Bazı insanların yaydığı o kötü enerji, ve kişiliklerine oturmuş olan soğuk ve mesafeli yapıları bizleri onlara yanaşmayı bırakın, aksine uzaklaştırmaya bile hızla hazırlar.
Peki siz mesafeli kadın-erkeklere karşı nasıl davranırsın?

Bazı insanların yaydığı o kötü enerji, ve kişiliklerine oturmuş olan soğuk ve mesafeli yapıları bizleri onlara yanaşmayı bırakın, aksine uzaklaştırmaya bile hızla hazırlar.
Peki siz mesafeli kadın-erkeklere karşı nasıl davranırsın?
Yani aslında kadın erkek ilişkilerinde zaten mesafe olması gerektiğini düşünüyorum çünkü mesafe olmadığı zaman işler karışıyor yani kimse kendini kandırmasın yok kadın erkek dost kadın erkek arkadaş Bir şey olmaz öyle bir şey yok arkadaşım ben öyle bir şeye inanmıyorum ya o zaman ben benzini koyayım barutu koyuyorum ondan sonra ediyorum ki bunlar patlamaz yan yana geldi mi fitil ateşlendi mi Çok da güzel patlar O yüzden bana mesafeli olana ben de mesafeli olurum en iyisi bu
Bende mesafeli olurum. zaten bir insan samimi olmadan ben gidip samimi olamam o insanla.. daha çok karşılıklı enerji uyarsa kafa dengi olursa anlaşırım.
Onların bana davrandığı gibi davranırım. Aldığım enerjiyi tekrar onlara yayarım, bu durumda onlar da benden negatif enerji almış olurlar. Hiç haz etmiyorum öyle insanlardan. 5 dakikalığına da olsa canım sıkılıyor. 🙃
Aynen öyleee
Cevap
4Cevap
Genelde o tip insanları görmem ve kaldı ki hiç öyle birine denk gelmedim
Genelde mesafe koyan kişi ben oluyorum.
Mesafeli olunsa suç, olunmasa suç.
Suç yok ortada olabilir 🤗
Ortası olmak zorunda değiliz bence soğuk nevale olacağımıza biraz sıcakkanlı cana yakın olalım da zevk alalım şu hayattan
Yani bak bu kadar işte👏👏
💁♀️
Mesafe bazen saygıyı korumak. adina iyidir ama abartı bir soğukluk varsa uzaklaştım, itici gelir iletişim. kuramam
Bende mesafeliyim sorun olmaz normalde nasıl davranıyorsam öyle davranırım
Tanımadığım insanlara karşı mesafeliyim. O nedenle sorun yaşamam.
Mesafeli duvarları olan insanları hiç sevmem çok ciddi soğuk bulurm adım atmam ben de mesafe cizerm
yani etkilenmişsen yakın davranmaya çalışırım ama değilse bende aynı davranırım
Yani istedikleri gibi davranırım
Etkiye tepki olarak aynı davranırım.
Hiç öyle tuhaf bakarim
onlardan biri olduğumdan farketmem bile
Soğuk davranırım. İstemiyor demektir.
Davranmam
umurumda olmaz
Umurumda degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?