Evet gerçekten sert erkeklerle birlikte olan veya kendi erkeğini sert, otoriter ve hükmedici bulan kızlar... ilişkinizin eşitlikten ziyade erkeğin hakimiyetinde olduğunu gösteren an bariz şeylerden bahseder misiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hiç bir erkekle beraber olmayan ben:(((((
Namusunu korumada Meryem Ana gibi ol. Kadınlara en güzel nasihat
ilk erkeğin maço olsa... seni kısıtlasa, yasaklar koysa?
Hoşuma gider baskıdan acı çekmekten hoşlanırım ben ama dediğim gibi hiç ilişki yaşamadım
ben cinsellikten zinadan bahsetmedim... evlilik de olabilir... erkek egemenliği altında bir ilişki yaşamakta olan var mı diye soruyorum mesela gece arkadaşlarıyla çıkmak için erkeğinden izin almak zorunda olan
Yok senin sorun için değil bu aralar sitede evlilik dışı ilişki isteyen kız sayısında artış var onlara söyledim.
Eşimin baskı yapması güzel gelir bana yani beni önemsiyor derim
sevgilinin evine gittin... baktın ki sevgilin 2 ablasını falakaya yatırmış nasihat ede ede, sopanın sayısını saydıra saydıra, yalvarta yalvarta dövüyor... 4 çıplak taban önünde kıvranıyor hafif pembeleşmişler ama yara bere yok...
naparsın?
arkana bakmadan kaçar mısın?
her şekilde durdurmaya mı çalışırsın?
gerekçesini mi sorarsın?
vardır bir bildiği deyip içeride dayağın bitmesini mi beklersin?
Senin gibi sevgilinin * derim ve beni değilde ablalarini önemsediği için ayrılırım laa kuzum ne biçim sorular bunlar napıcam tabi kaçarım
acı çekmekten baskıdan hoşlanırım dedin... senin sevgilin olmuş adam psikopat olacak değil ya bir bildiği olamaz mı? had diyelim çocuk döverken "bir daha benim izin vermediğim partiye gitmek ha" ve "ben size demedim mi o kızın abisi torbacı bir daha görüşmeyeceksiniz diye" diyor; kızlar da "ne olur affet bir daha olmaz tövbe diyorlar"
Öyle bir acı değil cinsel acı yani bana uyguladığı acıdan hoşlanırım
normal hayatta otorite altında kalan kızlara sormuştum ben soruyu
Öyle bir durumda sevgilimin sevmediğim kızları falakaya yatırması çok hoşuma giderdi birde
Aslında çok çekici bir insanın üzerine düşüp acı çektirmek
öz ablalarını falakaya yatırmış; sebebi de onlara görüşmelerini yasak ettiği bir kızla görüşmeye devam etmişler; yasak sebebi kızın ailesinin kötü bir aile olması abisinin madde satıcısı olması; ve hatta erkek kardeşlerine yalan söyleyip oraya gitmeye kalkmışlar ama sevilin kül yutmamış... ablalarını falakaya yatırmış... şu an senin de gözünün önünde dövüyor kızları... naparsın?
Sevgilimin yanında dururum hak veririm bir yandan da sakinleştirmeye çalışırım başına iş acmasin diye ama izlemesi zevkli oluyor tabi
Bir insanın haklı acı cektirmesi güzelde başa iş açmasa bari
kızlar ağlıyor zırlıyor ama yapabilecekleri bir şey yok.. sana bakıyorlar yalvaran gözlerle... sevgilin inirli değil gayet sakin sakin dövüyor... herhangi bir sinir yok sadece itaatsizlik edildiği içn üzülmüş biraz
Abi kardeş arasına girilmez diyip köşeye çekilirdim ve izlerdim
abla kardeş bunlar abi kardeş değil... kızlar büyük sevgilin küçük :)
Bu seferde ben küçüğüm sizi nasıl kurtarayım diyerek işin içinden siyrilip izlemek mantıklı olan
ilk başta kaçarım diyodun... beni mi sarıyorsun yaw
Durduk yere vurursa kaçarım tabi yav
Arkalarından bahsettim şok oldun hatta
Küçük erkek kardeşe itaatsizlik etmişler... hak etmişler değil mi?
orada mısın?
Buradayım
Hak etmişler tabi
sevgiline bir telefon geliyor ve kızları öylece bırakıp çıkıyor... ablalarım sana emanet göz kulak ol diyor...
kızlara da sana yalvarmaya başlıyor... sımsıkı bağlılar... ayakları da pembeleşmiş tabanları havaya bakacak şekilde kana sımsıkı bağlı... kızcağızlar başlıyor sana yalvarmaya
ne olur biimle işbirliği yap, bizim gücümüz yetmiyor bu senin sevgiline ama seni çok seviyor bak sen bizle işbirliği yaparsan biz de özgür kalırız istediğimiz gibi yaşarız sen de diyorlar...
istediğimiz kimseyle görüşemiyoruz biz ondan yaşça da büyüğüz ayıp değil mi bizi böyle sirk hayvanı gibi döve döve terbiye ediyor, kafamıza göre yaşayan özgür kızlardık bizi mum etti şamdana dikti çok onurumuza dokunuyor ne olur diyorlar...
aplaya zılaya yalvaruıp duruyorlar
naparsın ve kızlara ne dersin
Kızlara banane kardeşinizin dediğine uysaydiniz derim
Niye uyalım o bizden küçük neden o bize uymuyor da biz ona uyuyoruz? Sen bizden yana olursan sen de özgür kalırsın sonra sen de sigara içtin diye, ya da yasak ettiği kişilerle görüştüğün için falaka yersin.. inan çok acıyor lütfen şimdi çöz bizi nr olur? Diye yalvarıyor zavallılar... sevgilinin de telefon görüşmesi dona yaklaştıkça çıplak ayakları titriyor resmen...
Ben sevgilimin yanındayım hadi size iyi falakalar derim
Ama doğru söylüyor kızlar... eğer onlara destek olursan sen de özgür kalırsın yoksa söz dinlemediğinde senin de qyakların oraya bağlanacak
Benim sevgilim sözünden çıkmadıkça bana vurmaz bende onun dediğinden çıkmam zaten o yüzden benim için sorun kalmaz
Vurmaz tabi ama o yöneten olacak sen ise yönetilen... hatta bu delikanlı senden de 1 yaş küçük ama gerçekten güçlü ve sert biri... şeytana uyup sözünden çıkarsan sopayı yersin
Ama bu onu benim gözümde çekici kılar
Büyük bir yanlış anlaşılma oldu ve senin itaatsizlik ettiğini düşündü... bunu böyle düşünmesi için yeterince sebebi var hatta fazlası var. Veya şeytana uygun femşnşst arkadaşlarının gazına geldin ve yakalandın... çıkar bakalım çoraplarını diye emir verdi... dayak zamanı yani... naparsın
Onu azdirirdim herhalde veya vur gülüm gitsin hesabı yapardım hem ben onu azdirinca sert yapar sinirini atar
Sen şaka sanıyorsun ama çok acıtır... bir de çok küçültücü... tekme tokat dayak gibi değil
Ya sert erkeklere bayiliyorum şiddeti tabiki desteklemem. Ama çekici geliyor istemsizce
Fqlaka için ellerini bağlayacak... tatlım ellerini arkadan bağlayacağım... direnmek istersen direnebilirsin hatta 15 dakika direnirsenaffederim dayağı... ama direnirken biraz bileklerin dirseğin filan acıyabilir... tamam sakatlanmazsınama biraz incinebilirsin...
Direnmeye izin veriyor yani
Kuzu kuzu ellerini arkanda mı birleştirirsin yoksa canını dişine takıp direnir misin?
Peki küçük erkek kardeşin ablanı dövse senin gözünün önünde falakaya yatırsa... aynı tepkiyi verip kardeşine destek okur muydun?
Bu soru çok zor oldu şimdi
Ablan torbacının kızlardeşinin doğumgünü partisine girmiş... şimdi de erkek kardeşin ayaklarını bağlıyor kanepenin kenarına... ablanın tek çaresi sensin
O zaman ablam haketmis
Küçük erkek kardeşinden izin istemen gerekse bazı şeyler için... ağır gelmez değil mi bu sana? Sonuçta erkek, yaşı küçük de olsa ptoritesine baş kaldırmak olmaz
İzin tabi almam ama ablasınin başına ya bişey gelseydi o da haklı değil mi
Tamam işte izin vermemiş kardeşin o da gitmeye kalkmış... sana ne deme hakkı yoksa ablanın o zaman sen de izin isteyeceksin demektir...
Yani öyle sayılır
O zaman izin alman gerekecek...
Evet maalesef
Yaşı küçük de olsa o bir erkek ablacığım, bundan sonra her ikimiz de onun kurallarına uyacağız başka çaremiz yok ve olmamalı da... erkek kardelimşz bizi korur ama söz dinlemeSek de döver... ablacığım benden destek bekleme hatta kabahatin itaatsizliğin olursa kardeşime de söylerim der miydin?
Kardeşime söylerim çünkü evdeki kimseden destek almıyorum ondan başka başıma bişey gelirse en azindan onunbilgisi dahilinde çıkarım
En azından birisi ablama ne oldu acaba diye düşünür bu nedenle ona bildiririm bunu izin almaktan ziyade haber vermek gibi olur benimkisi ki benim kardeşim kesinlikle bana saygısızlık yapmaz
Ablama yapar çünkü ona gıcık oluyor yani ablam. ivin böyle bişey söylerdim evet onu dinlemelisin derdim
Yok tatlım izin alacaksınız... erkek kardeşin adaletli biri ve her ikinize eşit yaklaşıyor. Ablan biraz serseri ve saçma sapan yerlere girmek istediği için izin alamama ve izinsiz giderse de dayak yeme olasılığı büyük... ancak bu senin de izin isteyeceğin gerçeğini değiştirmiyor. Haber verir gibi söylesen de kardeşin hayır abla gidemezsin derse gidemeyeceğini, gitmeye kalkarsan falaka yiyeceğini biliyorsun... ablana yardım etmezsen böyle olacak. Küçük kardeşinizin otoritesi ve sağladığı güvenlik şemsiyei altında kalacaksınız...
Ablana yardım edersen özgür olacaksınız, gittiğin yeri haber vermeyi istersen verirsin ama kardeşin artık senden ve ablandan sorunlu hissetmeyecek..
Şu anda ablan falakaya yattı... erkek kardeşin de oklavayı eline aldı...
Sen bu ikilem içindesin
Naparsın
Kardesimden izin almak iyidir en azından annem ve babamdan daha kolay o onları ikna edecek kabiliyette yani böyle durumda kardeşime hak veririm
unuttum tabi baban yok vefat etmiş veya uzaklaşrda çalışıyor; anneniz de bu konulara hiç girmiyor...
hem ablanla hem kardeşinle göz göre geliyorsunuz; kardeşin kendinden emin ve "ablacığım sen büyük ablam gibi yapmazsın bu duruma düşmezsin umarım" der gibi bakıyor; ablan da ağlamaklı gözlerle bakıyor sana son umudu sensin özgür kalabilmek adına... eğer yardım etmezsen bir kaç ay içinde 5-6 kez daha falaka yiyip hizaya gelecek ve evden okula okula okuldan eve bir kıza dönecek; sense belki 1 kere sopa yiyeceksin kardeşinden... ama erkek kardeşin aile reisi olacak her başın sıkıştığında koşacağını bileceksin...
müdahale edersen mesela polise gitmekle tehdit edesen de kardeşin sopayı bırakacak ve ablan başına buyruk özgür devam edecek... sen de izin almaktan ve o yiyebileceğin tek dayak ihtimaliden kurtulacaksın ama ailenizde bir erkek otoritesi olmayacak; koruma ve kollama da olmayacak
bu dayakların falaka şeklinde olması mı yoksa kızları banyoya sokup elindeki oklavayla yüzleri hariç bir yerlerine gelişigüzel vurması şeklinde olması mı o erkeği enin gözünde daha çekci kılar?
Acı olsunda
peki falaka şeklinde döven erkek mi daha muktedir daha güçlüdür yoksa eline sopayı alıp girişen mi?
Falaka bence
dayak yiyenler açısından çok ekstra bir zavallılık değil mi
ama tatlım sen kendin dayak yiyeceğin zaman çok çekingensin mesela söz dinlerim beni dövmez diyorsun... ama acıdan zevk alıyorsan "dövsün arada bir" demen gerekmez miydi?
Arada dovulmek isterim bu yuzden
falakaya yatırsa gece bu eni ıslatır mı mesela?
Falakadan ziyade saçımı falan yolmasi güzel gelir
ama o kız kıza kavga gibi ya... erkek otoritesini muktedirliğini senin önünde çaresizliğini vurgulamaz ki? sen olayı fanteziye getirdin adam seni cezalandırmak için dövecek
Ben fanteziye bayılırım ama benim canımı acitsin yeter
Fqlaka için ellerini bağlayacak... tatlım ellerini arkadan bağlayacağım... direnmek istersen direnebilirsin hatta 15 dakika direnirsenaffederim dayağı... ama direnirken biraz bileklerin dirseğin filan acıyabilir... tamam sakatlanmazsın ama biraz incinebilirsin...
Direnmeye izin veriyor yani adam
Kuzu kuzu ellerini arkanda mı birleştirirsin yoksa canını dişine takıp direnir misin?
Çok çekici olur bileklerimi falan baglasa
tamam zaten bağlayacak ve falakaya yatıracak ama kuzu kuzu ellerini arkanda veya her nerede istiyorsa orada birleştirip bağlamasına izin mi verirsin yoksa şu zavalının çaresizliğini hissedebilmek, erkeğinin güçlü muktedir ve senin de onun iradesi karşısında aiz kalışını hissedebilmek için direnir misin tüm gücünle
https://www.youtube.com/watch?v=DgW7sKUTJHo
Erkegin gücünden çok ne zaman pes edeceğini görmek için direnirim
kim pes edecek?
Eğer pes eden ben isem o erkek çekicidir ama o ise ne yaptığını bilmeyenden başkası değildir
o nasıl pes edecek ki... ablalarını bile falakaya yatırmış sana mı gücü yetmeyecek?
Doğru söylüyorsun ben pes ederim yani
baştan mı uzatırsın bileklerini? direnmene karşın yenilerek onun gücü ve kendi güçsüzlüğünü hissetmek istemez misin?
Direnmek isterim
Şimdi sevgilin senin de olduğun bir ortamda feminist bir arkadaşına seninle olan ilişkisi için diyor ki bizde şebnemin (senin adın şebnem mesela) söz hakkı benim ona fikrini sormamdan ibarettir; bizde öyle eşitlik veya özgürlük filan gibi şeyler yok, yok efendim izin almam haber veririm fişan yoktur şebnem gelir efendi efendi zin ister, izin verirsem gider izin vermezsem kırar dizini oturur... başkaldırmaz hele bir baş kaldıracak olsa boyun eğdirmesini bilirim kendisi de bunun farkında alimallah falakaya yatırırım sözümü çiğnerse diyor... arkadaşların sinirden küplere bindi binecek
Baskıyı çok severim beni sahiplenmis işte diye düşünürdum herhalde
Falaka yemilsin mesela kocan da feminist arkadaşının önünde bir kere şebnem bana baş kaldırdı söaümğn üstüne söz söylemeye kalktı itaatsizlik etti sopayı yedi bir daha haddini aşamaz.. dedi... değil mi şebnem dedi...
Bu biraz fazla değil mi ya?
Adım adım gidiyoruz... :)
Dayak yer dediğinde tamam dedin
Dayak yedi derse fazla diyorsun...
Sınırın burası mı?
Burası evet kafam git gel oluyor bu aralar bir çok şeyle meşgul ama dayak yediğimi insanlara çok vurgulamasini istemezdim.
Kaç yaşındasın?
Hiç seks yaptın mı?
Öğrenci misin?
Öğrenciyim, seks yapmadım ama sevgililerim oldu. Çok ciddi sınavlarım var onlarida düşünmekten kafayı yedim ben normal değilim
Güçlü erkek istemek anormal bir şey mi sence?
Yok güçlü istemem tabiki normal ama sana hep farklı cevaplar veriyorum. O yüzden anormallik olduğunu düşündüm
Bana verdiğin cevaplar makara mı anlamadım? Nesi farklı? Gayet normal... güçlü erkek istersen otoritesine de girersin
Makara değil sadece arada sırada hata yaptıysam cevaplarda kusura bakma demek istiyorum.
Cevapta hata olmaz ne hatası sadece samimi ol yeter... erkek döver de sever de, kızını dövmeyen dizini döver, dayak cennetten çıkmadım diye atasözlerimiz bile var...
Ama biraz da mazo fantesiletinden bağımsız cevap vermeni istiyorum: bir erkeğin sevdiğimiz erkeğin egemenliği altında olmak ailede erkeğin aile reisi olması iyi bir şey mi kötü mü? Küçük de olsa erkek kardeşin aile reisi olmadı mesela...
Erkekler hayatlarında ailelerinden kadınların doğal lideri midir?
Bence doğal lideridir
şu falaka yiyen ablalardan biri senin okul arkadaşın olsa, ve kardeşi de sevgilin olmasa okul arkadaşın gelip sana ben ne yapmalıyım erkek kardeşim beni dövdü diyor... dövme sebebi izin almadan gece bir yerlerde sabahlaması, gittiği yer aslında kız kıza pijama partisi ama izin almadan gitmiş; erkek kardeşi de ertesi gün dövmüş... falakaya yatırmış diyelim zira erkek kardeşinin sinirlenmediği, öfke sorununun olmadığı açık; hatta izin istese izin verir de ama o evde kuralları koyanın kendisi olduğunun ablası tarafından kabul edilmesini ve otoritesine saygı gösterilmesini istiyor...
arkadaşının bir şekilde kardeşini evden kovdurma şansı da var, ona bu yöne gitmesini mi yoksa yediği sopanın normal olduğunu bir daha sözünden çıkmaması gerektiğini mi söylersin?
Hayatı pijama partisinde tehlikeye girmez kızın o yüzden erkeğin dövmesi saçmadır bence
Tamam da işte izinsiz gitti diye dövmüş ablasını... tamam ablacım gece çıkarken izin almak zorundasın izin istesen verirdim ama şimdi bana meydan okumaya kalmışsın ben bunun hesabını sorarım diyrtek dövmüş... ablası da sana gelmiş ağlıyor.. kıza ne tavsiye edersin
Kıza kardeşin senin iyiliğini düşünüyor onu dinle derdim
Ohaa ne çok şey yazmışız
bu falakayı yiyn abla benim de ondan :(
Aga beeee 😓
Bende seninle dalga geçtim hep manyak mıyım ben şiddete hak verecem benim babam zaten jandarma öyle şeylere karşıyız biz
Polise şikayet et seni dovuyorsa
Hani hak etmiştim
dalga mı geçiyorsun dedim yok dedin hep
ayrıca aylardır yok öyle bir şey 1 seneye yakın bir zamandır sopa yemiyorum çünkü ne derse yapıyorum... tüm emir ve kurallarına uyuyorum mecburen