Sevdiği çocuğun rüyasında benden hoşlandığını gördüğü için arkadaşlığı bitirdi. Ne yapmalıyım?

Hayatımda kimim kimsem yok. Arkadaşım bile yok. İnternetten bir kızla tanıştım ve arkadaş olduk. Bana gayet iyi davranıyordu, ben de pek çok konuda onun yanında oldum. O da güya benim yanımda olacaktı, bir ton söz verdi ama en basit bir şeyde caydı. Onun sevdiği bir çocuk var, beni de tanıştırdı onunla. Fakat bir rüya görmüş dün gece, kendisi rüyalarının çıktığını söylüyor. Rüyasında sevdiği çocuk benden hoşlanıyormuş. Bu durumdan öğlen bana bahsetti ve bu gece birden tavırları, davranış şekli değişti. Bir şeyleri bahane etti, beni yargılamaya başladı ama bunun altında yatan sebep kesinlikle gördüğü rüya, buna eminim. Sevdiği çocuğun arkadaşı da "bir daha onlarla görüşmeni istemiyorum" dedi. Üstelik o sırada hüngür hüngür ağlıyordum. Ben de ters konuştum onlara ve eve gittim. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl intikam alabilirim bu pislikten? O da beni kullandı.

Sevdiği çocuğun rüyasında benden hoşlandığını gördüğü için arkadaşlığı bitirdi. Ne yapmalıyım?