Öncelikle lütfen toxic olmayın aşırı pişmanım, çok üzgünüm ve utanıyorum.
İl dışına bi seyehate gittim. Bu aralar eşimle daha az yakınlaşıyorduk, seyahat olsun hastalık olsun vb vb.
Ben de ö zürlü olduğum için kaldığım otelde kötü içeriklere bakmak istedim. Ama işte canımsın, akılsız bir varlık olduğumdan dolayı gittiğim yerin adını yazıp, kötü kadınkar, Twitterda ki kötü videolar vb şeyler arattım. sonra 5-6 dk sonra saçma olduğunu hissedip çıktım. Normal kötü içerik açtım. Eşimi aldatmaya meğilim yok arkadaşlar. Gerçekten yok. Beyinsiz bir varlık olduğum için öyle şeylere baktım ve pişmanlığı en derinlerimde hissediyorum.
Eşim bunu yakaladı ve onu aldattığımı zannetti ilk başta. Sonra aldatmadığımı anladı çünkü otelden kamera görüntülerini istedim. Ancak ayrılmaya kararlıydı.
Yalvardım ayaklarına kapandım saatlerce ikna etmeye çalıştım ve ikna ettim çok şükür ayrılmayacağız.
Ama o çok kırgın, benden soğudu ve iğreniyor (haklı olarak) onun kalbini ve güvenini kazanmak için ne yapmalıyım lütfen yardım edin.
Onu çok seviyorum ondan daha değerli bişey yok benim için. Onsuz bir hiçim arkadaşlar. lütfen bana yardımcı olun.
bazı kelimelere izin vermiyor ilk defa yazdığım için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer