+1 yıl18 yaşında bir kızın duyguları daha oturmamıştır
sadece begenirsin ama birşey yapmaman lazım
mesela george cloney i cogu kız begenir gibi. Artist olmasa da begenen coktur kızlar icinde
dedigim gibi duyguların oturmamış bile. senin en fazla yani 16-20 yas arasındaki kızın en fazla 10 yaş
20 üstü kızların ise en fazla 15 yaş aralık olmalı kzı erkek arasında
tabi 35 yasında kız 55 yasında erkek olarak degişebilir
Ama dedigim gibi 15 yaş sınırdır ki 18 yas icin sınır 1052 Yorumla
Soran+1 yılAynen oturmadı kesinlikle daha tanıyamadım kendimi
- +1 yıl
lütfen ögütleri dinle. dinle ki ileride pişman olma
En İyi Cevaplar
+1 yılBence normal. her iki cins icin gecerli. insanlarin hayatina karisamayiz degil mi.
1711 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu!
Soran+1 yılYaa ne dicem başka :DDd Ya yasal bir yaş oldugu için yaşı fazla problem etmek sacma. Adamın da sucu yok kız seviyo sa ne yapsın
- +1 yıl
:) sen baskalarina bakma. kendi hayatini yasa. senin yasin tmda bunlarinkini bilemem
- +1 yıl
Sen onlara ayak uydurma, onlar sana uydursunlar :)
- +1 yıl
Karışmamak ayrı, normal olup olmaması ayrı bir şey.
- +1 yıl
Niye bu yorumu bu kadar çok kişi beğenmemiş
Yaşın biraz daha büyük olsaydı normal derdim yanlış anlama ama şu an her ne kadar 'reşit' olsan da yaşından dolayı bazı şeyler tam oturmamış olabilir kişiliğinde ve senin o kişiye karşı sevgi hoşlantı dediğin şey sadece hayranlık olabilir. Ha eğer ben olgunum olgun düşünüyorum diyorsan ( ki bu da olabilir cünkü seni tanımıyorum ) o zaman da adam akıllı oturup düşün hoşlantının doğru mu yanlış mı oldugunu ve kimseye sorma yoksa toplum kurallarına göre şekillenmiş olacaksın :)
20 Yorumla
+1 yılBurada bir beyefendi var 55-60 yaşında vardır. Belki daha fazla! Ama adam tam bir beyefendi. Uzun boylu, uzun saçlı, fit, yakışıklı... Kendisi beğenilecek bir beyefendi ama aşık olunacak kadar da değil. Sonuçta dedem yaşında adam. Ama hoş birisi.
Belki sizde bu şekilde hoşlanıyorsunuzdur?01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama o baya yaşlıymış ya benim ki 38 yine. Bende çok küçük sayılmam yani büyüğüm sonucta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 20 yasındayım sevgilim 44 çok mutluyuz bir yılı gecti niyet önemli düzgün biri olması ve sana verdiği değer hayatında seni nereye koydugu önemli eger inanıyorsan güveniyorsan neden olmasın biliyorum burada seni aşağılayacaklar küfredecekler şu bu takma başına gelmeyen anlamaz bizde zamanında çok atıp tuttuk ama bak 1 yılı gecti ilişkimiz ve en uzun ilişkimi yaşıyorum her bakımdan ilkim çok da mutluyuz belki arada ailen yüzünden üzüleceksin için buruk olacak ama etrafındakileride kırmadan onları da düşünerek kendi dilediğini dilediğin gibi dilediğinle yaşamanı tavsiye ederim. İnşşallah mutlu olursun iyi geceler...
22 Yorumla
Soran+1 yılAaa çok mutlu oldum gerçekten :) şu an bana güzel örnek oldun :D hatta bizden bile çok yaş farkı var aranızda.. Ya aynen kişilik ve sevgi önemli herşey yaş olmuş ya.
Cevap sahibi+1 yıltabi öyle...
Aşkın yaşı yeri we zamanı yokdur benim dedemle babannemin arasıda 24 yaş wardı anneannemle dedemin arasında 20 yaş wardı gayetde mutlu mesutdular kim nederse desin aşkı yeri zamanı yaşı yokdur kimin kimden önce ölecegini ALLAH bilir yaşa takılı kalmayın aşkı yaşayın gerisi boş ben bunu bilirim.
120 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi dedin be. Örneklerin de olması güzel :)
Soran+1 yılAynen hiçbişeyin yaşı yoktur mesela benim annem 41 yaşında hiç hastalıgı yok ben 18 yaşındayım 60 yaşında ki ananem gibi bissürü hastalığım var ilaç dolu her yer :D
Soran+1 yılBöbrek ilacı tiroit kalp ilacı falan var baya :D ayrıca sağol canım :SD
Soran+1 yılniye sdlkjgs
Soran+1 yıl18 yaşında olabilirim ama ruhum 60 yaşında lütfen sdkjakslas
Soran+1 yılbende öyle dedin demedim ki :D yani 18 yaşında genç bir kız oalbilirim fakat içeriden yaşlı neneler gibiyim çok hastayım ya onu kassettim :D
Soran+1 yılşuanda acıdan kıvranıyorum nasıl yok :( ama tabi Allahıma şükür yinede daha kötüsü olabilirdi
Soran+1 yılyok malesef çekiyorum böyle hepte tedavisi olmayan hastalıklar buluyo beni
Soran+1 yıldoktora gittim tabi yok dediler yani onlardan iyimi bilcen :D
Soran+1 yılumarım öyledir valla biliyo musun uyumaya bile korkuyorum kalktıgımda daha kötü olurum veya ölürüm diye çok kötüyüm şu an ya :(
+1 yılBizi bir abi olarak görürsen sana tavsiye edeceğim yaş aralığı en fazla 5-6 yaş büyüğün 20'lerden sonra belki maksimum 10 yaş farka çıkabilirsin ama daha fazlası pek uygun olmaz. Elbette sevmenin yaşı olmaz ama biraz da akıllı hareket etmek lazım yaşı yaşına yakın olsun. 20 yaş çok abartı olur.
Bırak sen Serenayı falan filan onların derdi para pul ;) Sen kendine bak ;) şu an senin o kişiye sevgin sempatiden doğmuştur emin ol zamanla anlayacaksın bunu ;)30 Yorumla
+1 yılHiçte anormal değil gayet normal. Bu yaşlarda kızlar hep yaşından büyük erkekleri sever. Bu da kızların erken olgunlaşmasından kaynaklanıyor heralde. Ama bu hoşlanma gelip geçici olur.
43 Yorumla- +1 yıl
Yani
Soran+1 yılEvet kesinlikle haklısın bide diğerleri anlasa..
sıkıntı bu yaşlarda olması değilde zamanın geçmesi :) şöyle düşün. Sen 40 yaşına geldiğinde hala genç görünürken o 60 yaşına basmış amca olucak. sen 50 yaşına geldiğinde o 70 yaşında tahtalı köyü bekleyecek. Yani ben hep ileri zamanlamaya bakarım şuanki zamanlamaya değil :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında biliyo musun onu da düşündüm ama sevdikten sonra pek te bir önemi olmuyo
Soran+1 yılEvet sevgi kalıcıdır biliyorum zaten kısa zamanda geçiceğini biliyorum eğer nefret edersem ona karşı hiç bişi hissetmessem aşktır ama eğer sadece seversem sevgidir pek anlatamadım ama :)
- +1 yıl
anlamadım :D , ama şöyle anlamış kabul edicem sevgi geçicidir aşk kalıcıdır dediğinizi farzederek yanlış teori diyerek geçebilirim :). Aşkın sadece bağlılık duygusundan ibaret oldugunu ( günlerce onu düşünerek, hayalini kurarak vb. oluşuan bağ ) sayfalarca yazarak kanıtlayabilirim. Örneğin silginizi yaşadığınız her olaya, anıya şahit edin, en romantik ve duygusal anlarınızı onun sayesinde olmuş gibi kabul edin. Silginize insanda bulunan çok fazla duyguyu hapsedin. Sonuç : O silgiyi kaybetmek sizin için dünyanın çok ama çok kötü acısı olucaktır. İlişkimi? Aşkı açıkladım işte düşünmeyi bırakın, başkasını düşünün edin o aşık oldugunuz şahsı görmeyin bir bakın unutmuşsunuz. :)
+1 yılçok büyük bence bir sonunuz olmaz 18 yaşındasın ya daha geçen sene reşit değildin bence adam duysa tersler seni sende yol yakınken vazgeç kardeşim hayatınızı bitiriyorsunuz hani sen biraz büyük olsan bir nebze anlarımda ne bilim ben şahsen 38 olsam bana bir kız gelse dese senden etkilendim vs vs vicdanen zaten yapamam o kızla bir arkadaşlık sevgili vs vs
12 Yorumla
Soran+1 yılYa bilemedim
- +1 yıl
kardeşim senin iyiliğin için bu sevdadan vazgeç daha dediğim gibi yaşın 18 ve kendini bile yeni yeni tanıyorsun 4 sene sonra çok farklı düşüncelerde olacaksın yani şimdi sana mantıklı gelen olur neden olmasın dedikleri 4 sene sonra çok aptalcaymış ya ne aptalmışım hatayı bile bile yapmışım diceksin
Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Normal de önemli değildir yaş farkı fakat 18 ile 38 olunca sıkıntı. en basiti hayata bakış açılarınız farklı. Hani deseydin ki 40 ile 60 yaş o daha olası. Mevzu yaş değil kafa yapısı ve kim ne derse deni 18 yaşındaki bir kız asla 38 yaşındaki bir adamla denk olamaz. Üzgünüm yani.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben olgunsam ve o da yaşından küçük davranıyosa bile mi?
Soran+1 yılYa yok bende geçici bir aşk oldugunun zaten farkındayım. Farkında olmamın sebebi de baya imkansız olması ama şu an seviyorum işte yapıcak birşey yok..
Soran+1 yılSöylemiyorum zaten en kısa zaman da geçmesi dileğiyle
+1 yılBende 17 yas buyuk biriyle kucuk ve degisik bir iliskim oldu 2 hafta oncesine kadar, isteyen taraf oydu ve cok tuhafti. ilk gunden itibaren birkac kez ayrildim ama birakmadi, sonunda ciddi anlamda yol verdim. ne kadar dusunduysemde yasca buyuk birisiyle olamazdim hayallerime bile sigmiyordu. oysaki bende begenmistim ama begenmekle sevmekle bitmiyor mantik agir basiyor cogu zaman. Evet olgundur iyidir vs. ama lutfen genc ve ozurlu biriyle ol daha iyi. benim dusuncem
00 Yorumla
+1 yılErgenlik döneminde yaşanan durumlardır. Böyle şeyler erkeğin vicdanıyla kötü sonuçlar doğurabilir. Yani eğer erkek küçük kızın kendisine ilgisini fark ederse faydalanmaya çalışabilir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Senin ne kadar olgun biri ile ilişki kurma isteğin senin akıl seviyeni gösterir, demekki akıl oranın yüksek.. MaşaAllah. Neden olmasın bu her kavimde yaşanmış bir durum zira normal şartlar böyleydi günümüzde saçmalamış olmalılar o yüzden doğuyor ya saygısızlıklar.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ya. Ve sağol hahah mutlu oldum şimdi :D
Soran+1 yılNasıl veriliyo bilmiyorum valla bilsem anında yapardım
+1 yılsen zaten o altı yiyecen burada bizden gaz almak için sormussun biz diyecez normal sende kendini teselli edecen baksana atılan yorumlara.. ben sadece söyle söylemek istiyorum sizin kızınız veya kız kardesiniz olsa ozamanda normal bakarmıydınız ben bakmazdım sahsi görüsüm... her türlü kullanılırsın kızım kendini avurma bosuna !
06 Yorumla
Soran+1 yılYok ya bişey yapmıcam gerçekten sadece normal bulan var mı diye merak ettim içim rahat etsin diye
- +1 yıl
sen normal buluyosan sıkıntı var demektir zaten
Soran+1 yılAslında buluyorum evet. Normal değilse neden hoşlandım?
- +1 yıl
özentilik her duyguyu sevgi aşk zannediyosunuz
Soran+1 yılÖyle herkesten hoşlanan biri değilim hatta çevrem de o kadar çok birini seven yaşıtlarım var ki. Ben kimseye onlar kimi bağlanamıyordum bir kere oldu ama uzatmadım yani beni tanımadan özentilik gibi yorumlar yapmassan sevinirim
- +1 yıl
bunun senle alakası yok ben yazdıgım gibi ben öyle görüyorum dedim bir cok arkadasımın basına geldi bu olay büyüklerden hoslanıyorlar çünkü onlar daha cok sey yasamıs ve etkiliyorlar kızları yani kızlar genelde büyüklerden hoslanır bu benim görüsüm sonra laf sokmaya calısma :) ve inanırmısın bu bütün arkadaslarım büyük erkeklerle konusanlar şu an neredeyse hepsi ilişki yasamıs ve cogu evliymis ve bunların aralarında hamile olanlar bile var ben sadece görüsürümü söyledim.. ve senin kızın olsa sen büyük birisinle görüsmesine izin verirmiydin?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbana pek normal gelmiyo hem acaba gercekten ask mi hissettiklerin senin yaslarindayken bende birinden cok hoslaniyordum ama sonradan ask olmadigini fark ettim ona karsi hissettiklerim aslinda bir abiden babadan görmedigim bir sevginin karsiligiydi adamin haberi yok demisin bence kendi duygularindan emin olmadan adama acilma
00 Yorumladaha neler göreceğiz ya. 1.50 boyuyla 1.90lık sevgili isteyen mi dersin, kendisinden 20 yaş büyük birinden hoşlandığını söyleyen mi? iyi git evlen onla da 10 sene sonra bir ayağı çukurda biriyle evli ol 28 yaşında gencecik çıtıpıtı bir kızken.
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye bu kadar kızıyosun ya? Evlenicem dedim sanki evlenmemiz zaten imkansız
Soran+1 yılEl kadar bebe mi 18 yaşındayım? Ya zaten yeni hoşlanmaya başladım kafamı bunla yormam tabi ki sadece yani gelecek cok önemli
- +1 yıl
evet el kadar bebesin 38 yaşındaki bir adam için. ben 23 yaşındayım bana bile küçük geliyorsun tabii ki bebesin onun için. okulunu oku, geleceğini kur, mesleğini eline al ve hem yaşına hem yaşam standardına uygun biriyle evlenip mutluluğu tat. anlık zevklerin uğruna kötü yollara düşme.
her ne kadar herkese saçma gelse de ben de 17 yasındayım ve bırkac kere boyle durumlar basıma geldı bazen yokluktan olabiliyor uzun zaman bır sevgılının olmaması senı boyle seylere itebiliyor hoşlanman gayet normal ama sende zamanla soguyacaksın merak etme :)
07 Yorumla
Soran+1 yılAma sonucta normal yani :D
- +1 yıl
bence cok normal bir durum çünkü erkeklerin kafa yapısı kızlara nazaran daha geç olgunlaşır bu yüzdendir olgun erkeklerin daha çekici gelmesi. aynı durumu ben de yaşadım hiçbir şey kalıcı değil bu yaşlarda hepsi geçici heves hiç merak etme sen dilediğin gibi anı yaşa seni seks objesi olarak görmeyecek seviyede bir karakterdeyse dilediğince hevesini gidermeye çalış konusarak, ki dediğine göre kültürlü ve karakterli biriymişim. ben de su an seninle aynı durumdayım daha once de yasadım bu durumları seni cok iyi anlıyorum tatlım :) istersen yaz bana mesajdan konusalım senınle tam kendı dengım bırını bulmusum :)
Soran+1 yılya mesaj atardım ama xpr seviyesi 1 olduğundan :/ aynen en iyi ikimiz anlarız birbirimizi :D ben en iyisi seni takip edeyim sen mesaj atarsın
Soran+1 yılsen twitter adını söyle takip edeyim?
Soran+1 yıltakip ettim geri dön :D
Büyüyünce geçer. Erkek de kadın da gözlemlerime göre ergenliğin bitmesine yakın büyük yaş sendromuna tutuluyorlar ama genelde birkaç yaş oluyor bu, seninkisi çok abartı olmuş...
06 Yorumla
Soran+1 yılBüyüğüm zaten?
Soran+1 yılYa herkes çok büyük olduğumu söylüyo bende kendimi büyükmüş gibi hissettim ne biliyim :D
Soran+1 yılGeçmedim daha bakalım çok çalışıyorum :D ama unut demeyle de olmuyo canım ya :/
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılduyguların taze ben hoşlandığını düşünüyorum olmaz mı olur ama dikkat et kendine zaman ver önünde uzun bir yaşam var ilerde ne demek istediğimi anlayacaksın...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın..
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. aramızdaki yaş farkını sorun etme. sevgide bunun önemi yok; insan ile tanrı arasındaki yaş farkını düşünsene.”
küçük iskender21 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok güzel birşey dedin keşke herkes anlasa.
+1 yılkafa yapılarınız uyduktan sonra gerisi teferruattır.. da asıl konu sen nekadar olgunsun? 38yaşındakı adamın olgunluğuna erişebilirmisin? yanı enazından düşünce yapısı manasında.. yoksa gayet normal
02 Yorumla
Soran+1 yılErişebilirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
hmmm... umarım öyledır... kı zaten öyle olmasa 38yaşındakı adam senınle cıddı dusunmezdı zaten!(ciddimi pekı?)
Bence yanlış birşey yapmadan önce sabret ve bekle kendine yazık etme şimdi ki düşüncen on sene sonra bile değişmez sanıyorsun ama değişecek o yüzden keşke diyeceğin birşey yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ne yapabilirim ki imkansız uzaktan uzaktan seviyorum sadece
bence normal yani yaşa bakılmamalı ama ben 23 yaşındayım 10 yaşında kızlar bana korkuyla bakıyorlar sapık tipi mi var bende yoksa sakallarım mı ürkütücü?_
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklar biraz salak oluyo önüne gelene bakıyorlar sen ürkütücü falan değilsin a normal olan onlar :D ve katılıyorum bence de bakılmamalı
+1 yılsenin beynin karakterin daha oturmamis yas olarakta saglikli dusunecek hayatina yon verecek kadar olgun deyilsin sen simdi yanlislara hatalara kolay dusebilecek kadarda cahilsin bahsettin kisinin sevgilisi deyil sadece kardesi olabilecek yastasin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa. Ama 18 büyük bir yaş herkes beni çok büyük biri olarak görüyo yani yaşımı?
- +1 yıl
bak şu an cahillin bana verdin cevablara bile yansimis sacmaliyon yani sen herkesin ne dedini bosver onu sana diyenlerin akildan yana sorunlari var belli sana bise olsa kendini akilli sanipta akil verenlerin hicbirini etrafinda bulamazsin oe ask mesk zamani deyil okulunla derslerinle mesgul olmanin zamanidir
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızma ama meze niyetine gitme? Zaman zaman ezildiğini hissedeceğin yerler olacak. Yolun başında sayılırsın, o ise orta yaşa yaklaşmış biri. Tecrübe konusunda lafım olmaz, ama sen yokken o 18-20 yaş aralığında kızlarla çoktan tanışmıştır büyük ihtimalle. Sen bir yerde onun egosu olacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında cok doğru söylüyosun. Ama gönül işte
Cevap sahibi+1 yılGönül deyip geçme, bu tür şeylerin kafasını yaşamakta hiç hoş değil. Bir arkadaşımda yaşça büyük birine şans verdi, kısa zamanda evine dahi gitti benden gizledi bunu da. Adam şimdi yaş olarak daha yakın biriyle, kızda çıtını çıkaramıyor, adam her gördüğünde gülüp geçiyor küfür gibi...
en fazla 1 yıl, sonra nasıl bir saçmalık olduğunu anlayacaksın. söylediğim süre çok bile hatta, 4-5 ay sonra bile fikrin değişebilir...
14 Yorumla
Soran+1 yılBakalım, görücez :D Ayrıca geçici olduğunun bende farkındayım
Soran+1 yılYaa yanlzı değilmişim demek oysa yaşın ne önemi var ki niye öyle yapıyosunuz
- +1 yıl
sizin yaşlarınızda normal böyle şeyler, 13 yıl önce babamın başına da böyle bişey geldi, kız 17 babam 34 yaşındaydı. babam da uygun bir dille anlatmış. annem babam ve o kız aynı yerde çalışıyorlardı bir de, babam işe gitmediği gün gelip anneme soruyormuş babamı, hasta mı neyi var neden gelmedi falan :) zaman zaman pazarda falan karşılaşıyorlarmış, tabi o konuyu açan yok, evlenmiş çocukları var
çocukluk, 5 sene sonra güleceksin kendine...
tecrübeyle sabit..
sakın yanlış bişey yapma22 Yorumla
Soran+1 yılbenden baya büyük olup ta aynı durumu yaşayan var neresi çocukluk ki ayrıca 18 yaş çocukluk yaşı değildir
+1 yıladamın hayır diyeceğini pek sanmıyorum ama senin için iğrenç bir durum baban yaşındaki adamdan nasıl hoşlanabildin, midem bulandı.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ama genç gösteriyor ve sempatik.
Soran+1 yılHatta yaşını öğrendiğimde çok şaşırdım
+1 yılSen yine iyisin benim bir arkadaşım okulun servis şöförüne aşık olmuştu en az 50 yaşındaydı adam kız da 17
04 Yorumla
Soran+1 yıloha :D 50 yaşında bir adamın nasıl bir çekiciliği olabilir ki :S
- +1 yıl
Vallaha bir bilsem emin ol söylerdim , senin durumunda bişey yok yani rahat ol 😂
Soran+1 yılİçim rahatladı sağol ya :D
- +1 yıl
Haha ne demek 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaban hoslandigin adama abi demeyeckse sorun yok hahahhah :)
21 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D yok babam daha büyük :D
+1 yılKlasik biçimde büyük olan kişinin tarzına olan hayranlık, aşk ile alakası yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılBuda mantıklı aslında ya
- +1 yıl
Heves kırmak istemem ama realite bu.
Gayet normal ama ilerisi tam bir saçmalk ileriyi düşünme duygularını içinde yaşa başka birine aşık ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle istemekle olmuyo ama
soylede bı gercek var senın yasamadıkların onun tekrar yasaması demek bu bır sure sonra sıkıntı olur bebegım dıkkatlı dusun
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım ya
yok normal degıl onlar evlı olsada bılkı akılları kızlarla yatmakta bana borc xper versene :D
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl veriliyo bilmiyom kanka ya aydınlat beni
Soran+1 yılOlalım dur seni takip edeyim :D
Sizin yaşlarınızda ki gençlerin genelde kendinden büyük erkeklere hoşlanması ve çıkması normaldir. Lakin arada 20 yaş var be güzelim, baban yaşında nerdeyse. Annenden destek almalısın, bu ileride senin açından sıkıntı teşkil edebilir.
10 YorumlaBen karşıyım arkadaşım! Bu ne biçim bir şeydir? Tamam hoşlanırsın ama yazık edersin kendine bence. Neredeyse baban yaşında insanla ne işin var senin ailen nasıl bakar böyle bir duruma?
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama sürekli insanlar ne der diye mi yaşayacağız? Hiç kendimizi düşünmeyecek miyiz?
Soran+1 yılYa çok banel gelicek ama dış güzelliğe bakmıyorum belki? içine aşık olmuş olamaz mıyım? Oldum demiyorum yani bak belki diyorum
Soran+1 yılValla soğuttunuz adamdan :D ama en üzücüsü onun erken ölücek olması cok acı verir ama evlenmesem de verir her türlü acır canım...
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılGönlün yaşı yoktur lakin yaş farkıda bir hayli var.
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendi yaşımdan fazla bir yaş farkı...
Bu soruda su aklima geldi ilk okulda sinifi hocasina asik olmaya benzettim zamanala kendin ondan vaz gecersin
00 Yorumla
+1 yılAlan Razı, Satan razıysa, eğer birbirinizden mutluysanız sonuna kadar gidin. Kimsenin düşüncesini dikkate almayın. Hayat sizin hayatınız. Allah bir yastıkta kocatsın. Ömür boyu mutlu olun.
10 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı olmaz. Kızlar yaratılış gereği kendinden 10-20 yaş büyük erkellerle daha iyi anlaşabilir. Aynı yaştaki erkekler daha çocuksu kalıyor kıza göre.
20 Yorumla
+1 yılbayramda elini öper para alırsın artık yuh cok fazla
01 Yorumla
Soran+1 yılyaa sdkjlgsgjklsddg
Annemle benim aramda o kadar yaş farkı var.
Nedir sizin şu olgun olsun merakınız anlamıyorum¿03 Yorumla
Soran+1 yılYa canım benim olgun olsun merakım yok benim ya. Şuana kadar hep yaşıtlarımdan hoşlanmışımdır ben ilk defa oluyo bu ayrıca oda fazla olgun biri sayılmaz kafa dengi ve yaşı kadar büyük göstermiyo hem arkadaşlığın yaşı yokta aşkın niye var? engel olamıyorum elimde değil
- +1 yıl
Canım kardeşimle yaşıtsın ve onun yerine koyuyorum şu an seni.
Bu kadar yaş aralığına ne arkadaşlık yakışır, ne de aşk.
O yaşta ki bir insan nasıl kalkıp sana sevgili gözüyle bakıyor.
Nasıl bir adam bu?
Lütfen, yanlış anlama baban ve ya annen farzet gördü duydu.
Ne tepki verecekler?
Annen evlense baban olacak yaşta bu adam!
Lütfen vazgeç.
Soran+1 yılHaklısın kesinlikle ama ikimizin olması zaten imkansız
+1 yılGoruntusu hosuna gidebilir de ask olmamalı bence tabii saygı duyarım
03 Yorumla
Soran+1 yılbelki de görüntüsü hosuma gitti diyeceğim ama uzun zamandir tanıyordum yeni hoslandim
- +1 yıl
Bilmem ki yinede sen kendini cok kaptırmamaya calıs derim ben sonrasında uzulme canım
Soran+1 yılHaklısın canım
Cok cok normal! bende kendimden 7 yas buyuk birini seviyorum seni cok iyi anliyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya :/ kötü birşey değil mii
Soran+1 yılEvet hemde çok ne kadar plotonik olsa da :D
- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir biraz fazlaymış ama olmaz diye bir şey yok...
02 Yorumla
Soran+1 yılYani çok ta hatta imkansız değil dimi
- +1 yıl
Niye imkansız olsun ki sevgi gerçek olursa yaşın bir önemi yok ; benim sıkıntılı bulduğum konu şu ; evlendiniz herşey güzel 10 yıl sonra o 50 ye yaklaşacak sen ise 30 a yani o zamanda her konuda sana ayak uydurabilirse sıkıntı yok sonra evlenip de 5 sene sonra bırakmayacaksan sıkıntı yok bence..
Sen bir yasinda bebekken o 20 yasinda delikanliydi kim bilir kac kizi kandirmistir bu tip.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma onlar geçmişte sonuçta öyle değil mi?
bence senin yaşadığın dediğin gibi sadece bir hoşlantı ya da hayranlık
05 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir ya daha ileri gitmesin baya imkansız çünkü
Soran+1 yılYa niye saçmalamışım diyim ki seviyorum işte elimde değil geçici olduğunun farkında olaraktan seviyorum ve mutlu da hissediyorum biraz yani :)
Soran+1 yılYani öyle sonsuza kadar süreceğini falan iddalamıyorum ergenler gibi ama seviyorum elimde değil :D
+1 yılBu sadece hoşlantı olabilir kendinden o kadar büyük bir insanla nasıl yapıcan sen 40 yasındasın adam 60 olmaz öyle o da bilse zaten biraz adamsa sana işin doğrusunu anlatır ve kibarca red eder. Ama hoşlanman normal yinede...
00 Yorumlayigen halin harap bee sevmek güzel şey amma 20 sene sonra sen 38 o 58 elline gelmeden dul kalırsınn :)))
00 Yorumla
+1 yılolamaz mı olabilir :) gönül bu boşver mutlu olmaya baak ;)
10 YorumlaYaşın reşit gelelim 38 lik arkadaşa arkadaş flortu olabilir orta yaş tanımanı tavsiye ederim ama sakın yanlız kalma göreceksin olmayacak bişey paylaşamazsın ama amacın... ysa onu bilemem😊
00 Yorumla
+1 yılYa hoşlanırsın normal -soru buysa herkes herkesten hoşlanabilir- başka bir yoruma gerek yok Soru bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya böyle cevaplar verin işte.
Vala bende küçükken bayan ögretmene aşık olmuştum kadın beya büyüktü ama geciyor hemen merak etme kafana takılcak şeyler degil :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya :)
Soran+1 yılKişiliğine aşık olduysam hiç öyle bişey demem :)
+1 yıl1o yıl sonra görürüm ben sizin gtünüzü :D:D
anormal bir durum arkadaşım git emsallerinle yaşa gençliğini harcatma kendini çok pişman olursun üzülürsün.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu tarz sorulara hep kalbinin sesini dinle desem de bu kez diyemedim. Cunku ben de 18 yasindayim ve babam 38 yasinda. Igrenc
22 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç demesek?
Cevap sahibi+1 yılPeki demeyelim
Hoşlanırsın geçer, ben kendimden 18 yaş büyük bir kadınla birlikte oldum, şu an pişmanım aşığım sanıyordum hayranlıkmış, ilişkiden sonra pişman oldum bence biraz düşün derim cünkü davul bile dengi dengine.
00 YorumlaNormal güzelim benim çalıştığım firmada sekreterlik yapan arkadaşım vardı 20 yaşında 40 yaşındaki adamla evlilik yolunda ilerlemeye başladılar...
00 YorumlaBabalar kızların ilk aşkıdırı yanlış anlamış bence o arkadaş. Gerçekler ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe bekliyorsun mutluluklar dilememizi mi? Her seyin bir yolu yordami var Allahin ergeni seni. Babana da asik olsunlar:)
05 Yorumla
Soran+1 yılNe mutluluğu ya sanki çıkyıoruz masumca hoşlanıyorum sadece ne abarttınız be
Cevap sahibi+1 yılHoslaniyomus mus
Soran+1 yılHöşlönöyörmöş möş
Cevap sahibi+1 yılSus kiz uyku saatin gecmis yat uyu
Soran+1 yılsös köz öykö söötön tamam sustum dskjsglasg
Ben 18 yasindayim babam 37 diyeyim sen anla. Dogru degil bence.
00 Yorumla
+1 yılnesi normal bunun anlamiyorm? Baban yasinda be adam yuh
00 Yorumlaumarim amca bekardir.. ama hevesin gececektir yasitna yakin olmasi dahavuygun tatlim
00 Yorumla
+1 yılO yasta normaldir unutursun on sene sonra o adama bakmazsin bile
33 Yorumla
Soran+1 yıl10 sene sonra 47 olucak ne ölmesi? 60 yaşında ki adam ölmüyo gencecik insanlar ölüyo mantıklı konuş biraz
- +1 yıl
48 yasinda elini herseyden cekmis biri ve sen ilgi goremiceksin genclerle aldaticaksin yapmam deme cok zordur
- Devamını Gör (253)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat