Kadar ileri gittim
Bu çocuktan olur mu?
Kadar ileri gittim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ona şöyle de eğer bir gün senden ayrılırsam sana son sözüm şu olacak;sakın çıkma karşıma dönemem sana artık ne güzel anlasirken bu aşkta bitti yazık çok yalvardım bir zaman dinlemedin hiç beni gururumla oynadın artık affetmem seni. Bunları söyle peşinden koşarak gelir tekrar yanına gelir sevgili olup mutlu mesut yasarsiniz
Bu arada bunlar şarkı sözü dinlemek istersen adı; her şey bitmiştir artık
Çok kez ayrılmaya çalıştım, bırakmıyor. Şans veriyorum 1 hafta iyi, ikinci hafta eski hödük. İstiyor arkadaş gibi olup sevgili olalım. Ne bir güzel söz ne bir şey. Konuşma iyi gidiyorsa hani bi düşünüyorum koni benim açtığım konu. Asla konu açıp konuşma yürütemiyor. Hep benden bekliyor. Yaktığım yeşil ışıkları farketmedi bile. Şimdi bile sinyal vermeye çalışıyorum iyi bir şey için, anlamıyor. Açık açık konuş diyor. Heycan yok hiçbir şekilde. Engellersemde vicdanım rahat etmez zaten bu yüzden sürdürüyorum hala. Ama asla istediğim bir ilişki değil.
Ne flört ediyor, ne de yaptığım cilveleri anlıyor. Odunun biri
Allah yardımcın olsun canım. Ayrıl gitsin eğer mutsuzsan sen onun için dogmadin onun için yasamayacaksin
Onunla yapmak zorunda değilsin. Hayata sende bir kere geliyorsun. Ama son bir kez uyar daha olmuyor mu boş ver gitsin
Beni kendine alıştırdın, bırakamazsın diyor. Ama ben ona umut verici bir şey yapmadım. Arada bi ileri gitsin diye yeşil ışık yaktım ama anlamadı. Benim söylediklerimden tutup daha iyi bir ilişkiye çevirebilirdi ilişkiyi. Ama odun gibi yerinde durdu. Bende dedim benden bukadar artık yani daha fazla gurursuzluk edemem, bir kız olarak yeterince şey yaptım, ama o kendi payına düşen sorumlulukları almadı. Şimdiyse bırakamazsın falan diyor
Sen guneşsin bırak erkekler senin etrafında dönsün sen onu umursama dediğim gibi son kez uyar yine olmazsa uzatmanın alemi yok diyip yoluna bak bence
Cevap
1Cevap
Olmaz, bence 7 ay boşa gitmiş
Aynen. Ne yaptığım cilveden anlıyor, ne kendisi flört ediyor. İstiyor arkadaş gibi olalım ama sevgili olalım. Eğer iyi romantik bir şey olacaksa benden olsun, kendisini prens gibk hissetmek istiyor. Valla nerden de buldum bunu kurtulamıyorum şimdi
Ya sal gitsin snsnjs
Değişmeyecektir, şansını tüketmiş...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?