Eskisi gibi takmıyorum artık sevgilimle konuşuyorum o yokken. Çok üzerine gitmiyorum çok kıskanmıyorum artık eşimi. Aramız düzeldi daha iyi oldu sanki. Aldatan her kadın böylemi oluyor nedeni nedir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. aşırı üzerine düşmeyi bıraktığın içindir. erkekler bunaltılmaktan hoşlanmazlar. seninkiside o hesap aldattığın için değil adamı serbest bıraktığın için böyle düzeldi oysaki en baştan bu tarifeyi uygulasaydın adama sorun kalmazdı sen boşuna aldatmış oldun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İnsanın eli boş olunca elindeki sarıyo. Hayatına yeni biri girince kuruntulardan komplekslerden kurtulup rahatlamışın ne güzel. Bu sayede artık eşinin seni aldatma ihtimali de seni rahatsız edip paranoyaklaştırmaz. Sebebi bu bence. Bütün ilgin tek bir adamda toplanınca illa ki sorun çıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılİçimi okudun tecrübe konuşuyor sanki
+1 yılDüzelmenizin sebebi senin eşini artık darlamaman. Erkekler eşlerini normalde zaten iyidir kadınlar dır dır etmeye başladığında erkeklerde kötü olmaya başlar
00 Yorumla
O seni aldattım sen onu aldat sonra oturun karşılıklı hiç bir şey olmamış gibi dertleşin kim kime nerde vurmuş kaç saat sürmüş falanlar falanlar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
63Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Abla sen şu an resmen birileri vicdanını rahatlatsın istiyorsun.. oysa adama zaten fırsat versen seni özler daha iyi olurmuş aranız aldattım ne demek küfr de edemiyorum ki site yasaklıyor hayır kimseyi yadırgamak bana düşmez ama aldatan insanlardan nefret ederim kendinize karma yarattınız geçmiş olsun en kısa sürede sizde aldatılacaksınız ee bu çokta umrunuzda olmaz gibime geliyor bir o bir siz böyle böyle takılırsınız gevşek bir ilişki yaşayarak
10 Yorumla
+1 yılNormal bir şey gibi hayasızca, maharetmiş gibi ballandıra ballandıra buralara yazıyorsunuz ya sizin sadece bedeniniz değil ruhunuz ve zihniniz de kirlenmiş.
Kim bilir belki çocuğu bile vardır. Ne hayır gelir yetiştirdiği nesilden..
Boşanıp ne b. k yiyosanız yiyin. Adam gidiyor akşama kadar eve, ailesine ekmek parası kazanmak için çalışıyor. Gel gör ki evdeki ruhu bozulmuş kadın, muhtemel olarak kendi çıkardığı olaylardan ve kavgalardan bıkan adamın ilgisi biraz azalınca hem ilgi açlığını gidermek hem de ruhundaki drama ve entrika boşluğunu doldurmak için farklı arayışlara giriyor..
Evli kadınlara, eşleri tarafından uygulanan şiddet ve cinayetler araştırıldığında tam olarak bu olay örgüsü ve varyasyonları karşımıza çıkıyor.
Çok yazık..
Allah sen ve senin gibileri ıslah etsin.10 Yorumla
+1 yılIste mesele adami darlaman aslinda kavgalarin sebebi buymus mesele sevgili filan degil
Kendine bahane uretiyon gibime geldi gizli10 Yorumla
+1 yılŞaka gibisiniz ya, ben aldatmamak için dürtülerimi dizginleyip eşimden boşanmıştım. Anlaşamıyordum. Keşke herkes benim gibi onurlu ve namuslu olsa.
614 Yorumla- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Benim seçilme gibi bir amacım yok, kimlerin neleri seçme derdinde olduğu ortada. Keşke herkes biraz namuslu onurlu olmayı seçse okeyy
- +1 yıl
Ya aldatıyor ya da boşanıyor çoğu kadın zaten
- +1 yıl
@Etek_kontrol_ Boşanmak onurlu bir davranış, kıyas edilemez.
- +1 yıl
Nafaka tazminat ve kocanın ve altınlar erkekten gidiyor ama her ay süresiz
- +1 yıl
Herkes benim gibi olsa ben harikayım diyen sensin
- +1 yıl
Senin gibi kadinin ve erkegin ayaginin alti opulmeli ayril gitsin ama kendisini adam yerine koyacal kimseyi bulamaz esinden baska
- +1 yıl
@Çapkınkurtt Nafaka tazminat ve düğünde ki altınları kaybetmek daha kötü değil mi ömür boyu borç ödemek gibi nafaka
- +1 yıl
@Sudekirsof aldatan kadina nafaka tazminat odenmez serefi olan erkek o kadinin altinlarinida almaz
- +1 yıl
@Çapkınkurtt aldatmadan boşanırsa ömür boyu para ödemek var ömür boyu para ödemek mi aldatılmak mı
- +1 yıl
@Kocasını_aldatan Elbette para odemek cunku para oduyorsan birlikte yasadigin kadin haysiyetli kaliteli onurlu bir kadin demektir
- +1 yıl
@Çapkınkurtt seninle yaşıyor bosaninca
- +1 yıl
@Sudekirsof nasil benimle yasiyor maddi anlamdami
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Yaran mı varda bu kadar koydu güzelim hayırdır
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik Benim yorumumun altına tünemek yerine söylediğim şey ile k.. anladığın olayın alakasızlığını biraz çözmek için kafa yor. Ben bu tarz çirkinlikler ile insanları kandırmak yerine onurlu olun demeye çalıştım. Sen onurlu olun kelimesine değilde benim kendimi sözde övdüğüm kelimesine mi takıldın, bence sorunların var görün istersen. Bir kadın olarak bende bu duruma geldiğim için boşanmayı tercih ettim. Harikayım kelimesini kullanmadım. Bende insanım ama yapmadım demeye getirdim.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçünkü onunla mutlusun ve digerinin ne yaptığıyla çok ilgilenmiyorsun. her anlamda seni öbürü doyurduğu için evdekiyle kavga etme isteğin olmuyor
73 Yorumla
Soran+1 yılEvet sendemi öyle oldun
Cevap sahibi+1 yılevet
- +1 yıl
Bana da bulun
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu şey değil mi ya sigarayı zayıflamak için içiyorum muhabbeti :D
hanımefendi akıl ve mantıkla mı konuşuyorsunuz siz?
o zaman her sorun yaşayan çift birbirini boynuzlayıp huzura kavuşsun öyle mi?lütfen bir psikoloğa başvurun en acilinden.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptığın başına daha kötü patlarsa görürsün. O olumlu etkileyen şey senin o kişiyi aldatman değil. Büyük ihtimalle kendinden çok enerji ve emek akıtarak kocana çok fazla enerji bağı kurdun arada enerji bağı temizliği yapmadığın ve bağımlı olmana bir kısıtlama getirmediğin için ilişkinizi kötü etkiledi sen de kocanla aranızdaki enerji bağını aldatarak geçici olarak koparmış oldun! Bunun bir sonucu var ama enerjin ayran bo*k götürüyordur senin..
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılÇünkü k kişiyi dünyanın merkezi yapmışsın. Ve herşeyini çok takıyorsun. Çünkü senin için bir kişi o var. Diye goruyordun. Artık görmüyorsun.. yani dünyanın 2 merkezi var artık. Diğeri olmassa diğeri ahaahah
00 YorumlaKadınların kadınlardan başka düşmanı yok 😊
Yarın senin kocani da birisi ayartir esitlenirsin.
Yaptıklarının birgün karşına çıkacağını aklında tut07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke çıksada boşanmaya bahane bulmuş olsam
Soran+1 yılO işler öyle kolay olmuyor cocuk olunca
- +1 yıl
Gizli yapılan hiç bir şey gizli kalmaz bunu unutma. Yarın çocuğun büyür öğrenir yaptıklarını sana sorar vsvs. Yeşilçam filmi gibi oldu ama 😜
Evli insanların başka biriyle ilişki yaşamasını uygun bulmuyorum Yaa , şartlar ne olursa olsun. Herkesin kendi hayatı kendi kararları bir şey diyemem. - +1 yıl
Aldatma olunca rahatça nafaka alır ondan diyor
- +1 yıl
@Beneklı1910 şeytanin bunların yanında staj yapması lazım 😊
Bunların kafalarında neler var neler , söylediklerimiz belki 1 da 1 i - +1 yıl
Aynen öyle Allah bizi böyle insanlardan korusun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvdeki seni doyurmuyor sevgilin doyuruyor bu yuzden aynisi bendede var ilgi gosterme kopek cek senden iyisi yok hep erkekler mi yapicak
510 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar daha çok aldatıyor zaten şüphe üzerine yapılan dna testlerinde çocuk kocadan çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yılCocuk yapmam tabiki o kadar canım degilim icime bosalmiyor
Soran+1 yılO kadar s@lak degiliz be hap kullanıyorum heralde. Hamile kalacak kadar düşmedim
Soran+1 yılÖyle yapıyorum valla evli olupta yapmayan erkek kalmamış hepsinin gözü dışarıda. Erkektir yapar diyen bir nesil gelişti yapacak bir şey yok magdem kadındır yapar da demeleri lazım
- +1 yıl
Ben içine boşalırım
- +1 yıl
Tv lerde ve burada çevremde de aldatan kadın daha fazla kadınlar daha fazla aldatıyor bence
- +1 yıl
@Kocasını_aldatan sen aldatıyor musun
Cevap sahibi+1 yılKatiliyorum hep erkekler yapicak degil bizimde ihtiyaclarimiz var napalim
- +1 yıl
Kadınlar daha çok aldatıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki.
fresh yaprak tadi başka. insan sakinleşiyor hormonlar değişiyor yüzüne nur geliyor. daha once batan detay unsurlar gormezden gelıyorsun . relax bir durum olusuyor. doyurma ıle bırlıkte hem cinsel hemde manen .
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler çok üstüne düşülmesini sevmezler aşırı ilgi alaka bunaltır onları böyle uzak durmak daha iyi
20 Yorumla
+1 yılBencillik hem eşinin parasını ekmeğini yiyisun soyadını taşırken de başkası ile ilişki yaşıyorsun vicdansızlık
23 Yorumla- +1 yıl
O vicdanli biz vicdansiz o ahlakli biz ahlaksisiz oyle mi
- +1 yıl
@ElifKaragungen vijdanli olan kim ne diyorsun
- +1 yıl
@ElifKaragungen aldatan kadın erkek için bu yorum üzerine alınıyorsan bu senin sorunun
Seni tatmin eden ve sevgi gördüğün kişi var artık çünkü değersiz hissettiren kişinin üstünü kapatıyor o da ama bence aldatmaya devam etmemelisin tamamen soğursun yoksq
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak anlattığın doğru altına imzamı atarım.
Özgürleştikçe pozitifleşmiş durumlar sizin için 😅
Yinede dikkat et..02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oldu sanırım
- +1 yıl
🌸🙃
Çok normal bir şeymis gibi anlatmaları yok mu bunalrın bi de 👀
31 Yorumla
+1 yılYarın öbürgün aldatmak güzeldir yapan kazanır adı altında ders verirlerse şaşmam herşeyi çok normaleştiriyorlar ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunun özü aldatmak değil adama baskı uygulamayacaksın. Marifetmiş gibi açıklayıcı yazman da ayrı saçmalık zaten.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yıladamı salarsan adam mutlu olur tabi emin ol o da aynını yapıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bu kadar emin konuştun
- +1 yıl
Sen onu sallarsan o seni salarsa durum bundan ibaret olur ki sonuçta yaptırım gücün kalmamış onu elde tutabilecek yaparsa da ne diyebilir ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkocanı daha rahat bırakmışsın. artık adamın üstüne gitmiyorsun. onunda hoşuna gidiyor bu sakinlik belki de
00 Yorumla
+1 yılAyilmak dururken neden ooo olmayi seciyorsunuz bende bunu anlamiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam seni gözden çıkarmış sen bunu sefa sanıyorsun fırtına öncesi sessizlik bu
00 Yorumla
+1 yılNedeni aldatman değil önceleri çok üzerine gitmen. Erkekler bundan hoşlanmaz
00 Yorumla
+1 yılBence sen kendi karaktersizliğine bahane uyduruyorsun
00 YorumlaDeğer görünce g*tü kalkmıştır. Hiç şaşmaz ne kadar değer vermezsen o kadar değerli olursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Ondan uzaklaştığını fark etmiştir düzeldi sanmıştır
00 YorumlaAhlaksızlık edepsizlik. Umarım o da seni aldatır en yakın zamanda..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlamıyorum yakışıklı uzun boylu 1.80 civarı erkeğim ama bana neden bakmiyo evli kadınlar olgun kadınlar ben mi anormalim soğuk davranmam ama neden böyle bulamiyorm bı turlu...
00 Yorumlaİlgi odağın değişti kafanda kurmayı bıraktın.
00 YorumlaCvp aldatmak değil. Eşleri gereksiz sıkmamakta yatıyor. Sıkarsan kaçar.
00 Yorumla
+1 yılherhalde kaybetme korkusu olmayınca insan böyle oluyor
ne diyim00 Yorumla
+1 yılGenelde böyle olur zaten. Aile içi gerginlik biter. Yakalanmazsan sorun Yok
02 Yorumla- +1 yıl
daha gergin hissetmez mi
- +1 yıl
@bilmemkacinciuyelik hayır. Duygusallık olmazsa gerginlik olmaz. Duygusallık kıskanmaya neden olur ve bu da gerginlik yaratır
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalitesiz aşfte inşallah kocan öğrenir de sçr ağzına khpe
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanki yemek tarifi veriyor ya rahatlığa bak hajsgdgdf
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılmuhtemelen o da aldatmıştır o yüzden taşlar yerine oturmuştur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü o da seni aldatıyor tatlım. Mutluluğun sırrını bulmuşsunuz tebrikler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO zaman bende aldatıcam
not:sevgilim yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgi istiyorsun seninle ilgilen biri varsa Mutlu oluyorsun bundan kaynaklı.. ama. uzun sürmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşine CD teklif et belki kabul eder gizli saklı gerek kalmaz
00 Yorumla
+1 yılKendine bahane üretip vicdan rahatlatiyormuşsun gibi geldi aldatiyorum aramız düzeldi falan kafasina girmek de ne bilim
10 Yorumla
+1 yılArtık çünkü takmıyorsun ondan , senin gibilere hasta oluyor erkekler
00 YorumlaVurucam ağzına şimdi sanki normalmiş gibi anlatıyor 🤷♀️
22 Yorumla- +1 yıl
Vurma patlat
+1 yılCevab senin sordun soru icindedir. aldatmadande ayni seylar yaparsan iliskiniz gene duzelerdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaliba ya aldatıyor ya da boşanıyor kadın aldatmayan var mı bilmem evlenmek istemiyorum artık şüphe üzerine yapılan dna testlerinde çocuk kocadan çıkmıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılİlgili olun sizde sevgi gösterin böyle olmasın kadınlar. Hiçbir kadın kendisini degerli gördüğü erkegi aldatmaz
- +1 yıl
Uydurma aldatır tek eşli olmadıkları için aldatır çoğu kadın kocasını seven aldatan arkadaşlarım var
Soran+1 yılValla isminde iyiymiş tam denk gelmiş soruma. Ben şahsen yapmazdım. Beni çok seven ilgi gösteren erkegi gözlerimle bile aldatmazdım
- +1 yıl
Yalanını yesinler senin aldatana bahane çok ilgiden bulandım der aldatırdın ben sana burada 100 tane bahane sayarım
+1 yılDemek ki adamı çok bunaltmışsın. O o.. ç.. u sevgilin de yarın birgün senden başka bir f. hişe bulup seni bırakınca anlarsın kaşşr seni
00 YorumlaDemekki eşininde hoşuna gidiyor bu durum ne güzel işte rahatsın keyfini çıkartın
00 YorumlaYakında acık ilişkiye donersınız siz
20 Yorumlayakında bomba patlar kanka ilişki böyle yürümez.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bomba patlar
Bir musibet bin nasihatten iyidir..
10 Yorumla
+1 yılSen eşini aldattın ve eşin biliyor mu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bile normalleştirdiniz pes artık ya
11 Yorumla- +1 yıl
sığınakları hazırlayın taş yağması yakındır
Aynen umursamama olunca çok sorun da etmiyorsundur
21 Yorumla- +1 yıl
Yani ip kopuyo oooo oldum inceldigi yerden kopsun
Bir kişiyle daha aldat sevgilinle de düzelsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılNeyi eksik buldun aldattın
00 Yorumla İhanet bir ilişkiyi düzeltmiş :D
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış izahat olsada çok Doğru bir tespit 😔
Hmm türk erkegi tipik
01 Yorumla- +1 yıl
Okumayi bilmiyorsun aldatan kadin kadin rahatlamis aldattigi icin
Boşanmak varken bunu yapmak sadece seni küçültür
00 Yorumla
+1 yılAldatmak alcakliktir net.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. oda seni aldatıyordur ondandır
00 YorumlaAferin canım harikasın
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi aldattığımdan beri aramız düzeldi sanki, erkekler neden böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler