilemem ilişkinizi 1 sene oldu diyon benim başıma gelse anında kapıda olur ama normal insanlar birbirini affettiği için bilemiyorum
Ee şimdi anlatsam bu sorunu sonra barışsak affettirse ilşki devam etse daha basit görünmem mi
Eğer ilşki devam etsin istiyorsam görmemiş gibi mi davranim napim
Takıl kafana göre gece gece beynim durdu ayrılırsan affetme ona gore ayril
Ayrılmasam sadece uyarsam
Yine mi yapar
Kaç defa ayrıldık yani
Kimmiş o
şans şans..
Yapacak bir şey yok
Cinsel açlık :)