Hayır ben tipe önem vermeyen çok kadın gördüm hatta tipsizim kadınlar bakmıyor diye ağlayan hemcinslerime gülüp geçiyorum bir erkek olarak. Ama efendi iyi erkek sevmiyorsunuz bu konuda haklıyız. Çoğu efendiyim diyen erkek ya yalnız mutsuz kalmış ya da aldatılıp terk edilmiş
Kusura bakmayın ama efendi erkekler utangaç olur kızlara açılamaz. Biraz sizin yardim etmeniz lazım. Serseriler karı kız düşkünü çapkın oldukları için kolayca gelir açılırlar zaten
Valla bu konu ile ilgili bir video gördüm. Videoya 2000 3000 kişi yorum yazmış. Çoğu erkek serseri olucam ıyiyken bakmadılar demiş. Birde ekşi sözlükte 2000 lı yılların başında efendi p*c erkek konusu açılmış. 2022 yılına kadar binlerce erkek entry yazmış çoğu aynı şeyi diyor kızlar serseri piicc sever. Bu kadar çok aşırı erkek tepki veriyorsa demek ki sorun sizde
Doğru kişileri sevmiyorsunuz o zaman siz efendi erkekler. ya da sevip açılamıyorsunuz. Yıllarca açılacağanız zamanı bekliyorsunuz o sırada sevdiğiniz kızı hızlı ve p*c dediğiniz erkek tavlamış oluyor.
Sorun işte sizin p*ç erkeklere şans verip tekliflerini kabul etmeniz. Evet biz onlar kadar sosyal girişken özgüvenli değiliz ama karakterimiz düzgün olduğu için onlar gibi de sadakatsiz abaza sapık değiliz
"Her topal atın bir kör alıcısı vardır."😃Efendi erkek seven pek çok kadın vardır. İşte itiraf etmişsin açılamıyorsunuz. 4 yıldır nasıl açılayım diye bekleyen tanıyorum 4 yıl ya. Şaka gibi. Kız müneccim mi nerden bilsin sevdiğini
Yazık olmuş kız da doğru düzgün iyi biriymiş o zaman hemen evlendiyse. Eşi de umarım iyi biridir. Bak 4 yıl cidden aşırı fazla bir zaman. Okuldan mezun oluyorsun 4 yıl da. Ben bu olayda o çocuğu desteklemedim o da çok abartmış valla
Doğrudur burada çok şöyle sorular gördüm neden açılmıyor falan gibisinden. Zaten erkeğin efendi olup olmadığıni anlamanın yolu açılmakda zorlanan biriyse efendi iyi biridir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
haksızsın. kızlar hem tipe hem de karaktere bakar. tipin yoksa efendi bile olsan olmaz
Hayır ben tipe önem vermeyen çok kadın gördüm hatta tipsizim kadınlar bakmıyor diye ağlayan hemcinslerime gülüp geçiyorum bir erkek olarak. Ama efendi iyi erkek sevmiyorsunuz bu konuda haklıyız. Çoğu efendiyim diyen erkek ya yalnız mutsuz kalmış ya da aldatılıp terk edilmiş
Getirsene onu bana gelsin diye bekliyorum ben
Kimi bekliyorsun?
Onu o efendi sevmiyorsunuz diyorsun ya onu
Deli gibi seviyorum ama anlamıyor
Kusura bakmayın ama efendi erkekler utangaç olur kızlara açılamaz. Biraz sizin yardim etmeniz lazım. Serseriler karı kız düşkünü çapkın oldukları için kolayca gelir açılırlar zaten
Açıldım zaten
Efendi ama umut verip bahane uydurup yok dedi ben anlayamıyorum neden böyle yapıyor
Reddetti yani teklifini?
Evet
Mutlaka vardır sebebi
Ama cidden haksız miyiz? Kızlar efendi erkekleri pek sevmiyor
Ne sebebi olacak ya dalga geçiyor ya da ciddilikten korkuyor bence
Evet masaya genelde öyle haklısın mesela ben değilim ama
Güvenmemiş olabilir, maalesef evet çoğu kız seviyor ya
Masaya mı maalesef yazmıştım ya 🙄
Neden güvenemesin ki ben ona söyleyebilmek için 1 hafta peşinden gittim en sonunda söyleyebildim
O kadar tanıdı güvenemeyecek bir şey yok diğer kızlar farklı şekilde konuşuyordu sınıfta benim farkımı anladı ama
Kusura bakma ama belki güzel bulmamış olabilir seni. Çünkü erkekler kızlara göre tipe daha çok önem verir
Orayı anladım maalesef kelimesi olduğundan
Bilmiyorum ama yaklaşıyordu bana sonuçta görüyordu beni bi anda ben itiraf edince mi beğenmeme oluştu
İlginç bir durum benim de hiç sevgilim olmadığı için kusura bakma fazla yorum yapamıyorum bilgim fazla yok ilişkiler hakkında
Senin olduysa sevgilin az çok vardır bilgin
Hayır hiç olmadı
Ben çözemiyorum onu cidden
Senin adın Pınar mı?
Neden
Burada vardı öyle bir kız bir çocuğu seviyordu onu hep anlatıyordu bana
Ne diyordu peki
Seviyorum diyordu
Çocuk reddetmiş kızı ama
Çok seviyor onu demi
Üni sınavı sonucunu sordum kıza nedense cevap vermedi
Bunalımdadır belki bilemeyiz
Özelden sordun mu
Hayır sormadım
Görüş olarak sordum
Evet duygusal olarak depresyonda diye tahmin ediyorum
Öyle evet
Hahaaa anladım sen Pınarsın bende instagramdan sesli mesaj attigin Berkayim
Emin misin
Çok canım yanıyor hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim
Eminim o kız sensin
Şu an gizlisin o yüzden söyler misin nereyi kazandığını buradan?
Aynı şehirde olamayacağız diyordun ya gel diye
O sorunu görmemiştim önceden
Evet oyum
2 3 kez sormuştum ki ben sana
Gördüysem de bilmiyorum canım sıkkın ondan
Gazi mimarlık Ankara geldi
Anladım, konuşabiliriz beni tanıyorsun kötü biri değilim
Sana sonra yazacağım demiştim en son beklemeyip küfredip engellemiştin
Değişen bir şey yok umut verdi yok dedi olan bana oldu
Küfür için çok özür dilerim
Biliyorum reddetti demiştin
Hâlâ seviyor musun?
Merak ettim ya nereyi kazandın kanka?
Buraya bunları yazdığıma göre seviyorum
Yazdım ya neresi olduğunu
Yeni gördüm pardon
Güzel yeri kazanmışsın tebrikler hayırlı olsun
Sağ ol
Şu an onla hiç konuşmuyor musunuz?
Yazık etmiş çocuk sana ama belki bilmiyordur çok sevdiğini.
Yanı acilmissin ama belki pek inanmamistir
Söyledim ona geçici diyor
Niye inanmayacak ki
O andan beri yazamadım ki ona
Kursun son günü mu itiraf etmiştin ona? Sınav için kursa gidiyoruz diyordun
Yok son günü değil 2-3 hafta kalmıştı bitmesine yani o zaman
2 3 gün değil miydi? Ben öyle biliyordum
Yok
Sen öylelerine denk gelmişsindir.
Valla bu konu ile ilgili bir video gördüm. Videoya 2000 3000 kişi yorum yazmış. Çoğu erkek serseri olucam ıyiyken bakmadılar demiş. Birde ekşi sözlükte 2000 lı yılların başında efendi p*c erkek konusu açılmış. 2022 yılına kadar binlerce erkek entry yazmış çoğu aynı şeyi diyor kızlar serseri piicc sever. Bu kadar çok aşırı erkek tepki veriyorsa demek ki sorun sizde
Doğru kişileri sevmiyorsunuz o zaman siz efendi erkekler. ya da sevip açılamıyorsunuz. Yıllarca açılacağanız zamanı bekliyorsunuz o sırada sevdiğiniz kızı hızlı ve p*c dediğiniz erkek tavlamış oluyor.
Sorun işte sizin p*ç erkeklere şans verip tekliflerini kabul etmeniz. Evet biz onlar kadar sosyal girişken özgüvenli değiliz ama karakterimiz düzgün olduğu için onlar gibi de sadakatsiz abaza sapık değiliz
Benim doğru kişileri sevme konusunda sıkıntım yok seçici biriyim. Açılma konusunda var sıkıntım kabul ediyorum
"Her topal atın bir kör alıcısı vardır."😃Efendi erkek seven pek çok kadın vardır. İşte itiraf etmişsin açılamıyorsunuz. 4 yıldır nasıl açılayım diye bekleyen tanıyorum 4 yıl ya. Şaka gibi. Kız müneccim mi nerden bilsin sevdiğini
4 yılda o kız kaç kişiyle sevgili olup ayrılmışdır kim bilir.
Efendi erkek seven çok kadın olsaydı, kızlar serseri erkek sever diye bu kadar çok genelleme yapan erkek olmazdı. Maalesef varsa bile çok az vardır
Yoo direkt evlendi biriyle. Arkadaşım da aşkını kalbine gömdü🥱
Bilemedim şimdi. Ben efendi severim. O efendi erkekte beni kanser ediyor🙂
Yazık olmuş kız da doğru düzgün iyi biriymiş o zaman hemen evlendiyse. Eşi de umarım iyi biridir. Bak 4 yıl cidden aşırı fazla bir zaman. Okuldan mezun oluyorsun 4 yıl da. Ben bu olayda o çocuğu desteklemedim o da çok abartmış valla
Ama yine de serseriler gibi çapkın karı kız düşkünü olmak yerine biraz utangaç çekingen efendi olmak iyidir
Doğrudur burada çok şöyle sorular gördüm neden açılmıyor falan gibisinden. Zaten erkeğin efendi olup olmadığıni anlamanın yolu açılmakda zorlanan biriyse efendi iyi biridir
Efendilik iyidir iyi. Tatlı oluyorlar. Ama fazla uzatmayın. Kanser ediyorsunuz. Ucundan belli edin ona göre davranalım😌
Geç olsun güç olmasın 😂😂