Ailem yüzünden sevdiğim çocukla ayrıldım ne yapayım?

MERHABA. Hayırlı günler umarım bu mesajımı görürsünüz. Uzun uzun anlatacağım lütfen kusura bakmayın. Ben 23 yaşını bitirmiş üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. İki senelik bir ilişkim vardı. İlişkinin ilk zamanları her şey iyi ve güzeldi. Ailem baskıcı ve katı olmalarına rağmen babam hariç ses çıkarmadılar ilk bir sene. Ama sevgilim ile ne yüz yüze tanışmak ne de telefonla konuştular sevgilimi tanımadılar tanımak istemediler. Bize ters dediler. Biz bu süre zarfında sevgilimle buluştuk görüştük bir birimizi tanıdık. (Kendisi lise mevzunu olup kendi işi vardı. Benle tanıştıktan sonra ailem sorun çıkarmasın diye üniversiteyi kazandı ve üniversite ön lisans okuyor son senesi. Kendisi dünya tatlısı çok iyi kalpli sevgi dolu sadakatli ve güvenilir bir adam. Bana iki senedir bir yanlışı olmadı. ) Konumuza dönecek olursak eğer bir senenin sonunda sırf çevre akrabalar öğrendi diye ayrılmamı istedi. Biz ayrılmadık devam ettik bir birimize daha çok bağlandık. Birbirimize destek olduk. Bundan bir kaç ay önce babam öğrendi. Kızdı benim kızım okul bitmeden kimse ile görüşemez dedi. Sevgilimi aradı hakaret küfretti hem sevgilime hem sevgilimin ailesine. Çocuğa demedikleri şey kalmadı yapmadıkları kalmadı onu ölümle tehdit ettiler. annem ve ablam babama destek oldu. Biz bir süre daha konuştuk sonra ablam tekrar öğrendi. Telefonuma kadar aldı. Tanış beş dakika otur öyle karar ver dedim onay vermezsen ayrılırım dedim. yok dedi istemedi. Tanımadan ayırdılar beni. Arkadaşlarımla görüşmem yasak hatta dışarı çıkmam markete gitmem bile sıkıntılı. Şiddete hakarete küfre maruz kaldım. Ablam öğrendikten sonra sevgilim çok üzüldü. bunaldı. Bana zarar vermelerinden korktu. Sana bir şey olursa kendimi zehirlerim. İstemiyorlar beni ve seni istenmediğim yerde daha ne kadar dururum dedi. Ve ayrılmak istedi. Bende tamam dedim onu çok özlüyorum. ÇOK seviyorum onca hatıra onca yaşanmışlık mücadele savaş sonucunda sevgilim de bende boş çıktık bu işin sonunda. Sevgilim bana mantıkla karar verelim kalbimiz bize zarar veriyor dedi. Beni ne şimdi ne sonra isteyecekler huzurumuz olmayacak asla beni sevmeyecekler dedi. Beni içinizden biri gibi görmeyecekler dedi. Bunların sonunda bana bir ışık ver ümit ver seninle tekrar başlayalım ayrılmak istemiyorum dedi. Ama ışığa ihtiyacım var diye konuştu. Evet ayrılmak istemiyoruz konuştuğumuzu sevgili olduğumuzu öğrenirlerse benim ailem işler daha kötü olacak. Huzursuzluk kavga kıyamet her şey sil baştan olacak. Bu olaylar olmadan önce okulun bitmesini bekliyorduk aileleri tanıştırmak için. Bana söyler misiniz ben ne yapayım elimden bir şey gelmiyor. Haksızlık (biliyorum aileler çocuklarının kötülüğünü düşünmez) yapan ailem bir yana sevdiğim insan bir yana sizce mantık mı aşk mı?

Ailem yüzünden sevdiğim çocukla ayrıldım ne yapayım?