Özgürlükçü erkekler böyle mi oluyor ya? Saçma. Birkaç günde bir yazıyor bazen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herkes özgürlüğüne belli sınırlar dahilinde düşün olur. Sevgiliniz bu özgürlük işini kötüye kullanıyor gibi geldi. Sanki özgürlük adı altında yapacağı kötü şeyleri kamufle etmeye çalışıyor.
Asıl konuya gelecek olursam; birkaç günde bir yazmak özgürlük değil, ilgi yoksunluğu belirtisidir. Hal böyle iken yaptığı harekete normal diyemeyiz. Tamam her dakika başı mesaj atmasını kimse ondan beklemez ama birkaç günde bir mesaj atmasını herkes tuhaf olarak karşılar. Çünkü siz birbirinizi seven kişilersiniz. Ne kadar çok muhabbet ederseniz o kadar çok birbirinize bağımlılık geliştirmeniz mümkün olur. Bence sevdiğiniz kişi ile bu konuyu etraflıca konuşun ve orta yolu bulmaya çalışın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Beklentilerinize bağlı bu durumun normal olup olmaması.
Zorla bir şeyler oldurulmaz veya duygusal baskıyla. Seninle vakit geçirmek istemiyorsa seninle vakit geçirmek istemiyordur. Kavgayla, sızlanarak, ağlayarak durum değişmez.
Diyorsan ki bu durum bana göre değil
O zaman ayrılırsın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan aynısını yaşadım sevmiyormuş meğer beni her sey yalanmış şimdi başka Bi kızla gelecek ay evleniyor beni beş yıl oyaladı. Sevmeyince yazası gelmiyor bahane uyduruyor olay bu.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYoksa duramaz seven kişi. Ha niye yaziyor ve bırakmıyor diceksin. Yedekte tutuyor. Ciddi olacağı kafasına uyan birini bulana dek iki üç tane yedek tutar kendine
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Sen neden yazmıyorsun? Sen neden arayıp sormuyorsun o tek taraflı sana yazsın diye bekliyorsun? ? ? Senin canın canda , onun ki patlıcan mı?O yazmıyorsa sen yaz .. öldümü? hasta mı? kazamı geçirdi? başına bir iş mi geldi? Bu ülkedeki kızlara kim bu psikolojiyi aşılıyor? Erkek arayacak soracak kadın erkeği aramasada sormasada olur çünkü erkek insan değildir bu ülkede köpektir.. öyle mi? Hep erkek arayacak, hep erkek soracak, hep erkek güldürecek, hep erkek gezdirecek,
hep erkek plan yapacak , hep erkek ödeyecek..... sizler ne işe yararsınız?
09 Yorumla- +1 yıl
biz yapınca duyduklarımız:
"adam istese yazardı yazıp da kendini küçük düşürme"
"kendine saygın olsun biraz"
"özgüvenin özsaygın yok istenmediğin yerde duruyorsun"
"isteyen adamı kimse tutamaz"
...
Soran+1 yılYazmadığımı kim söyledi?
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Siz yapınca duyduklarınızı kim söylüyor bilmiyorum ama bu kafayla kadınlarınki can erkeklerinki patlıcan mantığıyla gidenler ilişkilerde çıkmaz sokağın sonundaki duvara toslarlar ! Bu düşünceler hayvanlara ait olabilir.. mağra taş devri insanlarına..
*** Erkek istese yazardı mı? bu ne aşağlıkça bir düşünce , bir feminist düşüncesi (!)
Belki sorunu problemi var? belki işi var? belki kaza geçirdi? belkide ÖLDÜ ! Sen insan değilmisin? erkeği arayıp NASILSIN demek yok mu? bu ne hayvanca bir düşünce (!) kim öğretiyor bunları sizlere!
*** Kadın olarak erkeği "insan" gibi arayıp sorunca , kendine saygını kaybediyorsa !
= senin bir erkekle , aşkla , sevgiyle değil KİBİRLE EGOYLA ŞIMARIKLIKLA ilgin alakan var demektir.
Bunlar ne aşağlıkça düşünceler.. bu kafada olanlar kesinlikle mutluluğu aşkı sevgiyi haketmiyorlar.
*** özgüvenin özsaygın yok istenmediğin yerde duruyorsun mu? Ne alaka? ne saçma sapan abuk sabuk düşünceler bunlar.. istenemeyen insanlar çiftler zaten ayrılırlar biter herkes kendi yoluna gider. Karşısındaki erkeğe saygı duymayan sevmeyen feminist pissliklerin düşünceleri bunlar..
*** İsteyen adamı kimse tutamaz MIŞ vaaayy bee.. feministçe abuk sabuk düşünceler..
Sürekli erkekler çabalayacak kadında yan gelip yatacak , aşk sevgi pizza gibi önüne hazır gelecek (!) öyle mi? vaaaayyy bee ne güzel bir ülkeymiş burası.. bu kadınlar neyin kafasını yaşıyorlar?
Bu kafada olan kadınlar aldıtlmazda ne yapılır? sevilip güvenilip evlenilir mi? ? ?
Herşeyi erkekten bekleyen tembel fırsatçı kibirli eg0lu kadınlarla dolu demek bu ülke (!) - +1 yıl
Bunlari bize söyleyen feministler değil, erkekler. Senin söylediğin şeyler 10.000 de bir ihtimal zaten. Erkeğe evlenme teklifi eden kadına bile kendini rezil etmişsinden tut kendine saygın yok gibi bi sürü şey söyledi ERKEKLER. Çünkü avcı erkek olmalı biz kendimizi geri çekmezsek adam ne için uğraşacak sıkılır vs diye diye erkekler tarafından yetiştirildik
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Sen halaa anlayamamışsın iyi nedir kötü nedir düzgün nedir YAMUK erkek kimdir? Avcı erkek diye bir şey YOKTUR ! Çapkın bol bol ZİNA EDEN dinsiz modern medeni kapitalist şehir hayatı yaşayan ve bu dünyada ne yapsam hangi kötülüğü yapsam yanıma kAr kalacak diye düşünen pisslikler vardır.. Onlar çağrılmadan her kadını üzerine saldıran "alfa" diye adlandırılan pisslik insanlar din iman yok alkolik dinsiz modern medeni gecehayatı yaşayan tipler. Dindar dini imanı olan düzgün bir erkek böyle şeyler yapmaz Aşk sevgi karşılıklıdır ! ne avı ne avcısı? mağrada mı yaşıyoruz? Buülkede artık TVde sürekli erkeklere KATİİL , TAACİZCİ , SAPIIK vs vs piss pisss hakaretler ediliyor ! Zorla peşinde koşan SAAPIIK durumuna düşer bu zamanda AÇIK ve NET ! Sappııkkmıyız biz? Bu ne saçmalık? Hem modern medeni yaşıyoruz şehir deyiz deyip mağra devrinde yaşıyormuş gibi avcıymış avmış bilmemne saçma sapan şeylerle uğraşan işine geldiği zaman işine geldiği gibi düşünen insanlar hep buülkedeki kibirli eg0lu şımarık kadınlar. Kimse kimseyi ZORLA sevmez. bir kadın karşısındaki erkeği seviyorsa tanışmak istiyorsa o da adım atacak (!) kaçacakmış kovalayacakmış >>> bunlar ilkokul çocuğu beyinli kişiliksiz eg0lu kibirli kadınların uydurması zırvalıklar. Erkeği küçük gören , KÖPEK zannedip zorla ayağına gelecek diye bekleyen psikolojik sorunlu kadınlar.. EVET bunlardan etrafta çok var ve birbirlerinide bu yalan dolan hikayelerle kandırıyorlar.. Sizleri zorl akovalayan erkekler bu amanda gerçekten SAAPIIK olan tiplerdir. Düzgün bir erkeğin utanması sıkılması vardır tanışmak için hiçbir çaabası olmayan bakmayan ilgilenmeyeen domuz gibi yabani duran kendisini istemeyen bir kadına ZORLA gidip yüzsüzz iTT gibi ayağına kapanıp BENİ SEVMİ der düzgün karakterli iyi bir erkek? Beni sev aşık ol diye kim kime yalvarır.. ?
Sizler sevecek aşık olacak karşılıklı mutluluğu yaşayacakl erkek değil , kendinize KÖPEK arıyorsanız gidip PETSHOP'tan satın alabilirsiniz. - +1 yıl
Senin dediklerini gerçek hayatta bi kadın uyguladığında offff daralma diyip engeller erkekler o yüzden bi şey demiyorum
- +1 yıl
Darlama*
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
106
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgürlük ne demek veya özgürlükçü olmak ne demek ana göre baskı altında kalmamak ezik pısırık korkak olmamak başka insanların aklıyla hareket etmemek kendi isteklerine kulak vermek demektir yani özgürlük aslında kendi tercihlerini yapabilmektir zorunda olmadan yaşamaktır bu hayatı başka insanların dayatmalarını boyun eğmeden bir insana geç yazmak veya erken yazmakla özgürlüğünü uzaktan yakından bir alakası yok Senin konuştuğun kişi özgürlük adı altında şımarıklık yapıyor tamamen affedersin ama Bir tarafları kalk biriyle konuşuyorsun Ben özgür'ün istediğimi yaparım ayaklarına sana ilgi alaka göstermiyor senin manipüle etmeye çalışıyor sana tavsiyem hiçbir şey demeden bitir bu durumu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, özgürlükle aşkı birbirine karıştırmış bir arkadaş yani aşık olunca ya da bir ilişkiniz olunca evet eskisi gibi bekar hayatı yaşayamayabilirsiniz ama bu demek değildir ki esaret altına düştünüz ya da değer verip vakit ayırınca büyük bir kaybınız olacak. Böyle bir şey yok yani bu geçerli bir bahane değil. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBahane değil
00 Yorumla Selamlar,
Özgürlüğe düşkün olmak ile bir kadına vakit ayırmamak arasında dağlar kadar fark var bence. Bir insan birine ilgi duyarsa ne kadar özgür olursa olsun günde birkaç mesaj atacak vakti yaratabilir. Bunu insan yeterki kendisi istesin. Bunlar tamamen kaçan kovalanır taktiğinden başka bir şey değil. Senin yerinde olsam böyle bir insan ile vakit kaybetmem. İllaki seni gerçek anlamda sevecek ver değer verecek birilerini bulabilirsin. Dünyaya bir kere geliyoruz. Bunun kıymetini bil.
10 Yorumla
+1 yılVaktini, enerjini, hayallerini ve umutlarını sana günde 1 dakika ayıran bir insan için ayırma. 27 yaşında biri olarak bu yollardan çok geçtim, değer vermeyene DEĞER VERME. Yeni nesil biz böyleyiz, bizi böyle kabul et diyenlere inanma. Kimseye empati yapmak ve kimseyi anlamak zorunda değilsin. Fedakarlık yapmak ve kabul etmek zorunda değilsin. Sen bir oyuncak veya basit bir insan değilsin. Senin de hayatın ve değer verdiğin şeyler var ve kimsenin seni basit görmesine asla izin verme. Ve bu gibi dengesiz tiplere de 2. şansı asla verme çünkü 100. şansta bile yine s'k kafa olabiliyorlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. biraz bahane gibi geldi bana , tamam özgürlüğüne düşkün olursun ama hayatında biri oldugunu hissettirirsin karsındakine. sonucta sevdiğini 2-3 gün habersiz iletisimsiz bırakmazsın , sen merak edersin basta onu, sesini duymak istersin, bir mesajını gormek istersin. iliski sorumlulugunda olmayan veya iki kisiyi birden idare edenler biraz ses cıkarsan hemen ozgurluk bahanesine sıgınıyor nedense. sen adamı sıkarsın, cevresiyle ailesiyle gorusmesine , hobilerini yapmasına engel olursun ozgurlugum der ama kafasına esti mi 2-3 günde bir iletisime gecip ozgurlugumu alma demesi kurgu bence
00 YorumlaSeven bahane değil çare arar. Demek ki sen onun için çokta önemli değilsin. Gözünüzü açın aşktan bu kadar saflaşmayın yahu.
50 Yorumla
+1 yılÖzgürlüğüne bu kadar düşkünse ilişkiye girip insanları umutlandırmasın.
Hani şöyle özgürlüğüne düşkün olabilir ama sana hayatında farklı yer verirken bunları yapması saçma ve özgürlüğe girmiyor. Bu daha çok umrsamazlığa giriyor. Sende özgürlüğüme düşkünüm de ve aynısını uygula.00 Yorumla
+1 yılya bırak ne halt yiyom bende bilmiyom sorsan ne diyecem bahane bulamıyom laf salatası yapayım altı boş kalmasın sevgin bahanemi kapatır modunda hiç o tür ilişkilere gelemem.. çizgini çek sınırını bilsin.. sevgi bile beslesen seni takmıyosa sana özel gelmiyosa diğer kişilerden hiç bir farkı yoktur o kişinin ben o kişiye neden sevgilim canım cicim diyorum da diğer kişilere demiyorum bana özel olduğu için bana herkesten yakın olduğu için ama o bunu harcıyosa bende onu harcarım. sevsemde yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel uydurmuş o ya 😂 açık diyim seviyorsa öyle bi durum olmuyor. Bu çocuk diyor ki herkesin tadına bakarım. Elim boş olunca dönerim. Tam bir flört yok bence. Tamam başta olabilir ama aranız iyiyse flörtteb ziyade arkadaşlığın bir üstü sevgililiğin bir altına kaymalı bence zamanla.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben de özgürlüğüme düşkün biriyim ama bir kez bile flörtlerime yazmamazlık yapmadım, tamamen bahane. sana bir mesaj atmakla özgürlüğü elinden kayıp gitmiyor, bahane uydurmak için millet yırtık dondan fikir üretiyor artık.
11 Yorumla- +1 yıl
Bahane g. t gibidir, herkeste bulunur
Aynı anda birkaç kızla görüşürüm, sevişirim diyor neyini anlamıyorsun? Birkaç günde bir yazıyorsa da seni sevdiği falan yok sadece takılmak istiyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Eşin değil, sevgilin değil sonuçta. Sen de özgürce takıl işte. Birkaç günde bir yazıyorsa zaten sana karşı pek bir duygusu olduğunu sanmam.
f*ck kafasındaysan takıl, duygusallık istiyorsan uzakdur, açık ve net.
00 YorumlaBu özgürlük değil. Flört aşaması bir birini tanımaya başlama aşaması, konuşmadığın biri hakkında fikir sahibi olman zor. İlişki, özgürlük anlayışınız belli ki farklı, başlamadan bitmesi daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılAynı ben çok sıkılıyorum aynı insanlarla sürekli olmaktan haftada 3 kez konuşurum en fazla haftada 1, 2 buluşalım kâfi öbür türlü tahammül kalmıyor rahat hissetmiyorum kendimi belki o da benim gibidir.
03 Yorumla- +1 yıl
@Murat1123 buyrun
+1 yılOnun için çok önemli değilsin bence üzerine gitme ve onu da suçlama. Sadece hayatındakı hikayen bitmiş. Sen de onu bitir ve başka şeylerle ilgilen ve bundan emin ol neden uzaklaşırsan o sana yakın gelir. Belki bir gün gelir sen onu istemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlakaya maydonoz. Normal arkadaşlık ilişkisi bile sorumluluk ister. Flört ilgi alakanın tavan yaptığı zaman dilimidir. Gündüz yoğun olabilir insan işi gereği de akşamlar arar mesaj atar ziyaret eder :) biz dedelerimizden böyle öğrendik 🤣
00 Yorumla Eğer yazdığın halde dönüş yapmıyorsa haklısın, ama sürekli telefonun başında deli gibi onun yazmasını bekliyorsan orada dur. Kimse sana sürekli yazıp ilgi göstermek zorunda değil, herkesin kendi hayatı var sonuçta
00 YorumlaFlörtün cidden çok özgürlüğüne düşkün biri bence de. Birden fazla kız hayatında olduğu için sana anca sıra geliyordur bebeğim. Öyle şey yapma hemen :)
30 Yorumla
+1 yılSen onu kısıtlamıyosun sonuçta sadık olamıyosa seni de bekletemez ona güveniyosun netice de istediği zaman gidip gelemez sen onu beklemek zorunda değilsin günlerce konuşmamak saygısızlıktır zaten
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki değildir. Özgürlüğüne düşkün olabilir fakat sana yazdığı zaman özgür olmasını engelleyecek bir şey görmüyorum ben burada. Yazmamak için bahane uydurmuştur. Ayrıca flört aşaması tanışma aşaması olduğundan maksimum konuşma düzeyi bu dönemde olur. Bu şekilde yaparak tanıyamazsınız birbirinizi..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 😂 Deger vermiyor anacim birak sen onu. Ne olursa olsun sen 2 gunde bir duvarlada konusabilitsin 2 gunde ne yapcaksin. Nasil iliski o diger insanlardan farki ne onun o zaman yataga girmek mi sadece
00 Yorumla
+1 yılBu hisleri yaşayan birinin ilgiye doymuş olduğunu ve senin dışında olan kızların da ona ilgi gösterdiği için özgür kalmak istemesindendir ve bu ona rahatlık sagliyo. Kendimden biliyorum. Eğer diğerlerinden bı farkı olan varsa ona yonelebilir bı zamandan sonra
03 Yorumla- +1 yıl
Niye sende mi öylesin 😂😂
- +1 yıl
Öyle olduğum zamanlar oldu
- +1 yıl
Güzel taktik ama 😂😂
+1 yılÖzgürlükçü mü 😂
İlgi gösterse ve değer verse zaten aklından çıkmazsın ve işi olmadığı anda illa aklına gelirsin ve ne yaptığını merak edip, sorar.
01 Yorumla- +1 yıl
Bir özgürlükçüye bunu dememeliydin 😂😂
+1 yılİnsanlar saçma sapan konuşmuş flörtün fazla sosyalleşmekten hoşlanmıyor olabilir bazen yalnız kalmak istiyordur ben de hergün birileriyle konuşmayı sevmiyorum yapım böyle birkaç günde bir yazması normal. Seni sevmiyor sana değer vermiyor tarzında bir anlam çıkartılamaz değer vermese hiç yazmazdı ya da zoru oynamaya çalışıyordur kaçan kovalanır mantığıyla senin ilgini kaybetmemek istiyordur.
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlükçü kızlar yapınca iyi. Daha flirtle sevgiliyi ayırt edemiyorsunuz. Kızlar daha flirt aşamasından Erkekten sanki kocasıymış gibi bağlılık bekliyor ama kendileri hiç burundan kıl aldırmıyorlar
00 YorumlaÇok saçma ne kadar özgür olursa olsun sevdiği için her zaman zaman ayırıp öteki işlerini bir yana koyup sevgilisini ön plana alıp önem vermeli değerini vermeli bu sevginin göstergesi ve gereğidir:))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu hareketin özgürlüğüyle alakası yok kendini beğenmişliği ile alakalı yaşı kaç olursa olsun kadın olsun erkek olsun kendini vazgeçilmez sanan insanlar böyle davranır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genel olarak rahatına düşkündür, kılıfıda özgürlük lafıdır
Gerçekten sevse bu duyarsızlığı yapamaz, brak aramamayı seni görmeden edemezdi10 Yorumla
+1 yılSen yan cebinde duran ne derlerdi öyle bi tabir vardır hah osun bu hikayede öncelikli senden daha ağır basan birisi var sende o kadar gözü yok
11 YorumlaÖzgürlük sevdiğin kişiden kaçmak değil özgürlük adı altında cepte tutuyor seni yıpratma kendini bence değmez
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılsende oyle yap bakalim onun ozgürluk diye tanimladigi bu duruma kendi ne diyecek :)
12 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz
- +1 yıl
eee o zaman ne isin var bu adamla :)
varsada niye sikayet ediyorsun :)
adam icin tek ilgi cekici durumun kadin olman :)
yani bunu hakikaten anlayamiyormusun :)
+1 yılo zaman flört de olmasın nereden bilcen sen onun özgürlük adı altında neler çevirdiğini. güvenme
20 Yorumla
+1 yılHerkes özgürlük lafını farkli şekilde kullaniyor..
Bu özgürlüğüne düşkün olduğu için deyil
Alakasi bile yok yani00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim de flört döneminde öyleydi. Fakat şimdi deli divane :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın da öyle oldu
- +1 yıl
Biz 2 3 gün konuşuyorduk 1 hafta konuşuyorduk. Sonra babasıyla kaza geçirdiler çok zor zamanlardı ve ben bu süreçte sürekli yanında oldum. O kötü günler geçince de kalpten sevdi beni. Yani insan olmaktan başka bir şey daha sonra da sevmekten başka bir şey yapmadım :)
- +1 yıl
1 hafta konuşmuyorduk*
Soran+1 yılGüzel bir kalbin varmış. Mutluluklar :)
- +1 yıl
Teşekkürler :)
+1 yılHenüz flört halindeyken uzaklaş. Bağlanma aşamana gelmeden bitir yani. uzun ilişki falan arıyosan çok başın ağrır bu tiple.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle tipler ilişki başlamadan bile belli eder kendini umursamazlığı ile. Onun için anlayıp, ona göre hareket etmen gerekirdi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılÇapkınlığına kılıf uydurmuş, şimdi böyleyse ilerde çekilmez olur, özgürlüğüne düşkünse sevgili edinmeyecek, günü birlik birliktelikler yaşayacak
00 Yorumla Özgürlükçü diye bir kavram yok, fakat şu var.
Özgürlüğüne düşkün diyebiliriz.
Neyse, arkadaşın ya da partnerin her neyse free seks seven bir adam. Bilgine.00 Yorumla
+1 yılÖzgürlükten değil de belki de nette konuşmayı pek sevmiyodur yani yazışmayı veya seni pek sevmiodur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla seven insan her koşulda arar sorar yanında olur ilgisini sevgisini esirgemez benimde hayatımda böyle özgür bi adam vardı canı istemezse aramaz sormaz hayatının sorgulanmasını istemezdi hayatımızda böyle adamlara yer yok tatlım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem öyledir herhalde ama ben de çok sık yazmayı, konuşmayı sevmem. Sevgiliyse sevgili millet dakika başı yazışıyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sende 5 gün sonra cevap ver bende düşkünüm özgürlüğe dersin😂
05 Yorumla- +1 yıl
Sence bunda onu yapacak kapasite olsa böyle bi soru sorar mı 😂
- +1 yıl
Ya yok ne dalgası baksana emin ol Şu an bunun kafasına taktığı tek şey budur 😀😀 bu dediğini yapacak insan bu soruyu sormaz zaten kafaya takıpta😀
Soran+1 yıl@AFiliYlnzlk basit düşünüyorsun
- +1 yıl
Yoo mantıklı düşünüyorum, bunu yapacak olan kişi böyle bi soru sormaz zaten. Direk yapar yani oyun gibi de demiyorum direk keser irtibatı engeller geçer yoluna bakar, sende bunu yapacak durum yok maalesef çok belli bu. Şahsen bana biri böyle davransa direk basar engeli geçerim burada bu soruyu sormak aklıma bile gelmez çünkü böyle birini dert etmem
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şimdiden böyleyse ilişki nasıl yürür bilemedim… bahane bulup konuşması lazım… bahane bulup kaçması değil… 😱😅
00 YorumlaBenim ki bi kaç ay girerdi araya ne diyosun bir yıl boyunca düşün yani 😂pislik sevdiğimi bilirdi hep gidip gelirdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarıyla İkinizin de ilişkiden beklentisi farklı hem sen bu çocukla flört olduğuna emin misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. Verdiği önemle ilgili bir şey. Biz nasıl sürekli merak ediyoruz, konuşmak istiyoruz. Ilgili olan insan öyle olmalı. Özgürlükle alakası yok. Yazmak istemiyor gibi görünüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSana katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılBırak, yazma , arama , sorma. Sana bir şey derse bende özgürlüğüme düşkünüm de. Tek taraflı çaba ile hiçbir şey yürümez canım . Başlarda öyle sanıyorsun ama maalesef ilerleyen zamanlarda çok yorulduğunu fark ediyorsun. Ve onun sana verdiği değer kadar , sende ona değer vereceksin. Fazlasını asla değil.
+1 yılBence saçma ya. Yani hadi diyelim evlendiniz. Bir kaç günde bir mi gelecek eve 😂
10 Yorumla
+1 yılDeğil, aynı anda birkaç kızı idare etmek için uydurmuş.
10 YorumlaEn özgürlüğüne düşkün erkek bile aşık olunca Pavlov'un köpeğine döner..
10 YorumlaSeninle resmen kafa buluyor ve sende bunu yemiş gibi görünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılallah askina kendine saygi gosterilsin istiyorsan direk engelle ayril
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDef et. Özgürlüğünü doyasıya yaşasın lütfen rintintin.
00 Yorumla
+1 yılBence hiçbir açıklama yapmadan boş ver et derhal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılasha ya saçmalama tabi ki özgürlükten dimi ama :D
00 Yorumla
+1 yılUyuşmuyorsunuz demekki
Flört anlayışlarınız farklı
00 Yorumla
+1 yılNe gereksiz erkekler var bu dünyaya hiçbir şey kazandırmıyorsunuz boş bomboş yaşıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBirkaç günde bir mi? 😄 Haftada bir yazsın bence ya, diğer flörtlerine yazıyordur.
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma davranış biçimi. Cepte muamelesi görüyorsun. Kurtulmalısın bir an önce.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. tam sopalık ya böyleleri adam bul dövdür bence
00 Yorumla- Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flörtüm özgürlüğüne düşkün biriymiş. Birkaç günde bir yazmasının bahanesi midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler