Eski̇ erkek arkadaşımdan ayrılmakta haklı mıyım?

2 Senede 3 kez şans istedi, sevdiğim için inandım barıştım. ellerimle mektup mu yazmadım, yemekler mi yapmadım, masajını yapardım. Toplasınız birkaç kez kahve içmişimdir onunla dışarda, arkadaşları olunca dışarda, ben isteyince yorgunum aşkım bugünlük mazur gör. Güzel, çekici, işinde gücünde ağır başlı yerine göre hareketli de biriyim. Bana hayran olduğunu söyler herzaman, bensiz yapamadığını. Kendisine yemekler yapıp götürmek isterim, tokum aşkım der, kapıda bekledim yemek vermek için aa unutmuşum hayatım iş yerinde yedim dedi, sinirlendim bozuntuya vermeden çöpe döktüm kapıdan gittim evime. tatile gider gün içinde 2 -3 kere yazar. Bunları güzelce konuştum. Tartışmayacaksın ilişkide kesinlikle, tartımadım da sakince konuşmak bile tartışma gibi gelip daralıyor. Talep de bulunuyorum şuna dikkat et söz vermiştin bak yaptın diye, darlanıyor yine. Sanki muhtaçmışım hissine sokulmaktan sıkıldım en sonunda, söz verdiği halde tutmadığı sözü yüzünden ayrıldım. Günde 1 kere arar, bazen aramaz yazar 3 kez. Aktivite yapmak isterim kahve vs. Hesaba da kesinlikle ortak olurum o istemeden. Ne yapsam bir türlü olmadı. Millet güzel çekici kız arkadaşım olsun sadakatli olsun der, benimki hep kendini geri çekti. Yatakta deseniz benimle hayat buluyordu. Sizce haksız mıyım ayrılmakta. Sürekli memnuniyetsiz haller. Sorsam seninle ilgisi yok sorunlarım var, sorunları da biliyorum benimkilerden büyük değil, destek olduğum konular. Yoruldum en sonunda bitti. Haksız mıyım.

Eski̇ erkek arkadaşımdan ayrılmakta haklı mıyım?