Kalbini nasıl alırım?

İkimiz de yeni biten ilişkilerimizi birbirimize anlatarak başlamıştık. Sonra bir şeyler oldu ve birbirimizden etkilenip aşk yolun ama konuşmaya başladık ama sevgili değil. Sadece o amaçla konuşuyorduk. Tanışalım seversek ciddi olalım diye. Benden çok etkilendi. Romantikliğim, akılcılığım, onu çok iyi anlayıp analiz etmem. Neyse kısacası benim gibisini şu ana kadar hiç görmemiş. 3 yaş büyük ve bunu düşünse de ben bütün bu yaş mevzusunu da hareketlerimle silip süpürmüşüm. Bugün yapamayacağım, zamana ihtiyacım var dedi. Yeni biten ilişkisi vs. Konuştum ve sevgili bile değiliz neden bu kadar kötü oldum ki dedi. Tansiyonunu falan ölçtü. Baya bir morali bozuldu. Gayet mantıklı şeyler söyledim ve sabah ne olacak onu bekliyorum. Bence bizden olabilir. Gayet de etkiledim öyle dedikten sonra bile kendi de söylüyor zaten. Benden bu kadar etkilenmişken ne yapmam gerek? Ben de onu seviyorum. Beni bekleme dedi ama çok tatlısın çok kötü oldum seninle konuştukça konuşası da geliyor insanın diyor. Hem istiyor hem istemiyor arkadaşlar yardım edin

Kalbini nasıl alırım?