Erkeklik, sadece bazı organların olmasıyla olmuyor..
Biliyorum, geberiyorlar ama yapacak bir şey yok.. Biz sarıldıkça bazılarından acayip sesler çıkıyor.. 😄

Erkeklik, sadece bazı organların olmasıyla olmuyor..
Biliyorum, geberiyorlar ama yapacak bir şey yok.. Biz sarıldıkça bazılarından acayip sesler çıkıyor.. 😄

Ezik insanların işsizliği, kendilerine macera arıyorlar. İlişkisi olan birine nasıl davranmam gerektiğini biliyorum, genel olarak kimi nereye koyacağımın farkındayım. Aile terbiyesi ve eğitim çok önemli :D bazıları yoksun kalmış.
Bir de kendileri çok masummuş gibi benim adımı çıkardılar sapık diye..
Hele o cinsel yaşamdaki kadın fenomenler kendilerini melek gibi gösteriyorlar.
Sarışın olan fenomen ben normal üyeyken yüzüme bakmazdı ama fenomen olduğum gibi bana mesaj attı ve sexting yapınca buluşmayı kabul etti.
yeni evlenen balina N. ile başlayan erkek feno ile işi pişirdi. gerçi onun sexting yapmadığı kaldı mı ki? şimdi boynuzlu kocası düşünsün 🦌
İg. ile başlayan şişko kız da başkasıyla sevgiliymiş meğer ama benimle sexting yaptı ben bunu sonra öğrendim.
elma isimli kız da annesinin izniyle evli biriyle seks yaptığını anlattı
İ ile başlayan fenomen de sevgilisi varken boy boy fotolar atıyordu.
Daha neler anlatırım da site kaldırır mı bilmem de sizin mideniz kaldırmaz.
İlişkisi olan insanın şerrinden Allaha sığınırım. Jsj
İlişkisi olsun ya da olmasın bir kadına nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Sırf ilişkisi var diye saygı göstermem. Kadının varlığı saygıyı hak eder düşüncesindeyim..
Konuyla ne kadar ilgili bilmiyorum ama ne zaman seninle sohbet etmek istesem ya mesaj kutun kapalı olurdu ya da geç cevaplar verirdin 😅 Şimdi de yazayım dedim ama baktım ki ilişkin varmış üstüne mesaj kutun da kapalı ikili kombo oldu üst üste 😅 Beni yakından olmasa da tanıyorsun bu arada.
Gizlisin ama en azından dürüstsün.. Sırf konuşamadın diye çirkinleşip iftira atmadın..
Niçin iftira atayım :)) Bana bir zararın olmadı ki. Ayrıca ilişkin olduğunu öğrendiğim an engelledim zaten kimseye sıkıntı vermek istemem.
Var öyle mide bulandıran tipler..
Olması gereken bu zaten.. Sağ ol..
Cevap
15Cevap
Genel olarak mesafeli biri olduğum için özel bir dikkate gerek kalmıyor.
Evet biliyorum, mesafeli ve saygılı
Evet bu konuda oldukça dikkatli olduğumu düşünüyorum. Ki bunun sanalı reeli olmaz da. Bu bir adaptır. Rahat ve samimi olamazsın ilişkisi olan bir insanla.
Evet nasıl davranmam gerektiğini biliyorum ama sanırım siz bilmeyenlere denk gelmiş de kızmışsınız
Bir insan ilişkisi olduğu her şekilde belli olan birine nasıl farklı yaklaşabilir, benim kafam almıyor..
Yaklaşan çok. Sınırı kendimiz belirlemeliyiz.
Herhangi bir konu olmadığı sürece iletişime geçmem.
Evet. İlişkisi olan birine yürümem, ve yanlış yapmam. veya ilişkisi olan birinin hakkında kötü konuşmam, yanlış olmaz bizde
Ben zaten genel anlamda herkesle mesafeli bir insanım hiçbir zaman kimseyle vıcık vıcık olmam Kızlar Bir Adım Ön
Ya ben erkek arkadaşım var sadece arkadaşım ikiside asla kardeşim yapmm onlarda benim çizgimi bilirler yapmazlar. Bu sevgilisi olanlar nasıl başarıyor bunu bile bile ya pesss
Benim normal bir arkadaşımsa ister kız ister erkek olsun önceden nasıl davranıyorsam öyle davranmaya devam ederim. Yeni tanıştıysam da zaten zamanla şekillenir.
Yani evet biliyorum. İlişkisi olduğunu bildiğim birine en fazla arkadaş veya abi gözüyle bakarım. İlişkisi var diye ilişkisini bozmaya çalışmam. Böyle vıcık vıcık davranmam
İlişkim olduğunda ortamdayız mesela flörtün arkadaşı vs oluyor. Bi bakışından anlıyorsun gevşek olduğunu
Mesafesini koyana kimse sırnaşamaz
Ama tabi buna rağmen yüzsüz insanlar vardır
Bunları da engellemek sorunları ortadan kaldırır
🍃🍁🍃
Ben biliyorum ama çevrem biraz ayı olduğu için %90ı bilmiyor haliyle tartışma kavga sinir stres sürekli
Evet biliyorum. Bazı şeylerin ögretilmesi için kafalarina odunla vurmak lazim aslında
Mesafeli yim insanlara karşı, yerimi de haddimi de bilirim.
Sevgilisi olanlara abi diyorum ben düz hesap kaç yaşında olursa olsun
Olabildiğince mesafemi korurum. Hatta gerekmedikçe muhattap olmam bile.
Kamyon arkası facebook sayfasına çevirdiniz KS'yi..
Keşke her ilişkisi olanda o mesafeyi ayarlayabilse
Biliyorum nasıl davranmam gerektiğini , ş. refzilik yapmam
İlişkisi olduğunu bildiğim bir kadına bakmam, nasıl davranmam gerektiğini iyi bilirim.
Normalde cıvık, laubali kişiler bunu düşünmeli. Ayrıca hiç kimsenin başka ilişkileri kıskandığını sanmıyorum. Sadece bazı kişiler kendini çok yukarıda sanıyor, öyle görüyor ve herkesin gözü onda diye düşünüyor. Aslında durum hiç de öyle değildir.
Ilişkisi olan birini ayartmam 15 dakikamı alir ama uğraşmam değmez
Evet bilirim. Benim ilişkimi ne kadar bozmaya çalışsalar da. Ben bozmaya çalışmam. Allahından bulsun herkes. Yuva yıkanın yuvası olmaz diyorum ve susuyorum.
İlişkisi olsun olmasin, karsindaki insana saygili davranirsan zaten ayrima ihtiyaç yoktur
Hiç fark etmez kadın milletini anlamak oxford'u bitirmeye bile benzemez
Manitasina iki tane Rus ayarlar otelde bastırırim hatuna.. artık hatun özgür kalır😅
Erkeklerke arkadaş olmam prensibim değl
Hepsi bacımdır gözüyle
mesefeyi korumak her zaman iyidir.
ilişkisi olan bir insanla biraz zordur
Biliyorum, ah keşke herkes bilebilse...
Mesefe sart boyle seylerde
İlişkisi olmasa da biliyorum.
Mesafeli davranırım, laubali olmam.
O konuda yanlışım olmaz
Cok basit, uzak duracaksin
Sevgilinin 1 ay önce başka sevgilisi yok muydu ya 😂
Rüya mı görüyorsun acaba..
Yoo fenomen biri daha vardı ayrıldı mı ne çabuk
Biz yaklaşık 3 aydır beraberiz.. 😄
Tamam senden önce biri vardı da
Sor madem içinde kalmasın?
Soranlar gelmiş.. 😄
mesafeli
Bilirim
Biliyorum çok şükür
Tabiki
Ahaaa aksiyon 🤣🤣
Biliyorum.
Evet biliyorum
Mesafeli davranırım
Noldu ki
sakin ol şampuan
Evet biliyorum
biliyorum kardesim
Haklısın bacımm
Bacılara saygımdan susuyorum.. Yoksa.. Anladın sen..
Sorii ozaman yanlış gördüm afolaa
👎
bilmiyorum
Evet
Elbette
Mesafeli.
Bilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?