Özgüvensiz embesil erkek?

Geçen gün birinden para istedim 2 ay içinde veririm dedim, çocukta çok çirkin her zaman sevgili arayan özgüvensiz embesil zorla ayrıldığım birisi, okuldan arkadaşım benden intikam almak için o çocukla çıktırmıştı beni, aradan seneler geçtiği için bana karşı bir şeyi yoktur ye düşündüm zaten, neyse bundan istememin sebebi bana bi ihtiyacın varsa çekinme söyle demesiydi yakın zamanda bende borç istedim zaten verceğim zamanıda belirttim, vermek zorunda değil ama vermeyecekse enazından hayır diyebilirdi ama kendisi olur tabi veririm ne demek ne olucak ne kadar lazımdı bana anlatabilirsin özel değilse falan dedi hemen, bende söyledim, iyi peki ne zaman buluşuyoruz dedi, dedim ki ne buluşması ben sadece borç olarak istedim ne alaka vermiceksen söyle dedim, oda o zaman veririm ama elden dedi, gerek yok baştan deseydin keşke dedim yaptığın terbiyesizlik, oda utandı neyse söz verdim madem burdanda veririm dedi bende beni madur etmezsen sevinirim dedim, 3 gün sonra veririm dedi, daha sonra 5 gün oldu bundan tık bile yok, yazdım cevap vermedi ama online, bende beni niye mağdur ettin baştan söyleseydin o zaman senin o tipine ben borç için niye bakayım özgüvensiz embesil, bi kızı 500 tllik borç için o tiple kandırabileceğinimi sanıyosun dedim oda ben seni kullandımdami vereyim dedi, embesile bak borç için kim kendini vermiş bu devirde, sanki zorla bana borç ver dedik ne embesil boş insanlar var bana maaş bağlasalar o tipine 1 saat katmanmam bırakın borcu

Özgüvensiz embesil erkek?