Trde cook fazla bulunuyor. İncel diye tabir ediliyorlar genelde. Bu ezikler hakkında ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haklısın. Bol miktarda var. Hem özgüven yok. Hem kendine saygı yok. Ayrıca erkeklere özgü bi durum da değil. Kızlarda da yaygın
Evet, popon başını açarak bir şeyler kazanma peşinde. Ucuz sünepeler. Ayrıca her kesimden var. Açık kapalı hiçbirinin farkı kalmadı.
Ozguvensiz lik geçmişte yaşanan travmalardan kaynaklı olur şahsen bende ozguvensizim insanlari ozguvensiz diye aşağılamak bence ozguvensizlikten daha ezikce bir şey.
Size bişey sorabilirmiyim
Ayrıca ozguvensizim ama incel değilim. Bağlantıların Mantıksız. Bu da grizekali olduğunu gösteriyor. İnceller Ozguvensiz oldukları için sevgili bulamıyor değiller İnceller Sosyopat oldukları için sevgili bulamıyorlar aynı senin gibi İnceller de sosyopat. İnceller kadınları aşağılık olarak görüyor kadın düşmanları kendilerine itaat edecek kadın aradıkları için inceller. Sen de Özgüveni düşük insanlara anksiyeteli psikolojik sorunları olan sosyal fobik insanları sanki suç islemisler gibi asagiliyorsun Dünyada Psikolojik sorunları olan farklı insanlarda Var bunun farkına varmak Bu kadar güç mü
@poposuyarim size bişey sorabilirmiyim dedim ama
Olm sen ne anlatıyorsun aaakkkk hsbshabshsbwhshsha delikanlı olun sporunuzu yapın. Düzenli beslenin. Bakımlarınızı ihmal etmeyin. Diksiyonu düzeltin. Evde osbir çekmekten çorba oluyorsunuz.
Sen Film lerdeki ve shortslardakj alfa erkekler gibi olmaya calisiyosun kim daha ezik gerçek dünyaya dön bence bir filmde yaşamıyoruz o shortslarda gördüğün alfa erkek modeli tamamen izleme almak için uydurulan şeyler Bunu anlayamaxak kadar grizekali olman Cok acınası Gerçek hayatta yasamiyosun Alfa erkek olmak zorunda değilsin
Lucifer michaelson fan boyu olduğun çok belli oluyor çok utanç verici 😂 😂. Seni. Gibi olmaktansa ozguvensiz olmaya şükür ederim. Ben ozguvensizde kadın bulurum evlenirim de senin gibi grizekali kasintiyla evlenmez bence kimse.
Lucifer Kim ya ne izliyorsunuz oğlum siz. Alfa beta meta bilmem ben teneke. Delikanlı ol yeter. Libos gibi davranmayın
Sanane bilader sen kimsin istediğim gibi davranırım ne saniyon kendini
Senin gibi alfa olmaya çalışan kasintı bir grizekali gibi mi davranalım. Libos demenden zaten zafer partili olduğun belli oluyo
Ağlama oğlum o zaman hatunlar bakmıyor diye. Kestaneni çizdirmeye devam et
Partiyle ne alakası var. Angut adam. Sünmüş pipinle oynamaya devam et.
Hatunlar bakmiyo mu dedim Algısı kit😂😂
Hatunlar bakiyo ama ben senin gibi alfa erkek olmaya çalışan kaşıntı olmadığım için senin gözünde ozguvensiz oluyom
S g oradan. Liberallik ile ozguvensizlik ne alaka alakası mi var bu bile nasıl bir smaan beyinli olduğunu gösteriyor
Yarın 3 tane Afgan yolunu keserse anlarsın zafer partisini. Kaybol
Zafer partili olmayan ozguvensiz sana göre. Ozguvensizlik öyle bişey değil olm özgüvenin siyasi partiyle ideolojiyle alakası yok. Herşeyi çöp etmişsin beyninde puhahaah
Olm parti ne alaka nasıl bir avelsin. Ben öyle bir şey bile demedim. Sen tüm partileri tutsan da özgüvensiz ezik bir kardeşim. adi bile popusuyarim tabii ki kestanen çizik.
Ozguvensiz lik ile geyligin alakası nedir. Ben ozguvensizim ama ezik değilim ozguvensizlik psikolojik bir sorundur sen psikolojik sorunları olan insanlara ezik diyecek kadar gerçek bir eziksin. Hadi şimdi ikile.
Parti vs karıştırırsan tartışmaya her şeyi derim. popon element uyduruyorsun. Gt lalesi
Sana göre birisi geyse ozguvensiz. Zafer partili değilse ozguvensiz. Liberalse ozguvensiz. Sen diyosun bunları ne dediğini de bilmiyorsun vala ayık değilsin sen. Ben özgüvenli liberaller geyler de gördüm. Sen ozguvensizlik eşittir incellik eşittir geylik gibi çok girzekalica ve beyin gerektirmeyen bir denklem kurmuşsun. Bir incel özgüvenli olmasına ratmen kadın düşmanı olduğu için incel kalmış olabilir. Ben ozguvensizim ama incel değilim mesela.
Yani bende böyleyim biraz
Anlamadım dediğinden bisey