Kalp kırmak çok basit ufacık hor görme görmezden gelme bile yetebilir.. Ama ya kalp kazanmak? Kalp kazanmak kolay mı? Üstelik kamyonlar dolusu kırgınlık yığılmış sa gönlünüze nasıl kalkarsınız bu kırgınlıkların üzerinden?#masalsoruyor
Öncelikle cok güzel bir soru olmuş tebrik ederim. Cogu kolay kolay afetmem, zor biriyim gibi şeyler demiş ama bunu diyenlerde unutmasin ki illaki sizlerde başkalarinin kalbini kiriyorsunuzdur. Hepimiz insaniz farkina varmadan bilz bilincsizce kalp kirabiliriz. Önemli olan kalbimi kiran kişinin nasil kirdigi bilinclimiydi gercekten amaci bana zarar verip beni üzmek miydi? Eyer bana surekli olarak zararı dokunuyorsa zaten o kişiyi hayatimda tutmam cikaririm. Ama farkina varmadan bile isteye kirmadiysa kalbimi onun gercekten pişman oldugunu görmek bile beni yumuşatir. Kinci degilim herzaman empati yaparim. Dedigim gibi bana sürekli olarakda zararı olan birinide hayatimdan cikaririm
Bazen sen istesem bile karsindakinii cokkk sevsen bile bazi kirginliklar gecmiyor hayata devam ediyosun ama icinde bisiler kirildigi icin eskisi gibi gulemiyosun belki unutmak istyosn ama olmuyo eski neseni kaybediyosun ve bunu karsindaki anlayana kadar o hal ve tavir icine isliyo yavas yavas farketmeden icini olduruyo
Sadece ve sadece içten yaklaşım gözler ve İçten pişmanlık bunlar yetecektir seven bir kalbe. Sevdiğini kırmak incitmek hiç bir sevenin istemeyeceği bir şeydir. Sevmek güzel bir duygu olduğu kadar bizi sinayan Rabbimizde bunlari kaderimize yazmıştır. Önemli olan bu sinavdan severek elele güvenerek sımsıcak çıkmak bir daha tekrarlamamaktir. Sevgi Guven karakter ve inançla bütün sorunlar yer ile bir olur. Şüphe ile yola çıkılmaz. Ama ne olursa olsun kirikken kirmak incitmekte iyi değildir severken nihayetinde bir zaman sonra barisip simsicak bir yuva icinde huzurla sarilacakken iyi güzel adimlar atilmali severken sevdiğinden uzak durulmamalidir.
Çok uzun süre kalbimi kıracak kadar değerli olamadı kimse ama öyle bir şey olduğunu var sayarsak sanırım içten bir şekilde değer gördüğümü hissedersem bir kırgınlığım kalmaz.
En İyi Cevaplar