Hic evlenmedim ve dogal olarak gelinlik giyip ailemide mutlu etmek istiyorum. Dügün yapilmasi ailem icin sart, benim icinde oyle ama sevgilim istemiyor. Dugunlere karsiymis ve Nisan Kina bu tur seylerin hepsine karsi. Ailenin sozu degil benim isteklerim onemli diyor. Anlatmaya calistim bu sekilde olmaz diye. Kimse ondan buyuk bir dugun beklemiyor ama kesinlikle olmaz dedi. Annemlerle konusmaya calistim, boyle birseyi nasil Kabul edebilirsin diyorlar. Ne yapicagimi bilmiyorum. Ikna etmekle ugrasmak benide yipratiyor. Ikna etsem bile hic bir zaman bu durumdan memnun olmicak ve bastan kavga ve tatsizlik olucak aileler arasinda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu ne saçmalık ya düğün olmadan olur mu hiç ot gibi mi evlenmeyi düşünüyor kendisi tamam abartılı şeylere biz de karşıyız ama hiçbir şey yapmadan da olmaz ki senin fikrini bile önemsemediğine göre bencilin teki bu adam sakın taviz verme sadece onun fikri değil senin de fikrin önemli beyefendi kendini bir şey mi zannediyor ne yap et ikna et aileni de karıştırma bence ailem istiyor falan deme ben istiyorum de benim en büyük hayalimdi düğün yapmak gelinlik giymek de senden öyle büyük bir şey istemiyorum küçük bir düğün olsun yeter de seni gerçekten seviyorsa eğer kırmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılHepsini soyledim inan. Simdilik karari kesin cunku daha once evlenmis bosanmis. Ikna etsem bile, Kina olacak, altin takilacak vs vs. Butun bunlar kafama takildi simdi
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum. Simdi konuyu tekrar actim ve ne acelesi var diyor. O asamaya gelince konsuruz diyor. Ertelemenin ne anlami var
Soran+1 yılAileler bile tanismadi. Beni ailesinin yanina cagiriyo tanismak icin, ama tek gelmemi istiyor. 4,5 saatlik yol
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. burada suc sende. Bunun tartisilmasi bile gereksiz tabiki yapilir ama sen nasil bi taviz verdiysen kestirip atabiliyor. Senin durusun yok mu, neden dugunsuz evlenmem diyemiyosun? Sen zaten bununla evlenme seni hep ezer, isine gelmeyen seye karsiyim der, bana ters der, sacma der yapmaz. Bencil bi pislik oldugu kesin. Ya ben 2. 3vlilihimi yaptim ama yinede yaptim bi dugun. Bende hic sevmem. Sevmesekte sevdigimiz icin katlaniriz. Senin icjn bunu yapmayan baska ne yapar ki. Dizginleri adama teslim etmissin yazik ediyosun kendine. Keske dik durabilsen, hayatini kaybetmek uzeresin
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama simdi bu konuya nasil tekrar giricem? Konuyu kapatalim dedi daha var dedi o gune. Aileler bile tanismadi henuz ama bu durumda tanistiramam da
Soran+1 yılSimdi aynen oyle dedim mesaj attim. Ama sirf bu yuzden ayrilmak zorunda kalmak zoruma gidiyor. Baskasi girecek hayatina
- +1 yıl
Senin ilkinmi o? Ve cinsellik yawadin mi? Evet zoruna gider ama sirf bu yuzden bile bitirilir. Sadece buda degil o ve ailesi evlenince seni uzerler bu cok belli. Simdiden boyle seyler yapan adam evlenince nasjl degisir aklin almaz. Evlilik hayallerdeki gibi degildir. Ozellikle kizlar buyuk hayal kirikligi yasiyor bu yuzden. Vicdanli biriyle evlenmek lazim yoksa ask falan cok cabuk tukeniyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBugüne kadar onlarca kızla hiç sevgili olmamışımdır bu konu yüzünden İlerde de sorun olucak En iyisi ayrılmanız Düğün olsa o başına kakacak olmasa sen onun başına kakıcaksın En sağlıklısı ayrılmak
burada hata ikinizin En baştan bu konuları konuşmanız gerekiyordu Ben o yüzden biriyle sevgili olucaksam ilk bu tür konuları konuşuyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin zaten konusmaya calistim ama hoc girmek istemedi bu konulara
Cevap sahibi+1 yılBen her zaman haklıyım
Soran+1 yılŞu an ne acelesi var diyo bu konunun
Cevap sahibi+1 yılSala. k mi la senin sevgilin Sanki o gün hiç gelmeyecek mi Ayrıl daha fazla boka barmadan
+1 yılİnan banada saçma geliyordu ama eşim istiyordu. Nikahimiz çok güzeldi sonra birde köy düğünü yaptık, kına gecesi yerine arkadaşlarımı topladım ufak bir eğlence yaptık bitti.. senin nişanlın fazla bencil bence ne demek benim dediğim olacak, ailen haklı sana bunu yapamaz, senin fikirlerin ön planda olmalı, daha şimdiden dominantlik yapıyor, evlenince daha kötü olabilir dikkat et
07 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel. Aileler bile tanismadi. Beni ailesinin yanina cagiriyo tanismak icin, ama tek gelmemi istiyor. 4,5 saatlik yol
- +1 yıl
Sakın gitme kesinlikle bunu kendine ve ailene yapma, ne demek gel yahu? Sankiwo kadın sen erkek, yol yakınken bırak düzgün bir adam bul, böyle adamlar evlenince dahada rezil olur
- +1 yıl
Sen herşeyden çok taviz veriyorsun belli her istediğini kabul etmissin, böyle yaparak kendine öyle büyük kötülük yapıyorsun ki hiç bir zaman degerin olmayacak, seni paspas gibi kullanacak, ne dese yapıyorsun zaten, seni kullanmakla kalkmayıp ezmek için her fırsatı da değerlendirir boyleleri, zor kadın ol, hiç birseyi de kabul etme, kendi fikirlerin kararların cizgilerin olsun, benim istediğim şunlar şunlar diyeceksin kabul etmezse hayatinda başarılar dile kendi yoluna bak. zaten böyle yaptığında kapina köpek olur emin ol
Soran+1 yılHaklisin ama oda gelecek ailemi gormeye. Gorustugumuzde kendiside 4 saatlik yol geliyor ben hic gitmedim yanina
- +1 yıl
Eğer o senin ailenle tanistiysa sorun yok ama sen kendi başına tanışmaya gidiyorsan bu bana göre çok abes
Soran+1 yılO benim ailemle tanismadi henuz. Ilk once beni cagiriyo ve 4,5 saatlik uzakta
- +1 yıl
Senin hayatin sonuçta karar senin, herkesin kendi tercihi, ailen de biliyorsa neden olmasın
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
+1 yılBencede sacma canım seyler gelinlik denilen sey bile sacma birgun giyilen bir sey israfdan baska sey degil onun yerine git o parayi hayir isle en azindan hayir duasi alirsin, mutlu olmak mi istiyorsun yoksa dugun yapmakmi istedigin seyi kafanda oturt
00 YorumlaEvleneceğin kişi seni fikir olarak ikna edip içini rahatlatamıyorsa böyle bir fedakarlık yapmamalısın çok büyük hata olur kendine saygını yitirirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAileler bile tanismadi. Beni ailesinin yanina cagiriyo tanismak icin, ama tek gelmemi istiyor. 4,5 saatlik yol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılniye şart olsun? Ama sen istiyorsan ortak nokta bulunmak zorunda. sende ailem istiyor diye bu kadar istiyorsan bu da çok yanlış
016 Yorumla
Soran+1 yılDugunsuz evlenmek nedir? Dul bie bayabmiyim ki ben bu kadar mi degersizim. Dugun masraflari zaten hepsi cikiyor dugun de tekrar
- +1 yıl
düğün yapmamak seni değersizleştirecekse zaten evlenme. bu nasıl bir kafadır öyle. canımsın toplum zihniyetinin anlamsız mantalitesini doğru görmek kadar saçma bir şey olamaz. O zaman başlık parası da iste bu da çok önemli kızını evlendiren aileler için. bir öküz satar gibi satsınlar seni. Evlilik bu mu senin için gelinlik giyip düğün yapmaktan mı ibaret.
- +1 yıl
Değersiz olmakla bir ilgisi yok her kadının hayalidir düğün yapmak gelinlik giymek ilk defa evleniyorsun insan hevesleniyor yani ben olsam ben de düğün isterim yani ne var bunda ama karşı taraf bunu kabul etmezse yok düğün yapamayız yok gelinlik alamayız derse kabul etmem yani insan sevdiği kadın için biraz ferakarlık yapar o ne öyle benim dediğim olur senin ki olmaz değersiz hissetmesi bu yüzdendir bir kadının
- +1 yıl
Bu konuda haklisin zaten evlilik müşterektir tek tarafin karariyla olmaz hicbir sey. Ama senin yapabilecegin tek sey kendi kararini düğününde uygulamak ailenin isteklerini goremezsin. Eşinde senin isteklerine razi olacak
- +1 yıl
ne zaman evlilik
Soran+1 yılHic birsey konusmadik henuz. Aileler bile tanismadi. Beni ailesinin yanina cagiriyo tanismak icin, ama tek gelmemi istiyor. 4,5 saatlik yol
- +1 yıl
sevgilinde sığırmış yani
- +1 yıl
Niye tek gidecekmişsin ki aileni neden istemiyor öyle tanışma mı olur yani tanışma olacaksa eğer annenlerle de tanışmalı bu evlilik işini pek ciddiye almıyor bence gitme derim ben tanışacaksak sadece benimle değil ailemle de tanışmalılar de öyle tanışma olmaz de biraz ciddiye alsın seni ayrıca hiç güvenmedim de sevgiline seni nereye götürecek bilmiyorsun ne ailesini tanıyorsun ne başka birşeyini bilmediğin bir yola çıkma bence
- +1 yıl
İlk tanışma ise hakli ama onda da alir seni götürür anne baba bu benim sevgilim der ama eğer aileler tanismadiysa sen tanistiysan beklemesi cok buyuk sorun
Soran+1 yılAileler tanismadi ama once beni gormelerini istiyor. Sonra bende gelicem dedi ailenle tanismak icin. Sozunde duran birisi. Ama yalniz gitmek bana uygun gelmiyor
- +1 yıl
yalnız gidersin olması gereken bu ama sen çık gel ne embessil mi bu çocuk
Soran+1 yılAma ben nasil toplamda 8 saatlik yol gidiyim? Telefonda bile konusmuslugum yok ailesiyle. Isteseler bir hal hatir soramazlar mi
- +1 yıl
sen bence ciddileşmeden bitir sana saygısı olmayan daha sevgililikte, evlendiğinde daha da kötüleşir
Soran+1 yılGaliba haklisin. Ailemde oyle diyor.
- +1 yıl
sana saygı duyan birisi değil. Bu yüzden hayatını zindan etme.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüğün gibi gereksiz aktivitelere bende karşıyım ama orta yol bulurum her zaman. Nikah salonuna topla bütün akrabalarını kapıda birer çikolata tut , giy gelinliğini çekin resmini evlen geç. düğüne harcana paraya aşırı acıyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Seni sevmiyor net ve kesin öyle şey mi olur yaa 🙄🙄🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen. Aileler bile tanismadi. Beni ailesinin yanina cagiriyo tanismak icin, ama tek gelmemi istiyor. 4,5 saatlik yol
İlk başta böyle bir şey olacağından bahsetmiş miydi sana? Bahsetmemişse neden senin hayalini kırmana izin veriyorsun yaşayamıcaksın ve hep için de ukte kalıcak bu yüzden ilişkini bir daha gözden geçirmeni tavsiye ederim 💕
14 Yorumla
Soran+1 yılHayir bana soylemedi bunu bastan. Daha Yeni Yeni bu konulara girdik
Gizli Üye(30-35)+1 yılaptal seni kendini harcıyacaksın. Ama dur sen dur anlayayacaksın zamanı geldiğinde fazla uzak değil yakın yani. Sen o imazyı at bak hayatın nasıl olacak. Babanın yerinde olsam bir daha eve almam seni
09 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka be? Ben ailemden gizli bisey mi yaptim
Soran+1 yıl@ezgizemir inanilir gibi degil. Nasil yorumlar bunlar.
Cevap sahibi+1 yılböyle bir adama boyun eğiyorsun ailenin küçük düşürüyosun. Adam sana diyoki benim dediğim olur senin dediğin olmaz sana söz hakkı yok fikirlerinin önemi yok ne istediğinin önemi yok. Ben tamam dersem olur tamam demezsem olmaz diyor admaın kafası bu yönde. Ama ilerde anlarsın aşk bitince o cicimli aylar bitince artık gözüne batmaya başlayacak
Cevap sahibi+1 yıl@ezgizemir gözünü açmaya çalısıyorum belli saf bir arkadaş sessiz bir arkadaş.
Cevap sahibi+1 yıl@ezgizemir insanoğlunun hayatı pişmanlıklarıyla doludur. Çok keşke yapmasaydım etmeseydim der insanoğlu. Ama iş işten geçerde son pişmanlık fayda etmez. Sonra kafayı duvarlara vurur vururda yine fayda etmez
En doğrusunu yaoiyor. Inşallah şaşmaz çocuk. Sizinle mi ugrasicak ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçma seni düşünse yapardı seni düşünmüyor sevmiyor demekki
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin çok istediğin birşeyi yapmıyor ise hayatinin geri kalanında da yapmaz bence
012 Yorumla
Soran+1 yılOyle mi sence
Cevap sahibi+1 yılBende düğün istemiyorum ama flört ettiğim kıza sordum oda istemedi gerek yok dedi ben dedim gelinlik giymek istemez misin ufak çaplı olsun diye bir pastanenin üstünü kapatıp o gece sadece yakın akrabalar ile düğün mantıklı diye konuştuk bence kadının en özel anı o gece olmalı
Soran+1 yılAynen oyle dedim bende, ama Kabul etmedi. Belki ikna olur ama hep tatsizlik cikacak hep tavirli olacak. Benim istedigim oldugu icin hep kavgali olucaz
Cevap sahibi+1 yılBence de sağlıklı bir evlilik olacağını sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılDurumuna göre tartiilacak bir şey değil bence bu
Soran+1 yılBencede ama surat asiyo simdi de. Bir yolunuzu buluruz diyo ama ben halletmek istiyorum ertelemek istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBencede doğru düşünüyorsun
Soran+1 yılAilesinin ayagina cagiriyo benj. 4,5 saatlik yol, tek basima o kadar yolu nasil gidicem
Cevap sahibi+1 yılBen olsam ayrılırdım sen bilirsin artık
Soran+1 yılHangi sebepten dolayi ayrilicam? Bu kadar basit mi sizin icin iliskiyi bitirmek
Cevap sahibi+1 yılEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılDüğün salonu şu an pek akıl işi değil havaya boşa masraf yani
00 Yorumla düğün boş bence insanları eğlendirmek için o kadar para harcamak fuzili israf
03 Yorumla
Soran+1 yılKendin icin egleniyosun. Gelen misafirlerde bizi kutlucaz insanlar bos bos eglenmek icin gelmiyor. Hem ne var bizim adimiza egleniyorlarsa?
Soran+1 yılEglenmek suc mu? O zaman disko ya da bara gitmek de ayni. Mekan sahibini neden zengin edelim. Dugune geliyorlarsa biz cagirdigimiz icin geliyorlar. Bom bos bir dugunun amaci ne?
+1 yılmasraftan korkuyor seninki ayrılık yakin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bugun ciddi bir konusma yapicam
- +1 yıl
evet boyle yurumez ki kusura bakmasin en ozsl gunleriniz ömürde bir ya bir kerecik hatıra kalicak mutlu gununuz
Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Oğlan sanırım masraftan kaçıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha once evlenmis bosanmis
Soran+1 yılHayir dul degilim. Hic evlenmedim ve dogal olarak dugun istiyorum. Insanlarin yuzune nasil bakiyim. Degersiz bir kiz gibi olucam
Soran+1 yılIste bende onu diyorum.
Vazgeç ondan O zaman yapacak birini bul
01 Yorumla
+1 yılBoş para boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahahahah
beter ol07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ezgizemir bokunda boğul
Cevap sahibi+1 yıl@ezgizemir çoook alıngansın yaaaaaaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence cimri
02 Yorumla
Soran+1 yılE nolacak peki
- +1 yıl
Senin tercihlerin :D
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benim hayalim düğünle gelin olmaktı ama sevgilim düğünleri saçma buluyormuş. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne